Home

I dag skal det ikke handle om jøder eller jødedom generelt, men om en jøde spesielt. En som, dersom han fortsatt er i live, heter David Cole. Grunnen til at jeg ikke vet om han er i live er at ingen har hørt fra han siden 1994, da han forsvant. Det er også godt mulig at han bare har gått under jorden frivillig for å redde livet sitt etter flere drapstrusler. Det er vanskelig å finne personlig informasjon om han på nettet idag, men jeg har forstått at han er, eller var, amerikansk og at han som mange andre jøder var svært opptatt av Holocaust.

Det som er  spesielt med David Cole er at han synes å ha gjort svært grundige undersøkelser om Holocaust, og det som er ekstra spesielt med han er at han er drapstruet og hatet av mange andre jøder.

La oss se på noen av truslene han fikk, fra ingen ringere enn JDL, Jewish defence League:

«This Cole maniac that media have played on, don’t you think it’s time we flushed this rotten, sick individual down the toilet?»

«Reward for information.

JDL wants to know the location of Holocaust-denier David Cole, pictured above. Anyone giving us his correct address will receive a monetary award. Contact us through e-mail immediately if you have information leading to his correct adress…»

«One less David Cole in the world  would certainly not end jew-hatred, but it will have removed a dangerous parasitic, disease-ridden bacteria from infecting society.»

Her en link til en lengre presentasjon av «svikeren «David Cole, skrevet av en som heter Newman i Jewish Defence League. Verdt å få med seg.

«This despicable low-life beast is worse than the Julius Streichers and Joseph Goebbels. He is more evil than they were – because he is a jew!»

Så, hva hadde denne karen gjort for noe galt. Hadde han drept 6.000.000 jøder siden han var verre en Goebbels?

Nei, han hadde studert Holocaust i 10 år, i tillegg til egenhendigå  ha undersøkt konsentrasjonsleirene.. Han mente som mange andre som har gjort dette å kunne bevise at det ikke finnes beviser for annet enn at det i alle leirene som har blitt gjort tilgjengelige for undersøkelser noengang har eksistert annet enn gass-kammere for avlusing av tøy.

Her er to korte filmer som viser noe av det han har funnet om en av de mest beryktede utrydningsleirene, Auschwitz:

Her er en litt lengre film-serie laget av denne mannen, som jeg også anbefaler folk å ta seg tid til å se på.


Det er slik at historien om Holocaust og spesielt historiene om den godt organiserte utryddelsen av jøder gjennom gassing i industrielle kollektive gasskamre har satt et tydelig og svært alvorlig preg på tankegangen til mange generasjoner etter 2. verdenskrig.
Hva om det viser seg at alt om gassing av mennesker bare er løgn?
Hvordan kunne en slik løgn eventuelt leve så lenge, i snart 70 år?
Har dette tysk-jødiske traumaet hatt noe å si for innvandringspolitikken til Europa idag?

Hva om det viser seg at folk som Tore Tvedt og Gasse-Geir har hatt rett hele tiden? At gassen var for avlusing og desinfeksjon av tøy og bygninger , og hårklipp var for å begrense utbredelsen av lus, som i tillegg til å være plagsomt kunne være en smittebærer for alvorlige  epidemiske sykdommer.

Jeg finner det ihvertfall interessant å se at det som før kun så ut til å være ville påstander fra Gasse-Geir om at fangene hadde svømmebasseng, at de fikk lommepenger og at det var kafé, kino, teater og musikkrom og idrettsbane i leiren,  bekreftes så tydelig av en jøde som har tatt seg bryet med å undersøke leirene og i tillegg har integritet nok til å risikere livet for å fortelle om hva han har funnet ut etterpå.

At det i tillegg ikke finnes spor av gass i gasskammere som angivelig gasset mennesker 24/7, mens gasskamrene for tøy fortsatt, nesten 70 år senere, er helt blåfarget av gassen som ble brukt, gjør det ikke lettere å forstå hvordan denne gassingen skulle ha foregått.

