Home

Etter vel 40 år som politimann slår Roy Riksvold alarm. Han mener det er betenkelig at
ansatte i påtalemyndigheten er medlemmer av frimurerlosjen.

HØNEFOSS (Dagbladet): Om åtte måneder går politimannen Roy Riksvold av med pensjon, etter 41 år som politimann. Etter å ha tenkt seg nøye om, velger han nå å stå fram som varsler.

Riksvold oppdaget gjennom en konkret straffesak at det var frimurere på begge sider av loven – både påtaleansvarlig og den anmeldte i en kriminalsak. Forholdet ble etter Riksvolds mening aldri etterforsket ordentlig.

– Derfor begynte jeg å følge med, og oppdaget at flere saker ble liggende i påtalesystemet.

Dette mener Riksvold er årsaken til at han kan stille spørsmål ved rettssikkerheten i Norge.

[…]

– Noe er galt

– Da jeg oppdaget sakene forsøkte jeg å ta opp forholdene med politimester Sissel Hammer i Nordre Buskerud politidistrikt. Hun avviste meg og ba meg gå tjenestevei.

– Jeg gikk tjenestevei, men fikk aldri noen tilbakemelding.

– Min følelse var at politimesteren ikke ville høre på meg. Hammers manglende svar synliggjorde at hun ikke hadde til hensikt å gå videre med mine mistanker, sier Riksvold, som deretter tok kontakt med sin fagorganisasjon – Politiets Fellesforbund

Etter å ha drøftet saken med kolleger og tillitsmannsapparatet valgte politiførstebetjenten å gå til media.

– Først etter at politimester Sissel Hammer forsto at jeg hadde kontaktet Dagbladet, ble det tatt grep fra politiets ledelse, sier Roy Riksvold.

Les hele saken på Dagbladet.

Illustrasjon: Frimurer i full mundur.

Illustrasjonsfoto: Frimurer i full mundur.

Her kan man søke på medlemmer av ulike frimurerordener:

6 thoughts on “Politimann slår Frimurer-alarm

 1. Jeg forstår at mange tror at trusselen fra frimurerne er at de konspierer i hemmelighet, men problemet er mer at man som frimurer blir smittet av tanken om at man skal jobbe for menneskelig forbrødring, da det egentlig bare finnes en gud.

  Man kan si at frimureri hadde sitt poeng etter alle religion og brødrekrigene i Europa, men det er en direkte trussel mot vår kollektive overlevelse i dag, hvis de i dag jobber for globalisme og masseinnvandring.

  • Frimureriet er sikkert ingen monolitt. Det finnes jo ihvertfall 33 grader, og det er ikke sikkert at de øverste driver med de samme tingene som de nederste, eller de midterste, for den saks skyld. Jeg vet at jeg har kjent ihvertfall én frimurer, og han virket å være en riktig hyggelig kar – om enn noe selvopptatt…

   • Du har rett i det, men frimureriet er fremdeles et barn av alle de religiøse konfliktene mellom katolikker og protestanter i Europa, så dette med at man skal jobbe for religiøs forbrødring, er etter hva jeg har lest, felles for dem alle. Helt hvem som skal forbrødres tror jeg varierer mellom konkurrentene. .

    Da losjer og frimureri begynte å bli populært i Europa, regner jeg med at den svenske kronprinsen så at dette kunne bli et farlig konspiratorisk vertøy i feil hender, så han lagde like greit et eget svensk system med seg selv på toppen. 🙂

    Etterhvert som frimureriet ble viktigere sosialt i samfunnet, tipper jeg med at det ganske raskt ble fullere enn i ledelsen i NDL av informanter og provokatører med ulike politiske bakgrunner, så enhver stor hemmelig frimureri-konspirasjon, er for meg utelukket.

    Hva vi finner er korrupsjon på lavt nivå, hvor venner hjelper hverandre fordi de er venner, og ikke fordi de er frimurere.

   • Jeg orket ikke se hele, da det hele bare blir for dumt.

    Årsaken til at kommunistene og jødene gjorde revolusjon, var at de var kommunister og ateistiske jøder, og ikke fordi noen av de revolusjonære var frimurere.

    Monarkiene i Europa var ikke totalt idioter, så de ville aldri ha godtatt at frimurerne bedrev statsfientlig oppførsel,

    Hvis du er interessert, så var det en professor på menighetsfakultetet som publiserte alle hemmelighetene til frimurerne i det svenske system, og hvis du ikke var bokstavtro kristen, var det egentlig ikke mye å la seg provosere over.

 2. Selvfølgelig er medlemskap i frimurerlosjene ett godt utgangspunkt for kameraderi. Dette selv om det kanskje blir advart mot slikt i egne statutter. Det verste med frimureriet i Norge er at de har kristen edsbekjennelse, og dermed så får de inn hele den syke «humanist» ideologien. Dem er ikke anerkjent av Englands «Scottish rite» pga dette.

  Paven er den i Europa som har reagert sterkest mot Frimurerne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s