6 thoughts on “Jews hijacking truth, Leading people down path of lies

 1. Intressant og viktig om desinformasjon. Mer om slikt. Men er Nathaniel Kapner den riktige å forkaste? Om det er noen personer som har gått i forveien med å spre viktig og relevant info om jødene er det da David Duke og NK som må draes frem. Hilderbrand er derimot klassisk chuthpah. Skulle man heller ikke forstå det dithen at NK ikke tenker så mye rase, forstår ikke så mye om det heller men er igrunnen mest opptatt med å sikre den ortodokse kirkens fremtid?
  Mens nettstedet som blogger denne kritikken er er veldig opptatt av rase, som man kan se via tråder som «Race is everything »
  Disse promoterer da også hvit som rase, hvilket gjør at de ender opp i pigmentfella istedet for å støtte seg på noen som helst seriøs raseteori. I denne tiden etter at raseteori har vært skydd som pesten i 70 år, burde det da være hensiktmessig å vurdere all den nye kunnskapen som har kommet etterhvert, samt å tenke strategi pga dette.

  Nei jeg synes noble1blog.wordpress.com er en akterutseilt blogg. I artikkelen «The White/Aryan race is infinite!» kommer de med den sedvanlige Aryan/white supremasismen, hvilket ikke holder mye vann. Om det var tilfelle, hvorfor er hele planeten herpa av dem du vet? Hvorfor er vår eksistens truet? Om de hadde våget å se på fakta hadde de innsett at det er ikke tiden for selvgratulerende artikler om vår rases storhet. Vi må våge å innse nederlaget, om vårt neste skritt videre ikke skal være i blinde.

  Hele vår moderne tid har vært initiert av bankmafiaen, de har kastet de Europeiske Kongehus ved hjelp av «liberalismen» og de har skapt ny velstand ved å sende ut kolonistene for å ta hånd om all jordens verdier. Dette var starten på vår moderne tid, og det var det jødene som iverksatte. Vi ville aldri vært frekk nok til å ta det som ikke var vårt.
  Og denne æren, for vår moderne sivilisasjon vil de gjerne at vi tar – fordi at det lar oss tro at vi er i kontroll, at vi styrer. På samme måte som TVen skal ha oss til å tro at i den Arabiske vår, som overalt ellers, så var det å gå gatene å protestere med rettmessige krav nok for å velte regimer.

  «Race is everything » http://noble1blog.wordpress.com/2013/12/17/race-is-everything/
  The White/Aryan race is infinite!»
  http://noble1blog.wordpress.com/2013/12/20/the-whitearyan-race-is-the-prometheus-of-mankind-with-infinite-in-our-genes/

  • Jo, han har mye bra. Men ingenting vi ikke kan finne ut selv.
   Alt ligger der for dem som vil se.
   Poenget i artikkelen er ikke at han lyver, eller ikke forteller sannheten, men at han later som det ikke er forskjell på ulike folkegrupper.
   Og han vil skape et bilde av at jøder kan reformeres og bli som oss. Kapner har forstått at jødene er i ferd med å bli avslørt en gang for alle.
   Luther var også inne på denne tanken, at jøder kunne reformeres, og prøvde i årevis å snakke fornuft til dem.
   Til slutt måtte han bare innse at de var uforbedrelige:

   «On the Jews and Their Lies (German: Von den Jüden und iren Lügen; in modern spelling Von den Juden und ihren Lügen) is a 65,000-word antisemitic treatise written in 1543 by the German Reformation leader Martin Luther.

   In the treatise, Luther describes Jews as a «base, whoring people, that is, no people of God, and their boast of lineage, circumcision, and law must be accounted as filth.»[1] Luther wrote that they are «full of the devil’s feces … which they wallow in like swine,»[2] and the synagogue is an «incorrigible whore and an evil slut».[3]

   In the first ten sections of the treatise, Luther expounds, at considerable length, upon his views concerning Jews and Judaism and how these compare against Christians and Christianity. Following this exposition, Section XI of the treatise advises Christians to carry out seven remedial actions. These are –

   for Jewish synagogues and schools to be burned to the ground, and the remnants buried out of sight;
   for houses owned by Jews to be likewise razed, and the owners made to live in agricultural outbuildings;
   for their religious writings to be taken away;
   for rabbis to be forbidden to preach, and to be executed if they do;
   for safe conduct on the roads to be abolished for Jews;
   for usury to be prohibited, and for all silver and gold to be removed and «put aside for safekeeping»; and
   for the Jewish population to be put to work as agricultural slave laborers.[4]
   «

   Det var imidlertid siste del av artikkelen jeg syntes var mest interessant.