Jeg begynte å lure litt allerede før jeg så disse filmene. Jeg syntes denne artikkelen på wikipedia var litt «rar».

Spesielt dette avsnittet, som er en vitnebeskrivelse, som dukket opp via Sverige.

Each extermination camp operated differently, yet each was designed for quick and efficient industrialized killing. SS Obersturmführer Kurt Gerstein, of the Institute for Hygiene of the Waffen-SS, during the war told a Swedish diplomat of life in a death camp, of how, on 19 August 1942, he arrived at Belzec extermination camp (which was equipped with carbon monoxide gas chambers) and was shown the unloading of 45 train cars filled with 6,700 Jews, many already dead, but the rest were marched naked to the gas chambers, where:

Unterscharführer Hackenholt was making great efforts to get the engine running. But it doesn’t go. Captain Wirth comes up. I can see he is afraid, because I am present at a disaster. Yes, I see it all and I wait. My stopwatch showed it all, 50 minutes, 70 minutes, and the diesel [engine] did not start. The people wait inside the gas chambers. In vain. They can be heard weeping, «like in the synagogue», says Professor Pfannenstiel, his eyes glued to a window in the wooden door. Furious, Captain Wirth lashes the Ukrainian [prisoner] assisting Hackenholt twelve, thirteen times, in the face. After 2 hours and 49 minutes – the stopwatch recorded it all – the diesel started. Up to that moment, the people shut up in those four crowded chambers were still alive, four times 750 persons, in four times 45 cubic meters. Another 25 minutes elapsed. Many were already dead, that could be seen through the small window, because an electric lamp inside lit up the chamber for a few moments. After 28 minutes, only a few were still alive. Finally, after 32 minutes, all were dead … Dentists [then] hammered out gold teeth, bridges, and crowns. In the midst of them stood Captain Wirth. He was in his element, and, showing me a large can full of teeth, he said: «See, for yourself, the weight of that gold! It’s only from yesterday, and the day before. You can’t imagine what we find every day – dollars, diamonds, gold. You’ll see for yourself!» [26]

Det jeg reagerte mest på var stoppeklokken, syngingen, utbroderingen om lyset som var på et øyeblikk, og sist men ikke minst at dersom man tar 45 m3 og deler på en lav takhøyde på 2 meter, for sikkerhetsskyld, så sitter man igjen med 22,5 m2 gulvareal. Jeg har ikke prøvd, men jeg tror det er vanskelig å få 33 mennesker plassert på en kvadratmeter. Langt verre ser det ut til å være å få hele 750 personer inn i ett rom på størrelse med et vanlig stort norsk kjøkken. For ordens skyld, det store rommet som Cole hevder er ett tilfluktsrom, og andre jøder hevder er et gasskammer, i filmen fra Auschwitz, er ikke gasskammeret omtalt på wikipedia.

Jeg vet ikke hva som er sant eller ikke, og uansett så er det som skjedde i Europa under 2. verdenskrig forferdelig, men jeg tviler nå på dette med gassing av mennesker. Jeg vet ikke om det er «riktig» å tvile på dette, men jeg gjør det likevel. Bekymringsverdig og slett ikke egnet til å dempe tvilen min er det også at det i mange land i Europa er kriminelt å uttrykke eller å så  tvil om gassingen.

31 thoughts on “David Cole

 1. Det er bare ett redelig standpunkt man kan når det kommer til jødegassingene, og der er at man på prinsippielt grunnlag nekter å tro på noe, hvor man putter de som hevder motsatt i fengsel.

  Sannheten behøver ikke beskyttes med fengsel og sensur, så hver gang slike anti-demokratiske midler brukes, burde det ringe varselbjeller hos de uinformerte velgerne.

 2. Lovgivningen er bare merkelig hvis du tror på jødegassingene skjedde i den virkelige verden.

  Antar man at gassingene aldri skjedde, eller i langt mindre skala enn hevdet, blir det veldig rasjonelt hvorfor man må puttet kritikere i fengsel, for å forhindre befolkningen fra å forstå bedraget.

