Home

Gasskammeret har hatt noen artikler om terroren i Boston:

http://gasskammer.blogspot.no/2013/04/terrorister-etterforsker-terror.html

http://www.gasskammer.blogspot.no/2013/04/tilfeldigvis-er-det-en-jdisk-lege-som.html

Og denne som er tankevekkende om ekte og falsk terror:

 

Nå ser jeg at også Balderblog har interessante nyheter fra Boston.
Blant annet er det flere korte og interessante filmer der som kan antyde noe om viktigheten av terror for å venne folk til myndighetenes stadig større behov for utvidet «terrorlovgivning» og stadig videre fullmakter til å bruke militæret mot egen befolkning.

Jeg leste noe i en norsk avis nylig, om at Boston var som en spøkelsesby fordi folk var redde og holdt seg innendørs, kan ikke huske å ha lest noe om unntakstilstand og portforbud. Derfor er Balderblog sin artikkel og videoer veldig opplysende. Der kommer det frem at det var nærmest unntakstilstand og portforbud.

Vi leser nå også at regimet i Norge har fått det til slik at også norske militære styrker kan gripe inn mot landets egne borgere dersom det blir nødvendig.
Prinsippet om at militæret ikke skal brukes av staten mot egen befolkning har vært et viktig og grunnleggende prinsipp frem til nå. Men, også her i landet ser vi nå at viktige prinsipper må vike når regimet føler de må ha mer kontroll over egen befolkning.

marinejeger

Marinejegere. Er dette politiet vi ønsker oss i fremtiden?

Dersom målet virkelig er å øke sikkerheten for befolkningen, som vi jo kan håpe at det er, hvorfor kan ikke da verdens rikeste land øke bevilgningene til politiet og dermed gi politiet de midler de trenger for å løse de oppgavene som er politiet sine å løse,  i en rettsstat?
Hvorfor skal vi nå selv lage til noe som ligner systemer vi lærte om på skolen gjennom skrekkhistorier fra ulike militær-diktaturer, langt, langt borte?

One thought on “Boston bomber

  1. Hjernevask og atter hjernevask. I Jew$A og i Israhell og på Guantanamo praktiserer man alle de tingene man hevder ble praktisert i fæle, slemme Nazi-Tyskland, og vel så det. Men når det er DE GODE som er fæleslem – så er alt bra, for de er DE GODE og DE GODE KAN IKKE VÆRE UGODE.

    Nathanal Kapners video med filmklipp fra unntakstilstanden i Boston er jo hårreisende. Blir neppe vist på norsk TV, tenker jeg? Nei, der går vel en dokumentar om Auschwitz istedenfor.

    Hvor mange døde egentlig der i Boston? Var det 3 stykker + han som polisen plaffet ned? Og har vi bilder/har noen sett likene av de som døde denne gangen? Det var jo et problem med Sandy Hook.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s