Home
Reklamer

6 thoughts on “Knights and Dragons

 1. I krig er det første offeret sannheten, og fenomenet er nok like gammelt som menneskelig språk, uten at dette har sett ut til å påvirke forskere nevneverdig mot å være skeptiske til sine kilder.

  Vi vet at det har vært total krig mellom protestanter og katolikker, men ingen ser ut til å forstå at dette betyr at protestanter og katolikker bedrev massiv historieforfalskning, og at vi derfor egentlig vet veldig lite om den kristendommen som kom før reformasjonen, da begge parter renset sin historie så de kunne si at det var DE som repressenterte den ene uforanderlige, evige kirke.

  • Ja det er vanskelig å vite hvordan det var, men det betyr ikke så mye fordi kristendommen ikke er vårt folk sitt opprinnelige livssyn uanssett.
   Når det er sagt, så er det mye bra i kristendommen likevel, dersom man bare forstår at den ikke har noe med GT, det som egentlig er jødenes Torah, å gjøre.
   Det var en helt ny lære, i forhold til jødedommen og jødeguden som Jesus var sterkt imot. jfr. Johannes 8:44, eller når han går imot Moselovene og forhindrer en steining.
   Det er en humanisme i kristendommen som var uhørt i midt-østen på den tiden. En humanisme og naturlighet som var velkjent i Europa allerede.
   Jeg er faktisk ening med jødene i at Kristendom egentlig er Hedendom. Jeg skulle ønske at kristensionistene fikk dette inn i hodet og sluttet å klynge seg til jøde-guden som Jesus sin far.

 2. Hvordan vet du at den kristendommen vi hadde før reformasjonen var basert på jødedommen og bibelen?

  Jeg vet at de kristne kildene vi har i dag sier dette, men etter hva jeg kan se av kirkekunst som har overlevd, og beskrivelser fra sagaene, så er det ikke den kristendommen vi finner i dagens bibel som kristnet Norden.

  Disse danske kaklmaleriene er lang nyere enn 1000 år, men selv her har man vanskelig for å forstå hva som skildres, hvis man ikke kjenner evangelier som ikke er med i Bibelen.

  http://www.kalkmalerier.dk/

 3. Kristendommen var basert på sann religion spesiellt ifra egypt og også vest europas atlantis arv.
  Det er slik man lager en stor bløff og får den spredt, ved å ta utgangspunkt i det som er riktig og kjent og deretter skyve inn feilslutninger.

  Jødene og kanaanittene er beskrevet å dyrke Baal i eldre tider og dette var også kjent som en avsindig og blasfemisk dyrkelse. Etterhvert gikk de over til Jehova eller de bare skiftet navn.
  Bakgrunnen for dette er sterkt undertrykt. Baal var opprinnelig Guden til Druidene, altså de sanne Ariere. I dag kan man se hvordan det endte – gjør ett søk på google images og se hvordan han blir fremstilt – helt demonisk.
  Dette var ett deicide. Disse hadde blitt opplært eller blitt misjonert om Baal av dette sjøfolket som kom til Libanon området 1200 bc og som gjørde Phønikerne til en verdensmakt. Siden fortsatte dem med deicide.
  Se forøvrig Eustace Mullins – The history of the Jews. En av de få bøker jeg ikke klarte å ta pause i. http://www.eustacemullins.us/wp-content/works/Books/

  Se også Michael Tsarion: The Irish origin of civilization
  (fant den via eMule)

 4. Hvis du tror at man hadde skip i bronsealderen, så har du ikke tenkt etter på hva et skip er for noe.

  Brukte de tjære i middelhavet også, for å forhindre at tauverk og treverk ikke råtnet?

  I så fall, hvor fikk de den fra, da det burde være spor etter tjærebrenning i alle områder man har drevet med skipsfart i den virkelige verden?

  Er det ikke sannsynlig at de som kopierte bøker, også forbedret dem, og at det er vanskelig å vite hva som er originalt, og hva som er senere tilleggelser?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s