  Poenget mitt om at man skal nekte å tro på noe hvis kritikerne blir fengslet eller mister jobben, er imidlertid viktigere enn holocaust, da det er slike holdninger som gjør statsbedrag umulig.

 3. Jeg er ikke spesialist på holocaust , men har reagert på at når jeg leser vitneutsagn og fortellinger fra holocaust , så blir på en måte «Gasskammer» og «krematorieovner» blandet sammen til en gassesaus .Gasskammer og krematorieovner er jo to vidt forskjellige ting !

  Kan dette ha noe med at etter at jødedommen og kristendommen fikk fotfeste i vår kultur , så har kremering blitt sett på som hedensk og stor synd ?

  Selv fikk jeg erfare dette da jeg som ung ville konvertere til en religion som heter Bahai . Stor oppstandelse ble det da jeg sa at jeg ville kremere meg . Jeg begynte å studere hvorfor dette var så problematisk . Forbudet stammer direkte ned til talmudske skrifter , som forbyr helt kremering , og har gjort det siden urtiden . Bare de som ble straffet av Gud , skulle brennes . Man kan jo tenke på hekseprosessene . Ikke tilfeldig at heksene ble brent ; det var den mest fornedrende måten å dø på . Men uansett , det finnes store religiøse fordommer og uvitenhet rundt det med kremering. .

  Jeg får en sterk følelse av at «kremering» og «gassing» er blandet sammen til en stor gassesaus i fortellingene fra holocaust . Også i billedillustrasjonene er «krematorie» og «gasskammer» blandet sammen . Jeg skjønner ikke at noen ikke har reagert på dette før ? Kanskje tabuene omkring disse spørsmål er så dype at folk ikke orker å ta i de med en klypetang engang ?

  Håper dette kan kaste lys over gåten holocaust , da jeg ser at stadig nye «rystende» avsløringer finner sted !

  http://ohr.edu/1298

  http://www.virtualjerusalem.com/judaism.php?Itemid=3990

  http://www.jewishvaluesonline.org/40

  http://www.deathcamps.org/gas_chambers/gas_chambers_auschwitz.h

  • Forbudet mot kremering henger kanskje sammen med at jøder liker så godt å legge beslag på land? Med kremasjonsforbud kan en jøde fortsette å gjøre nytte for stammen sin selv i det hinsidige…

  • Beklager treig moderering. Jeg synes din vinkling var veldig interessant. Jeg er også opptatt av å forstå hvorfor ting blir som de blir. Vi hadde jo ogsåførst «brennalderen» og deretter «haugalderen» her i norden. Ordet «bury» og «burried» har jeg mistanke om at kan komme bra Bur eller Bor, Som er det første mennesket/gud i Nordisk mytologi. Samme med «Burn» forresten.
   Jeg har mistanke om at det finnes lange, lange tradisjoner for fiendskap og uenighet mellom Jødedom og Europas tidligere livs-syn.

 4. @ GG

  «Jeg håper det kommer noen bekreftere hit. Slik at det kan bli en god diskusjon.»

  Jeg har til gode å se at slike diskusjoner blir særlig «gode». Det ender som regel med lange tirader av ad hominem fra begge sider.

  • Alle HoloCa$hdiskusjoner er gode. I kraft av å være HoloCa$hdiskusjoner. (Frie) HoloCa$hdiskusjoner er som kjent forbudt på 99.9999% av alle diskusjonsfora, og er fundamentalt viktige for at HoloCa$hsannheten skal komme ut. Forresten: Ingen ad hominem fra meg – jeg kan *dokumentere* at HoloCa$h er HoloSludder og at ingen beviser eksisterer. Noproblem.

   • Jeg er totalt uenig med deg, da jeg har lest en god del Holocaust-diskusjoner, og det er skjelden jeg har sett noen som er gode.

    De holocaust-troende har som taktikk å ødelegge diskusjonen, så det er enormt kjedelig å lese. Et eksempel er Revisjonisme forumet på Flashback.

    https://www.flashback.org/f147

    Nettopp dette med strategien om å ødelegge debatten, tror jeg også er mye av grunnen til at det er forbudt å diskutere på mange nettsteder som støtter ytringsfrihat på andre områder.

