Home

For den som leste forrige post om penger er det vel nå klart at det penge og finanssystemet vi ser i verden i dag er pillråttent og bygger på en svindel eldre enn banksystemet selv.
Dersom du ikke har lest det anbefaler jeg å lese det, før du eventuelt ser de filmene jeg poster her.

Jeg anbefaler stykket fordi det er et stykke blottet for alle de vanskelige ordene og alt hokus pokuset vi vanligvis forbinder med dette «kompliserte» emnet. Det som gjør at vi ofte ikke orker å lese om ting som har med penger og finans å gjøre. Som jeg skrev så forklarer stykket alt du trenger å vite om penger og finans: At det er en diabolsk og gigantisk svindel, og også hvorfor det er en svindel.
Du vil trolig bli overrasket over hvor usselt og enkelt dette egentlig er.

Det er så klart ikke bare jeg som har sett at systemet er pillråttent. Her er en som fremstiller det hele litt mer grundig og dokumentert enn jeg selv gjorde. Utgangspunktet mitt var å forklare grunnprinsippet i svindelen. Disse filmene viser og forklarer hvordan mange hendelser i historien har sitt utspring i finanselitens interesser og ikke folk og nasjoners beste.
Og, ikke minst at denne eliten faktisk har ambisjoner om å eie og styre hele verden, med alle dens folk og ressurser. De skyr heller ingen midler i kampen for å nå målet sitt.

Håper du finner tid til å se dette viktige og gode foredraget. Det er et foredrag av Joan Veon som frem til 1994 var en helt vanlig og sikkert dyktig forretningskvinne. I 2009 da foredraget ble holdt var hun leder for » The Women’s International Media Group, Inc».
Det vi ser og hører i foredraget er at hun påviser og forklarer hvordan hele finanssystemet, som jeg også var inne på, i realiteten er en eneste lang konspirasjon mot menneskeheten.
Det høres villt ut, men du vil fort se og høre at dette ikke er noe vi lenger kan ta lett på.
Forhåpentligvis har også denne kvinnen mer troverdighet enn en «ekstrem» blogger som meg.

4 thoughts on “Penger II

 1. Det man merker seg i disse videoer er fraværet av alternativer til den rådende galskap. Tiden torde være fullmoden for slikt når vi ser på krisene i Europa.?
  Etter krisen i 29-31 var den alternative tenkningen mangfoldig, og vi har ikke sett noen bedre forslag enn de som dukket opp her på bjerget.
  Begreper som gjeldspenger, fripenger, negativt pengesystem og positivt pengesystem burde så absolutt igjen komme i allmennhetens bevissthet.
  http://vegtam.info/Kortsider/Det-positive-pengesystem.htm

 2. Ja, dette foredraget var bare for å vise at det faktisk er så ille som jeg skrev i forrige post. Det er enorme operasjoner for å lage kaos og deretter foreslås nye tiltak som løsning. Den eneste løsningen tiltakene gir er løsninger som gir de få på toppen mer makt, og at vi som folk blir mer og mer fanget av systemet.

  Margrit Kennedy er en som også har sett på dette korrupte systemet.Men hun har kommet over problemet på en annen måte, i sin jakt på ett økologisk og bærekraftig samfunn:

  Jeg leste linken din, og er enig i at det må en systemendring til, men «arbeidsprmatet» som du kaller det blir for kollektivt og ineffektivt spør du meg. Problemet er ikke at noen eier noe eller at noen har initiativ og tjener masse penger ved å skape virksomheter. Problemet er rentesystemet. Jeg tror at det å gå over til rentefri økonomi vil være nok.

  Jeg tror jo på ett fritt marked, og at det er greit at det oppstår ulikheter utav ulik arbeidsmengde og evner, alt dette er fritt.
  Problemet er at når man er underlagt gjeld så er man ikke lenger fri.Da blir det tvang. Ikke tvang av selve gjelden eller forpliktelsen, men tvang når gjelden pga rentene blir så stor at man aldri kan bli fri.Samtidig vil noen få disse rentene som inntekter og bli rikere og rikere og få mer og mer makt.

 3. Tilbaketråkk: Penger | GIABO

 4. Det går helt greit å sløyfe arbeidsprimatet, men denne ordning er det basale brudd med kapitalismen som system. Det betyr at produksjonsmidlene blir kontrollert av de ansatte i bedriften, ikke at det er mer kollektivt enn det. Det er ikke snakk om sentraldirigering eller statlig eller offentlig kontroll. Det medfører blant annet:
  – Kapitalmakta er vingeklippet
  – kapitalen eier kun max 40% av bedriften.
  – bedrifter kan ikke selges ut av landet.
  – de 40% eid av kapitalen kan selges fritt
  – bedrifter kan ikke legges ned uten de ansattes godkjenning
  – arbeidsinnvandring og annen innvandring vil ikke være ønskelig eller nyttig for bedriftene/de ansatte.
  …………………………

  En slik systemendring vil skape en mentalitetsendring som er til folkets og samfunnets beste. Ordningen er folkebevarende

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s