 2. Dette evige hatet mot Kapner er svært selvdestruktivt. Han belyser vår sak på nivå med David Duke, ingen av dem har forstått alt. Dem tilber jo til og med avdøde. Noe du som spektant skal ta med i analysen av deres seriøsitet. Peker du Kapner ut som din fiende kan en bare undre hvilke jødesympatisører som er blant dine venner. Jeg er drittlei wannabe-nasjonalister som ser rødt overalt. Gjenkjenn dine allierte eller slutt ødelegge for oss andre. Kapner gjør mer en hundre tusener av oss molboer gjør for saken vår. Folk flest gir blaffen i om jødedom er religion eller en rase. Det spiller ingen rolle, rotter er rotter uansett om noen heller vil kalle dem guds utvalgte. Visste du at folk flest faktisk er på nippet til å gjenkjenne rottene, og dermed vil naturlig ta et helt annet perspektiv til NS? I teorien ihvertfall, vet jo hvem som svarer når en leter etter svar.. Eller er det hele et forsøk på å unnskylde familie/vennekrets som er stappfulle av pro-multikulturelle? De er ikke dumme, de er hjernevasket av slike som Kapner… Hva med, både og? Jo fler unnskyldninger som produseres jo flere spikre i kista til den ariske rase kommer. Det er ikke Kapner som er fienden. Han PEKER UT FIENDEN !

  Jeg skjønner uroen for hjernevasken i samfunnet er stor, fullt berettiget. Om vi bare hadde blitt flinkere til å vise til det, isteden for å sette kjepper mellom beina på de som allerede arbeider for vår sak.

  Wikipedia har ikke engang noe artikkel på «national socialism» begrepet skal visst ut fra historien. Så enorme våre utfordringer er så er det ufattelig at dere går ut mot en som jobber FOR dere.

 3. Min første kommentar slapp visst ikke igjennom moderasjonen. Og jeg er mere overbevist nå om at det er bloggen noble1blog.wordpress.com som er svindlerne. Dem har lagd en klassisk rasistisk site hvor det er ytterst lite av informasjon, men masse utsagn som kan tolkes som hatpropaganda. Disse vil kunne tjene som eksempel på hvor forferdelige disse rasistiske nazistene er, når plutselig «liberalistene» finner det for godt.

  På hvilken måte skulle denne noble1blog ta noe av æren for å ha avslørt jødenes bedrifter?
  http://noble1blog.wordpress.com/2013/12/18/jewish-reaction-to-this-blog-site/

  Nathaniel Kapner er ortodoks kristen i dag og det er det han bryr seg om. Han er ikke arier, hvit, kaukasier eller noe annet, han er kristen og kjemper for det, og dersom de hvite i den vestlige verden ikke vil være med på laget så ser han redningen i mexico og søramerika. Jeg skjønner tankegangen fullstendig . Den er logisk. Men jeg er ikke kristen og heller ikke på parti med ham. Til tross for det så ser jeg da at det fins ingen andre som har sluppet så mye sensitiv info om jødenes gjerninger. Og det er nettopp det vi trenger. Hadde vi og våre foreldre, besteforeldre hatt den infoen som Kapner serverer så hadde kanskje vi ikke vært så spolert som i er nå.

 4. Det er lett å kritisere. Hvor mange nordmenn er det som står fram offentlig og kritiserer jødene, dokumenterer hvordan jødene styrer media, starter kriger, osv.?

  Selv deler jeg det synspunktet at jødene bærer på en genetisk ondskap. Men samtidig tror jeg jøder på individuell basis kan klare å befri seg fra denne ondskapen. Jeg tror Kapner har klart dette. Nordmenns hjernevask er dog like ille som jødenes genetiske ondskap; resultatet blir det samme, nemlig jødisk diktatur.

  Anyway: Ingen har noen plikt til å hverken like eller mislike Kapner. Men alle nordmenn som ønsker politisk forandring har en *plikt* til å gjøre det de kan for å oppnå denne forandringen. Og dette krever nok mer enn å kritisere en eller annen fyr i USA som lager videoer…

  Norge får snart sin første uavhengige nettavis. Helt i internasjonal klasse. Dette kan bli et effektivt angrep mot makthaverne. Alle som vil bidra til denne nettavisen kan sende en mail til: nettavis@operamail.com. Vi trenger både skribenter, programmerere og *penger.*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s