Home

jahnottojohansen2

Journalist og forfatter Jahn Otto Johansen har tatt et angivelig farvel med multikulturen på den riksdekkende dagsavisen Vårt Lands nettforum: verdidebatt.no. I likhet med mange andre som er kritiske til den splitt-og-hersk teknikken vi kjenner som «multikulturalisme» ble også undertegnede positivt overrasket over JOJs vending, for ikke å snakke om av den øvrige delen av tråden, der det vanlige kobbelet av lett hysteriske multikulti-vaktbikkjer så ut til å ligge ganske lavt i terrenget, noe som etter mitt inntrykk er ganske sjeldent i Verdidebatts tilfelle. For meg fremstår nemlig Verdidebatt som et forum hvor det nærmest kreler av kristensosialistiske «antirasister» som overhodet ikke evner å holde styr på sine frelserkomplekser og gode hensikter. Men nok om det, for det jeg vil fram til her, er at det er noe som skurrer med JOJs helomvending. Se litt nærmere på dette avsnittet:

I Oslo møtte vi en blid og hyggelig somalier som vi alltid har hilst på. «Hvordan går det», spurte min kone. «Mai gåre veldig bra», svarte han med et stort smil, «jai setter barn på kjerringa hvert år, og vi får alt på trygd. Det er mitt arbe.»

Virkelig? Ikke bare har den verdensvante akademiker JOJ gjort en hundreogåttigraders vending fra ihuga «antirasist» til å bli en folkelig «hverdagsrasist» som gjør narr av somalieres gebrekkelige norskuttale, men denne somalieren som JOJ og hans kone «alltid har hilst på» viser seg å være så åpenhjertig at han gladelig innrømmer systematisk latskap og trygdesnylteri til en kjent, norsk journalist. Jeg er på ingen måte begeistret for at somaliere trekker ned gjennomsnitts-IQ’en i vestlige land, (Eller at de kommer hit i det hele tatt, for den saks skyld.) men så dumme som dette tror jeg faktisk ikke at de er. At de ikke har store betenkeligheter med å utnytte rike Norge kan så være, men det betyr virkelig ikke at de går rundt og skryter åpenlyst av det til nordmenn. Denne bløffen må JOJ dra mye lenger ut på landet med.

Hvorfor føler så JOJ trang til å pynte på den etterlengtede tilståelsen sin med en slik barnslig løgn som dette her? En grunn kan jo være at han rett og slett er en notorisk bløffmaker som både stjeler og lyver uten å kjenne det minste stikk av dårlig samvittighet. Her et utsnitt fra Wikipedia:

Boka Min jødiske krig (1983) frembrakte en debatt da VGs Tim Greve kritiserte daværende sjefredaktør i Dagbladet Johansen for å ha oversatt 36 sider av den amerikanske forfatteren Lucy C. Dawidovicz bok om krigen og jødene, uten å oppgi kilde. Johansen medga at nærmere en fjerdedel av boka var hentet fra andre kilder men forsvarte seg med at den var en reportasjeroman der det ville bryte med formen å oppgi kilde.[1]

Dårligere unnskyldning for tyveri skal man lete lenge etter.

En annen grunn kan være at Rockefeller-fellow og katolikk JOJ, slettes ikke er noen katolikk, men en krypto-jøde som merker at en velbegrunnet antisemittisme er i ferd med å vokse frem etterhvert som flere og flere europeere oppdager jødenes hånd bak den multikulturelle katastrofen vi har blitt utsatt for. Der noen ser en angrende multikulturalist, kan andre ha god grunn til å se en primær-parasitt som prøver å løpe fra sitt ansvar og vri oppmerksomheten over på de sekundær-parasittene som de selv har invitert inn i varmen.

Man kan ikke klandre folk fra tredje verden for at de benytter anledningen når døren til bedre forhold står på vid vegg, men man kan så definitivt klandre femtekolonistene som har tvunget døren opp. Men det vil nok ikke JOJ. Han vil nok at nordmenn heller skal bruke energien sin på å hate snyltende somaliere enn å skaffe seg forståelse for jødenes strategier, slik at primærparasittene kan liste seg stille og rolig ut døren mens innfødte og innvandrede ryker i tottene på hverandre.

