Home
Reklamer

3 thoughts on “Talmudic idiocy

 1. Det har aldri blitt bevist at dét sitatet er ekte. Det virker ganske søkt, i mine øyne. Tviler på at han var så dum at han ville sagt eller skrevet noe sånt.

 2. Det er kort og godt en oppsummering av Talmud, om han har sagt det selv eller ikke betyr ingenting så lenge det er dette de lever etter og står for. Selv tror jeg likevel han har sagt det. Det er dette som er jødedom.
  Jeg vet heller ikke om Mullah Krekar noengang har sagt at muslimer står over andre og at muslimene en dag skal skjære hodet av alle jøder, men så lenge Muhammed har sagt dette, og Mullah krekar mener at alt Muhammed har sagt er rett, så trenger ikke Mullahen si dette selv for at jeg skal forstå at det er det han vil.

  Noen sitater fra Talmud:

  Jehovah created the non-Jew in human form so that the Jew would not have to be served by beasts. The non-Jew is consequently an animal in human form, and condemned to serve the Jew day and night.

  Midrasch Talpioth, p. 225-L

  Yevamoth 98a
  [Trans.: A non-Jew is «legally fatherless,» regardless of whether or not the father is known. Gentile children are essentially asses and horses, i.e., animals.]

  http://rense.com/general86/talmd.htm

  • Selvsagt er innholdet i det påståtte sitatet i overensstemmelse med det Talmudske verdensbilde, det vet jo jeg, også. Poenget er at man ikke skal drive med løgn og fanteri når man har sannhet å støtte seg til, og kan klare seg med denne, ettersom triksing og juksing vil underminere ens troverdighet. I den sammenheng betyr det selfølgelig noe om han faktisk har sagt det eller ikke, når det er ham sitatet tillegges.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s