Home

Samuel Roth (1893 – July 3, 1974) was an jewish American publisher and writer.
Read what he had to say about anti-semitism:

“Anti-Semitism is so instinctive that it may quite simply be called one of the primal instincts of mankind, one of the important instincts by which the race helps to preserve itself against total destruction.»

“I cannot emphasize the matter too strongly. Anti-Semitism is not, as Jews have tried to make the world believe, an active prejudice. It is a deeply hidden instinct with which every man is born.»

“He remains unconscious of it, as of all other instincts of self preservation, until something happens to awaken it. Just as when something flies in the direction of your eyes, the eyelids close instantly and of their own accord.»

“So swiftly and surely is the instinct of anti-Semitism awakened in a man…»

«… there is not a single instance when the Jews have not fully deserved the bitter fury of their persecutors.»

Samuel Roth on Anti-semitism (Jews Must Live, 1934, p. 64).

anti-semitism4

Reklamer

8 thoughts on “Anti – semitism

 1. Spiller ingen rolle hva han sier. Per dags dato eier de gullet. I vårt pseudo-demokrati er politikerne opptatt med å rope ivrige ord uten mål og mening som de kaller ideale prinsipper, men som i virkeligheten bare er utopiske ideer hentet ut fra deres skinnhellige opportunistiske rævhjerne. Og den den jødiske media Behemoth eier sannheten. Informasjonen er fragmentert og tatt ut av sammenheng for deretter å propaganderes. Instinktene våres for å sikre den hvite rases overlevelse finnes ikke lenger i denne materielle overfloden med hedonistiske og nihilistiske egosentriske lavpanner.

  Vi må reagere. Vi må redde Norge fra total ødeleggelse. Vi er en høyborg for den Ariske rase. Vi må vekke instinktene så klokkerkjærligheten vekkes til live blant Nordmenn i denne globaliserte verden slik den gjør hver 17. Mai…!

  • På syttende mai burde vi båret plakater om krav av gjeninnføring av grunnlovens opprinnelige paragraf to…

  • Han som driver JH har begynt sabotasje av egen blogg. Han har slettet de siste kommentarene. Uansett så spurte jeg deg der om du kunne dokumentere dette med at Hitler skulle ha sagt at Frankrike ville bli en afrikansk koloni?

   • Sorry. Jeg tok det fra et minne av noe jeg har lest et sted. Husker ikke hvor… Søkte etter det. Fant det ikke. Men jeg kan sitere lignende fra Min Kamp her:

    «The Jew uses every possible means to undermine the racial foundations of a subjugated people. In his systematic efforts to ruin girls and women he strives to break down the last barriers of discrimination between him and other peoples. The Jews were responsible for bringing negroes into the Rhineland, with the ultimate idea of bastardizing the white race which they hate and thus lowering its cultural and political level so that the Jew might dominate. For as long as a people remain racially pure and are conscious of the treasure of their blood, they can never be overcome by the Jew. Never in this world can the Jew become master of any people except a bastardized people» –Adolf Hitler, Mein Kampf: Chapter XI: Race and People

 2. Dette innlegget syntes jeg ble mere mobbing enn god kritikk. Jøder som folk har knapt eksistert i 4000 år. Skulle liksom instinktene på en spesifikk rase ha blitt så skjerpet at alle reagerer på dette? Tullball. Men jødene vil faktisk at alle skal tro dette, at den semittiske rase er så spesiell at alle må bare rette oppmerksomheten dithen. For de driver uavbrutt med kampanje med dette innad. Genene deres er så spesielle, en velsignelse, fordi de er det utvalgte folk, de er jo så intelligente. Og når dette ikke virker, så er den den usynlige kraft, en forbannelse, som de ikke slipper unna – det ligger i genene.
  Men det gjør jo ikke det. Det er jo Ashkenazy grenen som har overtatt hele showet. Dem har jo gener som jo er mer som våres, samt at de har jo uttrykkelig bevist at dem ønsker å utvikle disse genene, ved regelrett rasistisk politikk i Israel hvor de svarte jødestammene blir diskriminert. Ashkenazy grenen ble ett problem da de tok opp talmuden. Det store problem med semitter er at de har blitt oppdratt i jødedom eller annen martyrsvindel kultur. Derfor stinker det løgn og bedrag av dem. Og det er det mange nordiske som merker fort. Uten denne kulturen samt sine hvite Ashkenazy mentorer og guider ville semittene ikke vært mere til bryderi enn folkene i Kazakhstan.

  Hitler sitatet var bra. Men er det noen som har fått med seg hvorfor David Irving ikke har lest «Mein Kampf»? Han anser den ikke som troverdig av en eller annen grunn.

  Det mest fantastiske eksempel på hvordan ødelegge en rase er Katolisismen og dens sølibat for prester. På en slik måte, og ved opprettholdelsen av religionens totale monopol kan man sørge for at over tid så forsvinner de spirituelle menneskene.

  • Genene først:

   «The Jewish E Project (formerly Jewish E3b Project) is open to all males in Y-DNA haplogroup E and any of its subclades, who have KNOWN Jewish ancestry on their direct paternal line (your father’s father’s father, etc).

   The E haplogroup has been observed in all Jewish groups world wide. One of its major subclades, E1b1b (formerly E3b) is considered to be the 2nd most prevalent haplogroup among the Jewish population.