Verdidebatt:

http://www.verdidebatt.no/deba…

Wikipedia:

http://no.wikipedia.org/wiki/J…

7 thoughts on “Er Jahn Otto Johansen en bløffmaker?

 1. Riktig fin artikkel dette som setter hatten på riktig knagg.
  Når det er sagt så kunne vel JOJ’s «nyerhvervede innsikt» være et velkomment tegn på at døråpnerne nå forlater døra? Så får det være et kampsignal til alle oss innvandringsmotstandere – uansett ståsted – om å skalke alle dører fortest mulig.

  • Lurer på hvor de har tenkt seg. Israel er jo et åpenbart alternativ, så klart, men jeg har også en liten teori om at en del av dem drar til Sveits, ihvertfall i første omgang, og at det er derfor Sveits fikk stengene grensene for asylinnvandring.

 2. Ja, her har du fullstendig kledd av Johansen, og det er ikke akkurat et vakkert syn.

  Man ser også hvordan han henvender seg til «arbeider-klassen», jødenes evige lettlurte venn, i det avsnittet som begynner slik:

  «Går du en tilfeldig dag på legevakta kan du nesten være sikker på at den er stinn full av innvandrere. »

  Som om han selv gidder eller behøver å sitte på legevakta i timevis og vente på lege.

  Og her distanserer han seg fra, og legger skylden på akademia. De som ikke har gjort annet enn det jødene har hjernevasket dem til å gjøre siden de fikk fullstendig kontroll over akademia, spesielt etter 2. verdenskrig.

  Jeg håper at de «lærde» får med seg at takken for å ha vært med på svike sin egen nasjon kun blir en dolk i ryggen som her. Dolket i ryggen og blødende blir man så kastet til ulvene, som nå sitter og bygger rettferdig harme på legevakten…

  Disse kjensgjerninger har mange norske venstreradikale nektet å innse. Men ser man på virkeligheten, oppdager man at svært mange venstreradikale har høy utdannelse og høy inntekt og slett ikke vil bo i bydeler der flertallet er innvandrere. De plasserer sine barn i andre skoler.

  Primitivt av Johansen, men helt etter boken og sikkert effektivt, igjen.
  Man kan jo håpe at noen andre ser det spillet vi har blitt utsatt for, men de skal også innrømme at de har blitt rundlurt. Det blir verre.

  • «…men de skal også innrømme at de har blitt rundlurt.»

   Human-uetisk Forbund hadde for litt siden en kampanje de kalte «Ingen liker å bli lurt». I den grad det rent teoretisk skulle finnes noen angrende syndere blant den gjengen, kunne de lage en ny kampanje om jødenes omfattende bedrag og kalle den «Ingen liker å innrømme at de har blitt lurt». But I won’t hold my breath…

 3. Tilbaketråkk: Ufrie ord på «Frie ord | «

 4. Sagt om Jahn Otto Johansen:

  «Anders Lange, stifteren av Fremskrittspartiet, sa om Johansen i 1968: «Jahn Otto Johansen, denne bantuvenn og prototypen på en fet, liten kommunistmakk i den norske propagandakost». Anders Lange var litt for grov og unynansert i karakteristikken sin, men vi er enige i grunnlaget for den. Vi tror imidlertid ikke at det Lange oppfattet som spyttslikkende støtte til kommunismen skyldes at Johansen var en «fet, liten kommunistmakk», men at han var og er en selvoppnevnt jøde. Sovjetunionen var som kjent en jødestyrt bolsjevikstat hvor det ble begått grusomme folkemord på flere titalls millioner hvite kristne. Ledet av det jødedominerte hemmelige politi og den jødestyrte røde armé. Lån «Min Jiddische Mamma» på biblioteket og bli kjent med Johansen. Skremmende lesning.»

  http://www.vigrid.net/jahnojohan.htm

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s