   • Alle HoloCa$hdiskusjoner er gode. Så lenge de er (mer eller mindre) usensurerte. De gir enorm mulighet for folk til å lære + stimulerer til debatt om vår tids aller, aller viktigste emne.

    Men jeg tror ikke du kan se dette. Jeg tror ikke du kan se at hele vår sivilisasjon i dag er basert på HoloCa$hløgnen – og at dette er hvorfor makthaverne konsekvent forbyr slike diskusjoner.

    For makthaverne er alt annet ganske ufarlig. Ingen sitter i fengsel i dag for å spre dette Bob-mantraet eller for å si ting om chemtrails eller reptiler. Men folk sitter i fengsel pga. ytringer om HoloCa$h.

    HoloCa$h er den vestlige verdens religion i dag og ingenting er mer tabu – og viktigere – enn å angripe denne religionen. Folkemord på hvite? Husk at folk har sin relativitet om folkemord fra HoloCa$h. Folkemord betyr for dem at hvite nazister gasser jøder. Vil du at folk skal få en ny relativitet så må du angripe deres forestilling om HoloCa$h. Og vil du legitimere nasjonalisme, så må du legitimere Hitler – historiens største og mest demoniserte nasjonalist.

    Nøkkelen til ALT er H2: Hitler & HoloCa$h. Og alt annet enn H2 er fullstendig tannløst. Eller rettere sagt: Det gjør ikke inntrykk.

    Å «ødelegge en debatt» på noe forum er ikke mulig. Debatten fortsetter så lenge det fins interesse for å debattere og så lenge det er lov å fortsette. På David Ickes forum var det lenge flere Holodebatter – som var veldig populære. Ingen «ødela» – annet enn moderatorene som etterhvert begynte å kaste ut alle benekterne og dermed innførte sensur. Nyhetsspeilet hadde også en utmerket debatt, men pga. feighet ble den stengt. Diskusjon.no hadde en debatt der benekterne konsekvent ble utestengt. Slik går det som oftest. Men jeg har tilgode å se en debatt som «ødelegger seg selv.»

   • Hvordan tror du jeg kom til konklusjonen om at jødegassingene aldri skjedde i den virkelige verden?

    Svaret er at jeg leste hva jeg kom over av informasjon, også det som fantes av diskusjoner. Det er alså fordi jeg har lest og deltatt i holocaust-diskusjoner, at jeg kan si at diskusjoner hvor både troende og ikke-troende deltar er dårlige.

    Jeg har også gjort litt egenforskning, f.eks var det ingen andre på nettet som hadde koblet Cap Arcona med de manglende «norske» jødene, før jeg spredde memet.

    Det var vel i de tider jeg ga opp å lese noe mer om Holocaust, Hitler og 2VK, da jeg forsto at emnet var for vanskelig å selge inn til en befolkning som i 99% av tilfellene ikke en gang vi se en 5 minutters film om emnet.

    At jeg ikke er nazist, eller har noen dyp respekt for Hitler, kan også ha noe med saken å gjøre. Jeg kan f.eks. ikke fordra fører-prinsippet, og mener at et samlet Tyskland er en meget dårlig ide.

    «Men jeg tror ikke du kan se dette. Jeg tror ikke du kan se at hele vår sivilisasjon i dag er basert på HoloCa$hløgnen – og at dette er hvorfor makthaverne konsekvent forbyr slike diskusjoner»

    Nei. jeg kan ikke se at HELE vår sivilisasjon i dag er basert på HoloCa$hløgnen, selv om Holocaust er viktig i den anti-hvite ideologien. Jeg klarer ikke en gang å se at HELE vår sivilisasjon er basert på kristendommen, selv jeg mener de kristne som hevder dette har mange gode argumenter.

    Jeg tror heller ikke at Holocaust eller Kristendommen må ut av den kollektive bevisstheten før innvandringen kan stoppes, da en eventuell tysk gassing av jøder, ikke rettferdiggjør et innvandringsfolkemord på hvite.

