Home

Jeg tror de sliter i Aftenposten for tiden. Den utilslørte krigshissingen og propagandaen mot Russland og Putin synes ikke helt å få det festet i den mest opplyste delen av folket som man tydeligvis drømmmer om og behøver, for å få oss kastet ut i en hodeløs tredje europeisk broderkrig etter den jødiske verdenselitens ønske og plan. Kan det være at alternativt media og et åpnere internasjonalt informasjonssamfunn gjør at ikke alle lenger lar seg lure hele tiden? Må propagandaen og svartmalingen dempes noe, til det uvirksomme og tannløse, for ikke å bli helt gjennomsiktig, i en etterhvert ganske så tydelig verdensvev?

Når det kanskje ikke hjelper med noe så banalt som å koble Putin med den korrupte Blatter i FIFA slik man her har prøvd på, eller de uttallige løgnene om Russlands påståtte aggresjoner, og fortielselsen av hva som virkelig foregår i det nå jøde-revolusjonerte Ukraina, er det kanskje bare klar tale om konsekvensene igjen som nytter. Vi blir alene mot Russerne, om vi ikke engasjerer oss og får dradd alle skikkelig med på russerhatet.


«Hysj Jens! Nå vokser nesa igjen. De kan se at du juger.
Si lavt at du er Jøde og egentlig bare norgesvenn. Fort! Så kanskje går den tilbake.»

 
 

Vårt, Europas og på litt lengre sikt verdens eneste håp for en fremtid er at vi europeere gjennomskuer og avslører det gigantiske bedraget som forsøkes servert oss. Dette gjelder både oss, som nå idag pussig nok befinner oss bak «jernteppet», og de som nå trolig i sjokk og vantro betrakter oss, dvs. våre råtne ledere og våre like råtne verdier, fra den andre siden. Ikke slik ment at Putin eller kinesiske ledere er noe bedre, eller mindre kontrollert av de samme kreftene som driver våre politikere. Om man velger den ene eller den andre siden av de to som tilbys har man ikke lært mye av historien. Frontene som nå forsøkes byget opp er nemlig ikke som to sverd i en episk og rettskaffen duell mellom det gode og det onde. Det er mer som de to knivene i en saks som med enkle og presise grep kan klare å klippe Europa og dets folk ut av historien for alltid.

Forrige gang vi lot oss lure ble resultatet sånn omtrent minus 60 millioner europeere fra begge sider som aldri nevnes, pluss 6 millioner uforglemmelige jøder, og et radbrukket og vidåpent Europa.
Denne gangen, om ikke det som finnes av gode krefter på alle sider våkner og tar ansvar kan resultatet bli 600 millioner Europeere inn i glemselen. Og dette vet vi egentlig, for denne gangen har vi også, ordentlige som vi er og som seg nå hør og bør, til og med arrangert og planlagt vår egen begravelse. Vi vil jo ikke være til bry for noen.
Som et vitnesbyrd om vår grenseløse naivitet, vår uendelig lange historieløshet og vår påtatte fremtidsløshet, har vi funnet det passende, i et bestemt tonelag, å akseptere å bli bydd farvel med en skjeggete skjøge fra Babylon sin inntogsmarsj.

Ta og hør denne låten en gang til og tenk litt på hva som egentlig sies, av hvem:

«Walking on glass». (ref: krystallnatten)
«Rising from the ashes.» (Hallo!)
«I will fly.»
«Seeking retribution.»
«You were warned…» (Noen hjemme?)

«You are my flame…» (Nei.)

«Noone could have witnessesd what you did to me». Selvsagt, når det ikke ble gjort noe mot dem.

Reklamer

2 thoughts on “Hysj Jens! Nå vokser nesa igjen. De kan se det!

 1. Bra oppsummert!

  Når samfunnet ikke lenger har verdier, har man jo heller ikke noe å forsvare – derfor gidder ikke folk i den vestlige verden å engasjere seg. Avisene kan bombardere oss med anti-Putin propaganda så mye de vil, men det biter ikke mer enn en middels fredagsfilm.

  • Ja, de er i en knipe der også.
   Skal media begynne å fokusere på verdier, som kan motivere og få oss ut av sedasjonen, ender det vel istedet med at alle snur seg mot eliten og galskapen vi snakker om.
   En ting er i alle fall sikkert: ingen vil ofre livet for å få innført regnbuefargede cornerflagg i Russland.

   Denne var forresten bra, litt det samme, og det ser ut som også Forwald sier nei takk til dualiteten som serveres. Folket må finne en tredje vei.

   https://www.nordfront.se/europas-moraliska-forfall-en-jamforelse.smr

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s