Home

GIABO

Vi har tidligere skrevet en artikkel om jødene som stjeler de kristnes jul.

Dette korstoget fortsetter de med full styrke og det sprer seg raskere enn noen kunne tro. Hanukkah erstatter den tradisjonelle julefeiringen flere og flere steder. Mange steder er kristne symboler forbudt og fjernet, for å bli erstattet av jødenes menorah.

Videoene under er fra Europa’s største menorah som er satt opp foran Brandenburger Tor i Berlin. To rabbier velsignet denne fra en stor kran.

[http://www.youtube.com/watch?v=B85vTHBe9GU]

2013-11-27T201135Z_01_TOB01_RTRIDSP_3_GERMANYMenorah satt opp foran Brandenburger Tor i Berlin

Våre tradisjoner og kultur viskes ut ut, til fordel for jødenes, og dette skjer i stadig større tempo.

Tiden er virkelig inne til våkne opp og se hva som skjer.

Ta øya vekk fra tv-skjermens hjernevasking, les nyheter fra andre steder enn mainstream media og begyn å tenk selv.

tvdees

Vis opprinnelig innlegg

Reklamer

One thought on “Hanukkah overtar som høytid

 1. Og folk hyler og skriker om muslimene som grunnen til å fjerne julen.
  Nå er ikke jeg en stor fan av kristendommen, men Jesus er det eneste som skiller kristendommen fra jødedommen, slik kristendommen idag er misforstått ved at man antar at Jesus er sønn av jøde-guden Jahveh.
  Jesus tok sterk avstand fra både jødene og den blodtørstige ørken-guden deres i Johannes kap. 8:

  “44 I har djevelen til far, og I vil gjøre eders fars lyster; han var en manndraper fra begynnelsen og står ikke i sannheten; for sannhet er ikke i ham. Når han taler løgn, taler han av sitt eget, for han er en løgner og løgnens far.
  45 Men mig tror I ikke, fordi jeg sier eder sannheten.”

  I Matteus 11:27 advarte han mot å trekke forhastede konklusjoner om “farskapet”:

  “Alle ting er mig overgitt av min Fader, og ingen kjenner Sønnen, uten Faderen, heller ikke kjenner nogen Faderen, uten Sønnen og den som Sønnen vil åpenbare det for.”

  Det Jesus derimot sa, gang på gang, var at han var son of man, en menneskesønn, ikke sønn av en overnaturlig ørkengud.

  Muslimene er jo for alle praktiske formål som jøder å regne allerede. Muhammed er der bare en profet. Jesus vil snart bli det samme i Kristendommen, om han ikke skrotes helt. Snart er kristendommen også ren jødedom dersom de kristne ikke våkner.

  Om ikke dette var dødsens alvorlig for vår kultur og fremtid så kunne man ledd godt og lenge av de patetiske kristen-zionistene som tydeligvis ikke har lest sitt eget Nye Testament. Langt mindre forstått hvor inderlig jødene hater dem, Jesus og alt som har med jul å gjøre.

  Jødenes/jotnenes hat mot julen er nok eldgammelt, fra den gangen vi feiret Yule. Opphavet til julenissen er egentlig Heimdallar. Han som holdt styr på slektene og tilveksten. Dallar er samme ord som i Daler(riks-daler) og Dollar(USD) og tyske Thaler. Det betyr teller. jfr. tally-sticks som var et “penge” system før mynter og papirpenger. Som vi har vært inne på før er jo penger egentlig gjeld, eller kvitteringer for gjeld. Tally-sticks gjorde nytten tidligere, for å holde tellingen. Slik Heimdallar tellte slekten.

  Her er en god artikkel av Vikernes om Yule og Heimdallar og hvordan dette egentlig henger sammen. Som vi ser feiret våre forfedre sitt eget barn i krybben når året var omme, om de hadde blitt velsignet med det. Så kom kristendommen og fikk oss til å feire ett spesifikt barn i Jerusalem istedet for våre egne. Og nå skal vi altså glemme alt som har barn å gjøre.

  http://thuleanperspective.com/2013/09/14/divine-child-unveiled/

  Når nå kristendommen og Jesus skal skrotes er det lett å se hva som hele tiden var planen.
  Det er bare å håpe at de kristne verner om Jesus, og setter seg bedre inn i hva han egentlig mente om jødene og Jahveh, Jahveh som faktisk er opphavet til det nordiske ordet Jævel.
  Eller enda bedre, at de går tilbake til vår førkristne tro. Troen på livet, naturen og det gode.

  Her er en god film fra William Pierce, som nå dessverre sitter i Valhall, med en viktig beskjed til de kristne og oss alle sammen forsåvidt:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s