    Jeg har også et spørsmål. Nå har dere kjempet for å rehabilitere Hitler og nasjonalsosialismen i snart 70 år, så hvorfor skal det fungere denne gangen?

    Er det ikke heller slik at folk som først har blitt klar over at det er et sakte hvitt folkemord på gang, naturlig mister tilliten til de anti-hvite autoritetene, og derfor oppsøker alternativ informasjon om jøder og 2VK?

    Hvorfor begynte f.eks. Ytringer å interessere seg for holocaust nå, og ikke for et år siden?

   • Jeg er enig med deg mediakrig i at sosialisme ikke er tingen.
    Men, jeg forstår også at nasjonalisme er veldig bra. Der har Gasse-geir og co veldig rett.

    Forøvrig ser jeg ett paradoks i det at de som står Gasse-geir og CO nærmest, sosialistisk, inter-nasjonal-sosialistene, er de som hater han mest.
    Mens kun vi som er trolig er libertarianister er de som tør å gå i dialog med de samme.

    Men, nå ser jeg at Gasse-Geir har en post hvor han gir uttrykk for at han har forstått at det er nasjonalismedelen av nasjonal-sosialisme er fy-ordet, og der kampen egentlig står:
    http://gasskammer.blogspot.no/2013/04/na-er-det-offisielt-nasjonalist.html

    Jeg begynte å se på Holocaust og andre verdenskrig da det gikk opp for meg at det trolig er dette traumet som legitimerer hvitt-folkemord gjennom masse-innvandring som du snakker om.
    https://ravnagaldr.wordpress.com/2013/03/05/hvorfor-multi-kultur/
    https://ravnagaldr.wordpress.com/2013/03/15/hat-hat-hat-det-evige-hatet/

   • «Jeg begynte å se på Holocaust og andre verdenskrig da det gikk opp for meg at det trolig er dette traumet som legitimerer hvitt-folkemord gjennom masse-innvandring som du snakker om.»

    Holocaust er blitt brukt til å legitimere innvandring til hvite land, men det er ikke blitt brukt til å rettferdiggjøre et folkemord på hvite.

    At dagens innvandring vil bety et sakte folkemord på oss hvite, hvis det er meningen at vi skal assimilere alle de ikke-hvite innvandrerne, er noe vi pro-hvite har begynt å snakke om.

    Det er godt mulig at Holocaust, Hitler og 2VK er årsaken til at vi tutes ørene fulle om plikten vi hvite har til å ta i mot ikke-hvite innvandrere, og at ingen har tort å snakke om at vi hvite også har rett til å overleve som egne folkeslag i egne land.

    Hva som ikke er gitt, er at man lettest snur denne utviklingen ved å spre sannheten om Holocaust, Hitler og 2VK på noen nettblogger.

    Bare se på noe slikt som hvor vansklig det har vært for motstanderne av teorien om global oppvarming å komme gjennom med sannheten, når media propaganderer motsatt.

    Til forskjell fra holocaust og global oppvarming, hvor det krever uker med lesning, og en viss vitenskaplig skolering, før man kan danne seg en egen mening, så er argumentene om anti-hvite og hvitt folkemord så enkle, at alle etter noen få gjentagelser kan forstå budskapet.

    Det er ikke spesielt vanskelig å forstå at hvis ikke innvandringen stoppes på et eller annet punkt, så vil den hvite urbefolkningen sakte dø ut ved at de blandes med de ikke-hvite.

    Det er heller ikke vanskelig å forstå at folkene som jobber for en politikk som fører til at hvite dør ut, riktigest kan beskrives som anti-hvite.

    Anti-hvit har også fordelen ovenfor internasjonalist, sosialist, marxist, jøde, etc, at du ikke kan være en pro-hvit anti-hvit, så du slipper alle diskusjoner om pro-hvite sosialister eller pro-hvite jøder. Anti-hvite er de som støtter hvitt folkemord, mens pro-hvite er de som er i mot.

