Home

Jeg har notert at FRP under Siv Jensens ledelse har dempet retorikken i vår tids mest viktige spørsmål. Dette i en slik grad at de som forstår at innvandringen, om den får fortsette i samme tempo som idag, vil føre til ett folkemord på etniske nordmenn, nærmest har gitt opp FRP og like så godt velger Høyre.

Jeg mener at det haster med å få begrenset innvandringen kraftig, og jeg tror fortsatt at FRP er det eneste reelle alternativet på kort sikt.

Derfor vil jeg bare minne om denne korte talen av Tybring-Gjedde fra 2011. Selv om toleransen for klar og tydelig tale har sunket betraktelig siden den gang tror jeg ikke Tybring-Gjedde og FRP egentlig har skiftet syn på 2 år.
Det skulle tvert imot forundre meg stort om ikke FRP som alle oss andre også ser at det kanskje trengs enda sterkere lut enn den Tybring-Gjedde her foreskrev for 2 år siden.

Reklamer

5 thoughts on “FRP

 1. Jeg skal ikke stemme på FRP under Siv «forræder» Jensen, som mener sin egen mulighet til makt er viktigere enn å få stoppet det sakte folkemordet på nordmenn som dagens innvandringspolitikk er.

  Vi ser det samme med Dansk Folkeparti og Sverige Demokratene, hvor ledelsen deres også ofrer sine egne folk for å få til samarbeid med de andre anti-hvite partiene.

  Personlig har jeg gitt opp partipolitikk for å løse innvandringsfolkemordet, og satser i stede på å flytte hvordan befolkningen tenker om den anti-norske eliten som styrer Norge i dag.

  Den jevne nordmann ønsker ikke at nordmenn skal blandes opp med folkeslag fra hele verden, da han forstår at dette vil ende opp som et sakte folkemord på nordmenn som etnisk og rasemessig gruppe.

  Den jevne nordmann føler på den andre siden ikke personlig uvilje ovenfor ikke-hvite, og vil derfor ikke ønske å se på seg selv som rasist.

  Først når det blir klart i den offentlige debatten at vi må velge mellom egen overlevelse eller «humanisme», vil det være mulig å kunne ødelegge hegemoniet til de anti-hvite om at innvandring og integrering er ubetinget godt.

  Først når en AP-statsråd får spørsmål om hva AP har tenkt til å gjøre for at nordmenn overlever som folkeslag, er det mulig å få stoppet galskapen.

 2. Sitat: *Den jevne nordmann ønsker ikke at nordmenn SKAL BLANDES (min uthevelse med store bokstaver) OPP MED … folkeslag fra hele verden, da han forstår at dette vil ende opp som et sakte folkemord på nordmenn som etnisk og rasemessig gruppe».
  Jo,jo – en slags klar tale det. Men:

  ……… retorikken (ordbruken) i ditt innlegg bærer preg av noe som jeg som norsk ikke ønsker å delta i. Du høres kort og godt ut som en arisk drittsekk – en reinspikka nazist! … med alt hva det står for.

  På den andre siden; er jeg blitt klar over at vi må følge med – ta høyde for en utvikling, der vi kan ende opp med at menneskerettighetene som vi har sluttet oss til – og som kjennetegner vårt demokratiske samfunn – – blir satt på spill med utfordrende følger, som kan bli vanskelig å takle som tallmessig underlegne – scenariet er ikke ok. Enig!

  Politikere synes å innse at noe er i ferd med å vokse dem over hodet; at de har vært naive. Vi får mer og mer info (også via andre lands problemer). Ja!

  Ad naivitet: Hege Storhaug´s bok 2006: «Størst av alt er friheten» – var en god øyeåpner. Les den/bibliotek/Kagge forlag. Jeg er ganske så skremt – men det gjelder ikke generelt innvandring som sådan, ell. «andre folkeslag», men helt konkret islameriseringstrykket som vil kunne følge. Det vil også jeg være med å demme opp for via vettuge politikere! ER det det du også sikter til? ISÅFALL: Hvorfor i Herrens navn sier du det ikke, eller driver du også med omskrivinger/dekkoperationer. Eller er «ren» rasepolitikk/hat ditt gebet.

  Mvh. tross alt.

 3. Endte jeg opp på en blogg vår jødehat gror og trives? I så fall ber jeg deg ydmykt delete innlegget mitt. Noen prinsipper har da også jeg. Les det gjerne (det vil du vel alikevel gjøre.. 😉 ). Med vennlig hilsen igjen.

 4. Hyggelig å få kommentarer fra noen som ikke er enige med min oppfattelse av hvor alvorlig situasjonen er, selv om du kaller meg drittsekk.

  Du vil kanskje lese denne for å se hva hat virkelig er, og hvem som hater. Jeg selv hater ingen men jeg har forstått at det er mange andre som hater oss og vår kultur. Det er ikke bare muslimene.

  Videre deler jeg ikke disses hat mot oss «hvite» eller europeere som jeg egentlig snakker om, snarere ønsker jeg at vi skal kunne fortsette som ett folk og som en kultur.

  Av og til blir tekster om saker, når man har tenkt gjennom dem slik jeg gjør, og skriver om det, litt brutale. Men sannheten er ikke alltid vakker. Jeg påstår ikke at jeg har sannheten, men jeg tror er mye nærmere den enn det andre media er.

  https://ravnagaldr.wordpress.com/2013/03/15/hat-hat-hat-det-evige-hatet/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s