Home
10_hans-rustad

Ytringsfrihet? Det er litt sånn bob-bob, dét…

 

Kris­tian Ton­ning Riise i Civita har gitt uttrykk for at ytringsfrihet også må gjelde for ytringer man ikke liker. Holohoax-bekrefter Hans Rustad, redaktør for den «innvandringskritiske» sionistbloggen Document.no, gir uttrykk for det motsatte:

Som gam­mel venstre­ra­di­ka­ler kjen­ner jeg reflek­sene som ønsker å arres­tere en bestemt type vul­gær­pro­pa­ganda om andre men­nes­ker, enten det er jøder eller svarte.

Dette klinger nok vakkert i ørene på alle hjernevaskede antirasister, enten de er for eller mot muslimsk innvandring. Åh, for noen herlige mengder med svulmende toleranse Rustad besitter. Fantastisk. Men sier han egentlig det som det ser ut til at han sier, eller sier han bent fram noe helt annet? Det får vi bare vite hvis vi kjører Rustads tilsynelatende ufarlige og tolerante utsagn gjennom Ravnagaldrs ekstremt sensitive anti-Rustad-bullshit-filter. Da får vi se hva han egentlig sier, og det er dette her.

Som jøde kjenner jeg refleksene som ønsker å arrestere en bestemt type ytringer om jøder.

Nok en gang et bevis på at Document.no ikke har noen som helst respekt for ytringsfrihet.

8 thoughts on “Noen er alltid likere enn andre

 1. Siden Rustad liker eimen av Blut und Boden så særskilt dårlig passer det godt å skrive litt om det her.

  Filosofien bak er ikke så vanskelig, det er sammenhengen mellom blod og jord, at blodet arver jorden, altså odel eller det som vi kjenner her som odelsloven. Gården med jorda skal gå i arv fra Far til Sønn. Det er forsikringen til ett folk, – for at folket skal beholde jorden. Dette gjøres gjennom mennenes blodslinje. Selv om dem ikke kjente til y kromosomets eksklusivitet, så skjønte de at karakteren ble beholdt gjennom far til sønn linjene. Det er den praktiske måten å holde landet i hevd på for ett folkeslag, måten å kollektivt markere at Vi var her først. Dette reflekteres i ordet fedreland som ikke er en lettvindt ting som moderland
  .
  Wikipedia og andre vil selvfølgelig gjøre dette til en nazistisk greie, men tankegangen er urgammel og er hva som har holdt oss på plass siden tidenes morgen. At Nazistene gjorde det til en sentral del i ideologien sin gjør det ikke noe mere nazistisk, det gjorde bare nazismen mer sympatisk. Det er våre urfedre som lagde dette for oss. Og vi har ikke klart å forstå dette godt nok, ettersom ingen protesterer eller kommer med argumenter for denne tankegangen.

  Motsatsen til denne ordningen er bråkebøttene i Jerusalem, hvor alle okkupanter opprettholder sin stilling ved makt.

  Odelsloven er allerede rasert ved såkallt likestilling, men verre skal det bli. Sylvi Listhaug, illegitim odelsjente, (klarer ikke å se noen forandring av odelsloven som legitim), skal nå rasere jordbruket, fjerne enda flere mindre gårdsbruk med bønder, oppheve den spesifikke landbrukstaksten, slik at jorda kan kjøpes av folk som ikke har tenkt å drive jordbruk, samt at den også da kan spekuleres i, bli gjenstand for verdiskapning, slik at arvtagere ikke får råd til å kjøpe ut sine søsken. De har også tenkt å fjerne arveretten på gårdsbruk helt slik at arvingen må kjøpe jordbruket i åpen konkurranse. I tillegg har de tenkt å fjerne boplikten, hvilket vil sørge for at hus og eiendomsprisene også vil stige på landet, og også la gårder og hus bli tiltagende tomme. Listhaug skjønner antageligvis ikke selv at dette er de mest ondskapsfulle og destruktive planer tenkt ut mot det Norske folk. Vi som har begynt å skjønne historien ser at de nå har begynt på en reell overtagelse av landet. Ved en større finansiell kollaps i Norge nå kan eiendommer gå på billigsalg til utlandet. Sølvi Listhaug risikerer å havne i klasse med Landsmorder Gro Harlem Brundtland, om hun får igjennom dette. Det burde også vise for enhver hvor lite nasjonalistiske Frp er. Kort og godt ett Bilderberger jøde parti som alle de andre.

