Home

I dag er det Loke sin dag, Laurdag. Hos jødene og i Bibelen heter dagen Sabbath.
Ozzy kalte bandet sitt Black Sabbath, en passende farge for denne dagen, jødedommen og jødenes Gud Yahweh.

Ozzy Osbourne er det ikke lett å bli klok på. Han var trolig svært åndelig i utgangspunktet , og har trolig i tillegg, ved hjelp av ulike medikamenter, dop og rusmidler vært lengre inne i åndeverden enn vi vanlige dødelige noengang kan forestille oss.

I denne sangen synger han om «the Lord of this World». Den kom ut i 1971, på platen Masters of Reality.
Tidligere hadde Ozzy også vært med i et band som hette Mythology.
Tydeligvis visste Ozzy og gutta i Black Sabbath  litt mer enn de fleste om mytologi og hvordan mytene henger sammen.

Da Sharon Osbourne, datter av jøden Don Ward, begynte å date Ozzy, brøt faren all kontakt med henne. Faktisk gikk det så langt at hundene hans angrep Sharon neste gang hun kom hjem til faren, slik at hun aborterte sin første graviditet. Man kan lese om dette her, og se at Ozzy likevel var den som presset på for å forsone jøden og datteren hans, etter 20 år. Stikk i strid med jødenes egen moral, den vi skal se nærmere på i dette stykket.

Veldig få har tatt inn over seg at at Adam og Eva, jødenes stamfedre, da de i Edens hage spiste av «kunnskapens tre», lærte ondskap. For å kunne skille godt fra vondt må man forstå ondskap. Og for å være ond, må man lære ondskap. Det var altså ondskap de lærte og deretter ble forvist for.

«Men av treet til kunnskap om godt og ondt må du ikke spise. For den dagen du spiser av det, skal du dø.»

Bibelen er jødenes egen fortelling om hvordan de var ulydige mot Gud, lærte ondskap, ble forvist, og etterpå levde slik vi kjenner dem idag, med å plage og utnytte andre folk med sin ondskap.

adam og eva

Med seg på veien hadde de Yahweh, deres egen onde Gud som i virkeligheten er deres stamfar, Ymir. Han er å sammenligne med Satan, som de dessverre også klarte å prakke på oss nordboere gjennom det gamle testamentet som vi fikk med på kjøpet da de diktet opp kristendommen og tvang oss til å tro på den.
Kristendommen er en forfalsket og skadelig kopi av vår egen nordiske mytologi.
Det kan du lese litt om her.

Vår stamfar er Buri, som fikk sønnen Bor, og barnebarna Odin, Ve og Vilje. Navnene betyr Ånd, hellighet, og Vilje.

Buri, universets gode kraft, som i dag nærmest er ukjent, har gitt navn til eldgamle tradisjoner som begravelse og kremasjon, slik vi fortsatt kan se i det engelske språket. To Bury og to Burn, to måter å sende døde mennesker tilbake til Buri, som alle vi gode  stammer fra.
Utrykket To be Born, det største som kan skje et menneske, kommer trolig også fra Buri, eller fra sønnen hans Bor.
I USA sier presten: «From ashes to ashes, from dust to dust».
I Norden har jødene gjennom kristendommen forledet oss til å si: «Fra jord er du kommet til jord skal du bli.»
Dettte for å hedre «Aurgelmir», som vi kjenner fra den nordiske mytologien som Ymir..
Første ledd av navnet, Aur, betyr som kjent jord på norsk.

Men, det var altså Buri, og ikke den onde Yahweh, som styrte i Edens hage, eller Asgard som vi kaller den.

I  følge vår nordiske mytologi, som er de godes variant av den historien som vi kan lese i jødenes bok, så lekte menneskene,  som var gudene, og gudene som var menneskene, i Asgard/Eden. Alt var fint og godt. Det var ingen gulltørst og ingen ufred. Ingen av våre forfedre ble heller utvist, slik jødenes forfedre ble.

Her kan du se hva Buri også sa etter at jødene hadde spist av treet:

«Herren Gud sa: «Se! Mennesket er blitt som en av oss og kjenner godt og ondt. Bare det nå ikke strekker hånden ut og tar av livets tre også, så det spiser og lever evig!» Herren Gud sendte mennesket ut av Edens hage for å dyrke jorden, som det var tatt av. Han drev mennesket ut, og øst for Edens hage satte han kjerubene og det flammende sverdet som svinges uten stans. De skulle vokte veien til livets tre.»

Kanskje sverdet var Tyrfing?

Om du lurer på om det er noen som er galne nok til å ville spise av livets tre, og kanskje også ville lure andre til å gjøre det samme, kan du google Kim Kardashian eller se denne filmen.

Odin, Ve og Vilje, i tidenes morgen, drepte den onde Ymir, og lagde verden og himmelen av kroppen  hans.
I blodet hans, som fikk strømme fritt og ble til hav, druknet alle av jotunslekt, unntatt noen få.