    Hvor de som forstår at det dreier seg om et folkemord som må stoppes begynner å lese etter de har forstått dette, bryr jeg meg ikke om, men jeg tipper at mange av de vil spørre seg hvor det anti-hvite tankegodset kommer fra.

    Har de først begynt å se på media og akademia som anti-hvite institusjoner, så er det nok langt lettere å godta at de også har løyet om andre ting, f.eks holocaust.

   • God oppsummering.
    Og det er riktig at det ikke offisielt har legitimert hvitt folkemord, fordi dette ikke har vært snakket om. Det har blitt holdt skjult.
    Men, konsekvensen blir hvitt-folkemord, og det burde de forstått og informert om, som aksepterte masse-innvandring til hvite land.

 5. Synes iallfall at det er merkelig at min kommentar er moderert vekk her på dette forumet . Jeg interesserer meg for holocaust i relasjon til religion , og at kremering er forbudt i jødedommen mener jeg har relevans for hvordan man har oppfattet «kremering» og «gasskammer» , og sauset dette sammen til en saus .

  Man kan da i herrens navn ikke være redd for nye vinklinger , som man kanskje ikke har hørt om før , i redsel for «debatt» om fenomenet holocaust !

  Så skvetne kan vel ikke vi NS folk være ??

  • Ingen senesures her. Det har med ressurser å gjøre. Første innlegg fra en ny kommnetator må alltid godkjennes. Nå kan du kommentere videre om du vil og alt blir godkjent automatisk. 🙂

   Jeg er ikke nasjonal-sosialist, men jeg har forstått at kampen står mellom nasjonalisme, som betyr at ett folk styrer seg seg selv og sitt eget land, og internasjonalisme som betyr å styre andre folk og andre land.
   Videre er jeg veldig libertarianistisk anlagt.

 6. Mediakrig:

  Tyvärr är det så. Flashback-delforumet om revisionism var betydligt mer aktivt förr, men revisionist-stammisarna har i stort sett övergivit det pga. de Förintelsetroendes tröttsamma stil. Holocaustivrarna «argumenterar» precis på det ohederliga sätt som AH beskrev i sin bok.

 7. «Nettopp dette med strategien om å ødelegge debatten, tror jeg også er mye av grunnen til at det er forbudt å diskutere på mange nettsteder som støtter ytringsfrihat på andre områder.»

  «Ytringsfrihat»… :-p Bidrar du til utvidelse av Nye Norges Nye Ordforråd? Send ordet til Jagland & Co. så skal du se det blir sponset med støttehjul og livsvarig blodoverføring for å massesirkuleres fram til evig og opphøyd meme-status.

 8. Tilbaketråkk: Angående “Moderer-ing av ytringer i offentlige medier” |

 9. Til nye kommentatorer:

  Jeg ser at det står fire kommentarer i kø, men jeg har dessverre ikke myndighet til å godkjenne dem, for de må godkjennes av blogginnleggets forfatter, i dette tilfellet ‘Ytringer’, og hvis han/hun/det ikke har blitt gasset av Sion i det siste så slipper han/hun/det dem snart gjennom. Beklager, men sånn er det bare med nye kommentatorer. Etterpå er det fritt fram. Velkommen!

  • Bra du følger med ihvertfall. Nå skal alt være «moderert». På denne bloggen betyr moderert: godkjent teknisk, da her er ingen sensur. Men, hver enkelt må stå for det de sier selv.

 10. One of the best newer videos about Auschwitz is «Auschwitz the surprising hidden truth»

  See also «One third of the holocaust» af samme author – DenierBud, a friend of my friend – the DenierBud. It is on youtube too.

  And don’t forget my blog
  shoabloger.wordpress.com for good translation into English.

  Hav en god aften!

  • Great videos.
   Allthough they may seem very technical and also cynical to some people.
   I believe It is almost impossible for «normal» people to understand that some people can lie through their teeths about something as serious as Holocaust.
   But, the guy in the first film is obviously lying, and you can see it just by his face. Together with the facts in the films I agree with you, this is two really convincing films.

 11. Tilbaketråkk: David Cole er tilbake. |

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s