  Jeg ser selvfølgelig at odelsloven blir gjeninnført, samt at folk som kan påvise odelslinje skal ha rett til å overta ved salgsituasjon og dødsfall. Også folk fra USA..

 2. Men er det i grunnen så galt å være nasjonalsosialist da? Jeg mener, om man ikke kjøper offentlighetens historiefremstilling om industrialisert folkemord og underlegen erobringskrig for å overta hele verden, så står jo ideologien igjen som et av mange syn på hvordan menneskene kan løse sine utfordringer.
  Debatten flyttes jo da fra de religiøse sfærer der vestens jedi riddere skal bekjempe sith’enes onde erobringsplan og ned til det tenkende menneskes plan der man ser på modeller og pragmatiske løsninger.

  Eller er det rett og slett umulig å betrakte nasjonalsosialismen og dens leder, Adolf Hitler, med nøkterne og rasjonelle briller?

  • Godt spørsmål. Det var dette med programmering, da. Har man først blitt programmert til å reagere på Hitler og hakekors på en spesifikk emosjonell måte, da skal det veldig mye til for å klare å reflektere kritisk og objektivt rundt ideologien som symbolene representerer. Man må kanskje formulere det hele helt på nytt og gi det et nytt navn, for eksempel «nasjonalkonservatisme».

 3. Noe galt med å være nasjonalsosialist i dag? Nei, når man har fått lest igjennom den riktige historien så er det rimelig greit. Problemet er at det er upraktisk. Ingen vet egentlig hva nasjonalsosialismen sto for bortsett fra de horrible sakene som msm hamrer løs med. Deretter kan det også diskuteres hva Hitler egentlig mente i mange saker. Det ser ut som han forsøkte å spille på de fleste hester i forsøket på å få støtte. Og spørsmålet om han og partiet hans var sosialistiske kan fortsatt fylle debattsidene.

  Behovet idag er å få igang en politisk bevegelse som er vanntett mot den «liberalistiske» sivilisasjonsødeleggelsen. Om alle må skoleres i en historie som attpåtil hvis beste navn er revisjonistisk historie, for at dem skal kunne si ja til ett politisk parti er dette partiet dødfødt, det er for tungvindt.

  Alle partier med begrepet nasjonalistisk skulle være greit. Nasjonaldemokratisk, nasjonalkonservativt, selv liker jeg Norgespartiet, men synes de burde diskutere mere, og få mer på programmet.

  Og forøvrig – kunne ravnagaldr få en ordning med en meny på forsiden hvilket viser de siste 10 kommentarene, da kunne vi lett se om det dukker noe opp på en gammel tråd.?

  • Vi kan nok bare glemme å få oppdatert funksjonalitet – eller bedre layout – på Ravnagaldr, for En Viss Person har nemlig mistet wordpress-passordet sitt. Hint: Det er ikke meg.

   Hvis vi kan få Bjørn Brataas på vitnet.no til å slutte å skrive om UFO’er og folk som tror at jorden er hul, og aller helst plukke en ny tittel til siden sin i samme slengen, kunne vi kanskje flyttet hele kommunikasjonsvirksomheten vår dit. Det er jo bedre å samle kreftene på et sted.

   Jeg tror også at Norgespartiet har mye å fare med. Man kan også kikke på Kevin MacDonalds ‘American Third Position’ for inspirasjon. De har nå skiftet navn til det generiske ‘American Freedom Party’. Third position er forøvrig en ideologi som også omtales som ‘synkretisme’:

   http://en.wikipedia.org/wiki/Syncretic_politics

   http://en.wikipedia.org/wiki/Third_position

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s