   According to one major paper, Contrasting patterns of Y chromosome variation in Ashkenazi Jewish and host non-Jewish European populations E-M35, which defines the E1b1b1 (formerly E3b1) haplogroup, is considered to be the second highest, next to J, for «Founding Jewish Lineages» in Europe. It is found in moderate amounts in all Jewish populations, from Ashkenazi, Sephardic, Kurdish, Yemen, Samaritan and even among Djerba Jewish groups.»

   http://www.familytreedna.com/public/jewishe3bproject

   Grunnen til at han ikke anser den som troverdig er trolig den at den at den ikke er skrevet av en person, Hitler. Det som står i den er sant, men hvem som helst kunne funnet ut det som står der.
   Boken er rett og slett for god til at den kan være skrevet av Hitler.

   Og så litt om Hitler sine gener. Som du ser har akkurat den samme haplogruppen E1B1b:

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-1305414/Hitler-descended-Jews-Africans-DNA-tests-reveal.html

   Og så kan man se på Goebbels. «Jødehateren» over alle:
   http://aangirfan.blogspot.co.uk/2013/01/goebbels-family-rich-and-jewish.html

   At det er noe med disse folka og genene deres kan det ikke være tvil om. Ondskap, bedrag og paranoia må være fremavlet gjennom tusenvis av år.

 3. Jeg vil fortsatt ikke tro at genene deres er hovedårsaken til problemene deres. Men jeg forstår at de selv synes det er hensiktmessig å beskrive den jødiske genetikken som en pest, fordi det virker preventivt på motstand og forlatelse av religionen, ettersom det betyr at det er dødfødt uansett. Man kan ikke unnslippe den skjebnen. Man tror da på genetikkens makt og virkning !! Og det er uansett bare en pest når noen for ett øyeblikk synes det. Ellers så syter dem om at alle vil se på dem som en rase for derfor være rasistisk mot dem mens de egentlig består av alle slags etnisiteter, ettersom dem gifter seg inn i alle folkeslag.

  Jeg vet ikke hva slags innflytelse disse haplogruppene har, og hva det vil si. Jeg vet ikke om den jødiske gene er dominant derimot at blodtypen er dominant. De har vel mest type B. Og det overkjører den gamle ur-europeiske blodtype O. I Norge er det allerede bare 6% igjen av dem med O-minus. Dessverre.

  Derimot vet jeg at Talmuden inneholder masse suspekt materiale som er med på å gi opphavet kulturen deres. Ulikt Muslimene tror ikke jødene at fitna (splid) har noe å si. Det er lov til å kommentere de gamle skrifter så revolusjonært og så skjendig man bare vil. Alle vet at om hundre år er idioten død og glemt mens de kanoniske skrifter skal bli lest av nye generasjoner.
  Men det er en ting som er drøyere enn det meste. Og det er bønnen Kol Nidre. Det er en årlig foreteelse hvor de frasverger seg alle eder, forbud, forpliktelser og løfter. Det vil si at de trenger ikke noen tilgivelse. Det betyr at dem ikke egentlig har noen lov, men at de kan bare forholder seg til naturlovene. Og det – betyr KRIG. At de kan henfalle til kald nedrighet, å gjøre de forbrytelser som de ønsker. Og nå har de opparbeidet seg ett historisk rulleblad som forlengst har blitt så drøyt at det er ingen annen vei, enn å opprettholde maska og psykopatkulturen hvilket effektivt fødes og gjenfødes under kol nidre, samt fortsette å dominere goyim inntil de kan få drept dem.

  Her er ett informerende skriv om Kol Nidre – skrevet av en norsk konvertitt. Det gir også en grei innføring i hvilken kultur disse har omkring det og hvordan de kunne tenkes å forsvare dette.
  http://www.verdidebatt.no/debatt/cat12/subcat15/thread429533/
  Husk også at det er ikke nødvendig at alle jøder forstår Kol Nidre som jeg har beskrevet det. Det ville være dem til hjelp om mange ikke forstår det slik, og derfor forsvarer praksisen . Det er nok at den ledende kjernegruppen forstår det slik.

  Mens her har vi Nyhetsspeilets utmerkede artikkel om Kol Nidre folkets ledende kjernegruppe, verdt å spre mere. http://www.nyhetsspeilet.no/2013/06/verdens-ledende-bankfamilier-krig-as/

  Nei, Roths anklager er ikke vittige, han ønsker at alle skal tro at vi er blitt imprentet med ett spesifikt antisemitisk gen – hvilket igjen er snakk som holder jødene samlet i paranoiaen da det bekrefter fiendebildet, mens de fortsatt ikke trenger å gjøre noe selvkritikk. Det er jo pga Goyims rasisme-gener.
  At man kan lukte, se og høre våre egne fiender som jo alltid holder sammens og plutselig holder kjeft når man dukker opp er derfor bare sprøyt, selv om det skjer i hver av våre generasjoner som møter dem.

  Alle ganger hvor vi mobber jødene med billige og grunnløse poeng gir vi lettvindt i fra oss initiativet til dem, for at de kan bruke det til en rettmessig anklage, mens vi har mistet en anledning til å komme med seriøs og grunnet anklage.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s