Home
Reklamer

3 thoughts on “Demonic Jewry Turning Our Race TO CRAP

 1. Bilder av raseblandede par i media fungerer to veier. Én: Det ydmyker hvite menn, så det er altså en form for psykologisk krigføring. To: Gjennom stadig gjentakelse former det kvinners sinn til å tro at dette ikke bare er normalt men også hva som er ønsket oppførsel fra samfunnet eller «flokkens» side. Kvinner er mer formbare enn menn på dette området, tror jeg. Det er naturlig for dem å være mer sensitive overfor flokkens regler om korrekt oppførsel. Jeg kjenner det krever en god del selvkontroll å ikke bli forbannet over dette.

  Kampanjen med bildet av den hvite kvinnen som er tusjet i ansiktet er spesielt råtten, for slik jeg kjenner fenomenet ansiktstusjing er dette noe som kjipe folk gjerne gjør med sovende/fulle mennesker for å demonstrere dominans over og ydmyke dem. Skikkelig råttent.

  • Helt rett.
   Men jeg har tenkt på følgende fordi vi svært sjelden ser reklamer hvor flotte hvite menn er sammen men flotte damer av andre raser:

   Da ville hvite damer blitt sjalu og sett hvor sykt dette er. De ville tatt til ordet mot raseblanding istedet for å akseptere raseblanding slik de gjør nå, når det ikke vekker sjalusi i dem. Istedet støtter reklamen deres syn på seg selv som svært attraktive.

   Hvite menn blir ikke sjalu på damer de ikke er sammen med selv, eller som ikke er «deres» gjennom et personlig forhold eller vennskap. Trolig blir bare de fyllt med vemmelse av større eller mindre grad når de ser damer av sin rase med menn av en annen rase.

   Damer derimot, kan bli sjalu kun av ikke å bli foretrukket av «alle» menn. Damer vil være likt og ettertraktet av alle menn, dette er ur-instinkter fra tider hvor menn ofte falt fra i kampen om tilværelsen. Menn derimot er stort sett fornøyd med å være likt av sin dame.

   Derfor tenker jeg at den enkleste måten å få slutt på kvinners aksept av raseblanding er å snu reklamen. Da vil hvite kvinner begynne å støtte hvite menn. Og den effekten vil langt overveie den effekten reklamen ville hatt som fremmende av raseblanding hvit mann/sort dame.

   Ja, de er skikkelig råtne:

 2. Begynn å skriv om svangerskapsforgiftning grunnet blodtype miks. Dette er alvorlige saker og det er ingen som snakker høyt om det. Gravide som får barn med blodtyper som ikke er kompatible går på medisiner for at de ikke skal få svangerskapsforgiftning og for å redusere den forhøyede sjansen for naturlig abort. Det er størst sjans for at det går bra om den er kvinnens første barn men om hun fortsetter med samme mann vil hun bli raskt utslitt og barn vil også bli lettere skadd pga dette. Kroppen skaper antibodies mot fosteret om det er feil type. Det reagerer som om det var en sykdom.
  Ikke minst er dette farligst for våre eldste gener, dem med blodtype O minus, fordi de vil forsvinne da de andre blodtypene er dominante, og ikke noe særlig å satse på for egne barn spør du meg.

  Søk på:
  blood type pregnancy compatibility consequences

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s