Denne flomen kan man lese om i bibelen også. Desverre så hadde Yahweh, den onde jotun-guden, klart å tipse jotnen Noah om denne flommen på forhånd, slik at han fikk bygd en båt slik at noen få av jotunslekta overlevde og dessverre også  klarte å re-populere denne slekta. Verden er derfor fortsatt full av ondskap.
Det er derfor Tor stadig var, og fortsatt er, i Østen og kjemper mot jotner.

thor

I dag er det helst den Ismaelittiske delen av jotunslekta som får gjennomgå.
For, som det står i Bibelen, denne slekta skal være som et «Villasen» mot folk. Dette er jo selvsagt muslimene.

«Han skal bli et villesel av et menneske.
   Hans hånd skal være vendt mot alle
   og alles hånd mot ham.
    Rett imot alle sine slektninger
   skal han slå seg ned.«

Mens Isak-grenen av familien stort sett vet å oppføre seg som folk, slik at de kan gli inn og ødelegge andres «hus» nærmest uten engang  å bli lagt merke til, før «huset»  til sist er borte.

Første Mosebok forteller historien fra Asgard/Eden og hvordan jotun-sønnene måtte klare seg videre.
For å forklare dette, og for å gi deg en mulighet til å vurdere min oppfatning og tolkning av historien kan vi se på 1. Mosebok.

Slik jeg leser den er den en oppskrift i ondskap og jødedom. Jahvelskap med andre ord.

Vi ser blant annet hvordan en bror kan ta på seg pels, for å etterligne brorens hårete kropp, slik at han kan fralure faren sin en velsignelse. En vesignelse som ikke kan reverseres da svindelen blir avslørt.
Hva er dette for moral?

Vi ser også hvordan jødene til stadighet setter andre folkelslag i skam, forlegenhet, og skyld ved å ikke opplyse om at jøde-høvdingens vakre “søster” i virkeligheten er hans kone. Med andre ord. De “tilbyr” sine kvinner for å etterpå få sympati og høste fruktene av de gode sin dårlige samvittighet.

Først her.
Så her.
Tredje gangen virket det dog ikke, dette jotun-trikset.

Dette er ikke ulikt den emosjonelle utpressingen de har stått for etter andre verdenskrig.

Videre ser vi at Yahwehs sønner til stadighet smisker seg inn under andre høvdinger og styrer deres “hus”. Ved kløkt og dyktighet gjør de herren sin rik, samtidig som de selv blir rike. Dette kommer vi tilbake til på slutten av denne teksten hvor vi skal se nærmere på Ozzy sin sang.

Men, vi ser at for jøden er ikke dette nok. Han skal ha alt for seg selv.
Og ikke nok med det. Tilslutt vil han faktisk også fullstendig ødeleggge den som tok imot han, var hjelpsom mot han, og ville dele med han.
Jeg spør igjen. Hva slags moral er dette ?

Dette ser vi i historien om han som skulle få den spraglete delen av saueflokken som lønn, i tillegg til to døtre av herren hans som koner, som tidligere var gitt i lønn.

Som den jøden han var sørget han da for å krysse sauene slik at alle ble spraglete, slik at alle etter lovnaden etterhvert  tilhørte han selv.

Han klarer også å snu de to døtrene han har fått til koner mot deres egen far, i en slik grad at den ene til og med stjeler med seg farens gudebilde, da jøden har sikret seg alt av verdi og vil dra videre.
Hun skjuler det ved sin “urenhet”, mensen, ved å sitte på det, og stiller dermed faren i gjeld til jøden, som selvsagt vet å utnytte farens dårlige samvittighet.
Farens godhet, etter at faren forgjeves har ransaket leiren deres, i jakten på det stjålne bildet, stiller faren i gjeld og forlegenhet.

Man ser også jødemoralen i historien om jødinnen som var gjort “uren” ved å forelske seg i en goy.
Da goy-stammen kom til jødinnens far, for å gjøre opp for «uretten», og  til og med godtok å la seg omskjære for å gjøre alt godt igjen, avla jødene en svikefull ed. Goyene omvendte seg altså til den onde jødedommen for å ha fortsatt fred.
Jødene kom likevel med våpen, etter to dager, mens goyene fortsatt var syke etter omskjæringen, og hogg ned hele stammen som de hadde lurt med den svikefulle lovnaden  om fred og forsoning.

Historien om Josef i Egypt er også virkelig noe for seg selv: Det er jo oppskriften på kommunisme for alle som kan lese.
Josef, blir altså av sine onde jøde-brødre solgt til Ismaelitter, som igjen selger han til Egypt.
Overalt hvor han kommer som slave jobber han for eieren, og gjør hans “hus” rikt, først for Potifar, så for fengselsdirektøren, og til slutt for Farao.

