Home

Her er en veldig saklig og god artikkel fra Varg Vikernes som alle bør lese og tenke over.
Den forteller kort om de problemene hans barn har fått etter at fransk politi skjøt seg inn i boligen til Vikernes og familien hans uten grunn.
Trolig kun for å skremme/terrorisere Vikernes og hans nå gravide kone fra videre politisk blogging om hvordan ting virkelig henger sammen i det skakkjørte jødestyrte samfunnet vi alle lever i. Resultatet ble som vi kan lese, at deres barn, naturlig nok ble vettskremt, for ikke å si traumatisert.

Fear

http://thuleanperspective.com/2013/09/03/when-children-cry/

Dette er virkelig hjerteskjærende lesning. Og, må jeg legge til, det er utrolig sterkt gjort av Vikernes, i den situasjonen han og hans familie er oppe i, å kunne se at andre trolig har det verre hver eneste dag, på grunn av de samme internasjonale kreftene som nå prøver å skremme Vikernes til taushet.

Heldigvis har ikke Vikernes blitt skremt får vi si. Han fortsetter sin kamp, og har sågar valgt å gå til søksmål mot den franske staten for terroren familien har blitt utsatt for.

Jeg vil også vise til denne siden, hvor man kan donere et beløp for å hjelpe han og hans kone i deres kamp for rettferdighet. Man skal ikke undervurdere verken den jobben han gjør for alle europeiske folk, eller påkjenningene familien hans utsettes og har blitt utsatt for.

https://www.bankeez.com/en/payment/pot/220600aef4a6cd35f1fc1c2aada32fc6#.UiZteT_LJTt

Noen er sikkert redde for å gi støtte til en som er tydeligvis er utpekt som samfunnsfiende av verste klasse, kun for å si hva han mener.

Til det er det å si at det overgrepet og den terroren han og familien er utsatt for er så hinsides det vi kan akseptere i et fritt samfunn at man  heller bør bekymre seg alvorlig for egen empati og moral dersom man ikke her klarer å reagere og respondere ved å sende litt økonomisk, og dermed også mye moralsk, støtte.

4 thoughts on “Statlig Terror – When children Cry

 1. Statlig terror, sier du, men hva med tanketerrorister som Vikernes om jeg tør spørre?

  I følge straffeloven er nemlig terrorisme:

  1. å forstyrre alvorlig en funksjon av grunnleggende betydning i samfunnet, som for eksempel lovgivende, utøvende eller dømmende myndighet, energiforsyning, sikker forsyning av mat eller vann, bank- og pengevesen eller helseberedskap og smittevern,
  2. å skape alvorlig frykt i en befolkning, eller
  3. urettmessig å tvinge offentlige myndigheter eller en mellomstatlig organisasjon til å gjøre, tåle eller unnlate noe av vesentlig betydning for landet eller organisasjonen, eller for et annet land eller en annen mellomstatlig organisasjon.

  Vikernes har for det første gjort seg skyldig i punkt to – 2 – på denne listen ved å spre frykt for jøder og muslimer og ikke minst for seg selv ved å brenne og knivstikke. Dernest har han definitivt alvorlig forstyrret en funksjon av grunnleggende betydning i samfunnet ettersom han har tiltrukket seg myndighetenes oppmerksomhet og tvunget dem til å handle på vegne av… for å… hmmm… Han hadde våpen i huset! Og siden myndighetene egentlig var opptatt med andre ting har han forstyrret dem. Alvorlig. Han er derfor en terrorist. Og den som gir ham penger kan derfor også bli straffet for medvirkning til terror. Bare se her:

  http://innsamlingskontrollen.redaktoravtalen.no/straffbart-a-finansiere-terrorisme/

 2. I forhold til punkt 1 må retten også vurdere om mytene omkring 2.verdenskrig også er en funksjon av grunnleggende betydning for samfunnet. De er jo absolutt det, men om de dekkes av loven slik den er i dag, eller om loven må endres på dette punktet slik at han og vi andre etterhvert kan tas.

  🙂

 3. Tilbaketråkk: Waltzing WargaR III |

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s