Home

I 2009 skulle David Irving holde foredrag på en litteratur-festival på Lillehammer.
Etter litt om og men, fikk arrangørene av festivalen kalde føtter og avlyste invitasjonen.
Noen fikk også tre hoteller til å avlyse hans hotell-bookinger for å sikre at han ikke kom

Rica Victoria Hotel var ett av hotellene. Det måtte ut med 46.000,- i erstatning til Irving.
Hva de andre måtte ut med er ukjent. Hvor regningen/regningene tilslutt endte er også ukjent.
Men, men, for de som styrer var dette sikkert en liten kostnad for å undertrykke ytringsfriheten vi liker å tro at vi har. Åpningssitatet i den første videoen viser hvordan man må tenke for å forstå hvem som styrer.

Hva er det så denne mannen snakker om som ikke må snakkes om?

Her er en Hard-talk debatt:

One thought on “David Irving

 1. Hva er meningen med å linke til David Irving, David Duke samt mange små artikler om hvor fæle jødene er? Er det bare for å signalisere at her er det nye nynazistiske reiret? En ny gruppe som bare svelger det gamle materialet uten å gjøre seg noen nye tanker, eller evner å sette det i noe perspektiv som kan påvise noe. Stemmer dette?
  Det er rimelig kjent at disse to personene, David Irving & Duke er noen av de mest fornektede personer rundt om i norsk debatt miljø. Dem er persona non grata, personer som man såvisst ikke skal ha noen kontakt med og heller ikke lese. Dette fordi dem er kjent for å være nazister. Irving gjennom hans bekjentskaper, Duke gjennom tidligere affiliering i Ku Klux Klan.
  Når man bare slenger opp linker til disse uten å gå igjennom materialet deres, eller få igang noen debatt, så viser man bare at her skjer det ikke noe, det er bare en gjentagelse som burde ignoreres, og nettstedet burde skyes like mye som Duke & Irving.
  Det ville for leit, for nå har jeg tatt en rask kikk på materialet til Irving og ser straks at han ikke selv benekter Holocaust, men at det er noe som «Alle» sier at han gjør. Så vidt jeg kan se er det Auswitz som han kaller en diktning foretatt av historieskriverne til vinnerne av krigen. Og han vil nedjustere 6 mill tallet ned til 4. Det synes jeg ikke kvalifiserer til å bli kalt «Holocaust denier».
  En annen grunn til at David Irving burde bli tatt på alvor og bli lest, er at han er den eneste tydelige historieskriver som har sagt at han vil vaske slimet av Adolf Hitler, dette som har blitt påført ham av en hær av historieskrivere og mediafolk som selvsagt vil hevde at dem er anti nazister. Dvs. Irving er den eneste vaktbikkja vi har som kan sørge for at historien om WWII ikke skal få en vanvittig slagside.
  Og det har den. Norsk presse ser ut til å hatt en målrettet kampanje de siste år, hvor motivet har vært å vise hvor skrekkelig og dumt nazismen var. Og det var den forsåvidt, man kampanje skaperne røper at de har motiver ettersom de ikke forfølger systematisert ondskap hvor det finnes, men spesiellt i Tyskland 1933-45.
  En tredje grunn er hans skriving om Winston Churchill. Hva som skrives om han avslører endel om de internasjonal bankierers pådrivende engasjement i denne krigen og det er viktig. For så mange nordmann som har deltatt i dette «Aldri mer» koret, så burde man faktisk skjønne hvordan det skjedde.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s