Home

Robert Ransdell is campaigning for the US Senate in Kentucky.
Heed!

with-jews-we-lose-628x356

Reklamer

3 thoughts on “With Jews We loose

  • Nei, det er veldig vanskelig å vite hvem som er hvem.
   Ransdell virker ikke 100% troverdig, men sannhetsgehalten i budskapet var det ingenting i veien med. Jeg tror at det kan være bra å høre sannheten etter gammelt, selv om den kanskje ikke kommer fra en som er helt oppriktig, eller at det er pakket inn for å nå de som fortsatt lever i drømmeland. Slik Ramzpaul fabulerer om. Alle vil snart våkne, så det er ingen i vits å snakke lavt for at de skal kunne ligge og dra seg videre. I det øyeblikket folk får ett øye opp for jøden, som for de fleste fortsatt er godt skjult, faller alle bitene i det tilsynelatende umulige puslespillet på plass, og de vil bråvåkne.

   Jeg forstår også at jøden er såpass pragmatisk at han uansett vil lede all opposisjon, gjerne også om han må ut med nesten hele sannheten for å få det til. Ofte er strategien da å fokusere på svarte.
   Det er veldig mange på tvilsom listen.

   Her er forresten et avsnitt fra protokollene pkt. 13.

   «Growing more and more unaccustomed to reflect and form any opinions of their own, people will begin to talk in the same manner as we do because we alone shall be offering them new directions for thought… Of course we will do this through persons who will not be suspected of working alongside us.»

   Videre prat og såkalt intellektuell debatt(«like we do» ,fra over) omkring noe så enkelt som folkemord på oss selv er ihvertfall ikke løsningen.
   Ransdell er også en av de få jeg har sett som har en løsning og ikke bare beskriver problemet, eller andre problemer. Han har også en rekkefølge på problemløsingen som virker veldig fornuftig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s