Da Farao “drømmer” om de 7 feite kuene og de 7 magre, dvs. får en ide om å kjøre økonomien i sykluser, slik jødene har gjort siden, i alle «hus» hvor de har fått kontroll over penge- og finans -systemet, 7 gode år og 7 dårlige år, er det selvsagt jøden han henter fra fengselet for å gjennomføre denne konspirasjonen mot sitt eget folk.
Det var vel heller slik at jøden hvisket denne ideen i Faraos øre, enn at Farao selv kunne drømme opp noe så ondt som kommunisme. “Dream Evil” synger Dio.

Som vi ser, da det i gode tider er lett å skattlegge folk, gjennom direkte skatt selvsagt, og renter/inflasjon som også er en skatt, gjør Josef nettopp dette.
Han samler inn store mengder korn, verdier i de gode årene. Hvor folk er rike, har mye og aksepterer den høye skatten.
Da etterhvert økonomien strammes inn, og det blir “uår”, er det ikke som vi har lært, at Josef deler med folket som nå ikke har noe.
Nei, for den som gidder å lese, vil man se at han som jøde, selvsagt, selger kornet tilbake til folket.
Først kommer folket med alle pengene sine. Når det er slutt på pengene, kommer de med buskapen sin, når den er sugd ut av samtlige, kommer de med eiendommene sine og til slutt seg selv, sin egen frihet.

Josef og Farao har dermed ranet hele det egyptiske folket, og Farao eide alt.
Vi ser også at det i de første uårene, som fortsatt var gode i Egypt, inviterte Josef resten av parasittene av sitt eget blod til å komme og bo i Egypt. Hele slekta flyttet til Egypt, for der var det overflod, grunnet hard skattlegging tidligere.

Når jobben etterhvert var gjort for jødene, at Egypt var ødelagt av kommunisme/statlig eierskap, var det på tide for parasittene å vandre videre.
Kort fortalt: Som følge av kommunismen, og jødenes videre dårlige innvirkning på landet, ble landet av jødene/Yahweh påført store lideleser. Så mange faktisk, hele 10, at de ble satt i hardt arbeid for å begrense deres lediggang og spekulasjon i videre Jahvelskap.
Dette fant jo ikke parasittene seg i, og forstod nok at tiden var inne for vandre videre og ødelegge flere store folk og land.

Dette kan man lese om i 2. Mosebok.

Men, som vi ser, de ville ikke bare gå. Nei, ikke før de hadde gjort egypterne så forbanna dritlei av jødene, at jødinnene kunne gå rundt i Egypt og samle gull i store trau. Gull som det egyptiske folket villig gav dem i bytte mot lovnaden om at de nå endelig skulle forlate landet.

“Slik utnyttet de egypterne. ” Står det. Slik Yahweh hadde sagt det skulle bli.

Her hos oss finnes det også folk som idag er villige til å bruke noe av oljeformuen på å betale jotner og muspelsønner for å forlate oss og gå.

Jeg anbefaler alle, når de først har forstått at det er noe eget med jødene, å lese Mosebøkene selv.
Da vil man se at det som står der, og det som promoteres som god moral, er så langt borte fra godhet som det er mulig å komme. Man må i det store og hele bare lure på hvordan denne ondskapen har overlevd i vår kultur i flere tusen år, uten at noen har sett gjennom frekkheten og ondskapen som ligger der, helt opp i dagen.

Det er mange som har strevet med Bibelen og forsøkt å finne godhet og åndelig  veiledning i den. Det er til disse Ozzy synger i denne sangen. Som vi også forstår,  han er som  fortelleren i sangen, Yahweh selv. Jotun-guden som ofte var opptatt av å gjøre jotnene rike på jordisk gods, slik vi kan lese om i Bibelen.

Som Ozzy sier: Du finner ikke nøkkelen til ditt hjerte når du likke vet hvor du skal lete, eller leter i jøde-bibelen.
Når du heller ikke savner «ånden» som ble stjålet fra oss av jødene, Odin, blir det svært vanskelig.
I vår uvitenhet har vi altså nå gjort jotunguden Yahweh, jævelen,  til vår herre.
Det er da Yahweh kan godte seg over at vi tjener han, selv om han spør om du vil velge han til slutt.

4 thoughts on “Dagens sanger

 1. Jeg anbefaler alle, når de først har forstått at det er noe eget med jødene, å lese Mosebøkene selv.

  Ja, mosebøgerne er vigtige, men glem ikke talmud. Den indeholder også rigtig mange vigtige passager. Som f.eks.

  – at det er ok for en jøde at dyrke sex med et nyfødt barn.
  – kun jøder er mennesker, ikke-jøder er dyr
  – at slå en jøde er at slå gud(!!)

  • Ja, du skal heller ikke se bort fra at det norrøne ordet djevel eller jævel kommer fra Yahweh himself.
   Jævlar var nok et navn på de som fulgte javeh. Det er «ondskan sjãlv», og den er ikke ny.
   Jeg tror blant annet også at ordet jotun, fra vårt norrøne livssyn, er det samme ordet som det tyske juden.
   Her er erke-jotnen Loke:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s