Home

Denne bloggen har i den seneste tiden gitt seg inn på spørsmålet om jøder, sionisme og jøders rolle i verden.
Mer enn en vanlig post er dette et arbeidsdokument, og jeg håper at mange andre har syn på disse videoene og bidrar med teorier og kommentarer om hvordan ting egentlig henger sammen.
Dette fordi at før vi kan få gjort noe med de problemene vi står fremfor i Europa, med masseinnvandring, sosialisme, marxisme og NWO, må vi forstå hvordan ting egentlig henger sammen.

Her er en video som forklarer noe om at det finnes to grupper av jøder, og at jøder har spilt en stor rolle i de fleste av verdens revolusjoner og forsøk på revolusjoner. Jeg mistenker også, som dere vet, at den siste som kalles NWO også er godt igang i Europa og USA.

For den som føler at det ikke er greit å snakke om jøder som rase vil jeg vise til denne filmen som er full av referanser til at de selv ser seg selv som en egen rase og faktisk som en rase bedre enn alle andre raser. Noe mange kristne i Norge også er enige i, da det har adoptert forestillingen om at jøder er guds utvalgte folk.
Selv synes jeg det er interessant at jøder selv praktiserer rase-politikk, samtidig som de oppfordrer andre kulturer til ikke å bry seg om rase og sin egen historie, og kultur.

Her er en video fra en muslimsk lærd som også kan bekrefte hvordan Khazarene har infiltrert verden. Islam er, som denne bloggen har gjort sin del for å opplyse om, ikke noe bra og islam har ingenting i vår kultur og vår del av verden å gjøre.
Allikevel kan det være interessant å se og høre hva disse folka tenker om viktige spørsmål som også berører oss. Spesielt det at han skiller mellom Sionisme og jøder, Som jeg  tidligere har  vært inne på er ikke islam og jødedommen veldig ulike.

Og her er en fra David Icke, som fortsetter der muslimen i forrige video slapp angående Sionismen.

8 thoughts on “Jøder, hvem er de?

 1. For et år siden var jeg fryktelig irritert på alle disse irriterende antisemittene som man støtte på til enhver tid når man prøvde å opplyse verdens web-brukere om islams iboende grusomhet. For jødene er da bare snille og flinke og finner opp ting og sånn, ikke sant? Nå leser jeg Andrew Carrington Hitchcocks «Synagogue of Satan», har nesten glemt problemet med islam og muslimer, og er brennsikker på at Rotschild’ene er den aller ondeste familien som noen gang har levd.

  http://ehpg.wordpress.com/synagogue-of-satan/

  Men likevel gir det meg fremdeles et inntrykk av at jeg har fått «ekstremisme» og misunnelse i fleisen når jeg åpner en webside som stiller kritiske spørsmål om jøder. Som f.eks Ravnagaldr. Selv om jeg egentlig vet bedre. Litt som en av pavlovs hunder, med andre ord. Indoktrinering og kondisjonering er sterke krefter, og dét er noe som «Illuminati» er veldig klar over der de sitter og trekker i trådene og bestemmer hva folk skal mene.

  De fleste som har oppdaget problemet med islam har en tendens til å være overstrømmende positivt innstilt til jøder, noe som er fullstendig ulogisk, men likevel fullt forståelig. Poenget er at dette kommer til å bli fryktelig vanskelig å få gjort noe med. Men ingen ser ut til å være mer anti-hvite enn talmud-jøder, så man får vel begynne med å kalle dem dét. NWO er kodeord for anti-hvit.

  • Et av problemene med jøder er at de har fått hele jødespørsmålet til å bli så betent, at det bare er de smågale konspirasjonsteoretikerne som har tort å snakke om det jødiske spørsmålet.

   Den som skriver mest fornuftig om jøder i dag, er etter min mening ex-jøden Gilad Atzmon.

   http://www.gilad.co.uk/

 2. Enig med deg, det føles rart å lese overskriften som jeg selv har laget, fordi ordet «jøde» utløser skyld-følelser momentant.
  Og det er ett vanskelig ord, fordi det kan bety menneske,individ, rase, religion, livssyn, og ikke minst offer.
  Men, når de selv hele tiden skjuler seg bak dette ordet, uansett hvem de er, så får vi kanskje bare bruke det vi også, selv om trolig ikke alle jøder er slik som man kan mistenke at mange av dem er.

 3. Jeg også begynte å lese om Islam og havnet etter en stund hos jødene.

  Etter en stund falt interessen for begge, da jeg ble mer opptatt av strategier om å få stoppet masseinnvandringen, enn å finne ut akkurat hvordan og hvorfor jøder og muslimer hater oss.

  På mange måte spiller det ikke all verdens rolle om de som styrer i samfunnet er anti-hvite kapitalister, anti-hvite sosialister eller anti-hvite jøder, da hovedsaken er at de er anti-hvite, siden de alle kjemper for en politikk hvor hvite mennesker vil bli en minoritet i egne land.

  Den viktigste årsaken jeg ser til at man skal holde avstand til jøder, er at de er på jødelaget og ikke på vårt lag.

 4. Ja, tenk om man bare kunne si som du gjør, og trolig har helt rett i, og så ville alle skjønt det.
  Uten å behøve å peke på andre. Det ville vært fint, fordi det føles ugreit å peke på andre grupper, som trolig fortsatt har forståelse for ting vi har blitt har blitt hjernevsket til ikke å forstå lenger.

  • Det er mange ting her i verden vi aksepterer fordi empiriske forsøk har vist at noe er sant.

   Vi vet ikke nøyaktig hvorfor en type bakterie fremkaller sykdom mens andre lignende bakterier er harmløse, men dette forhindrer oss ikke fra å identifisere og bekjempe de farlige bakteriene.

   Vi kan ha teorier som er mer eller mindre riktige om hvorfor den ene typen er farlig og den andre ikke, men til syvende og sist så er om bakterien frekaller alvorlig sykdom eller ikke, som avgjør om den anses som skadelig.

   Holdningen om å la virkeligheten og ikke teori avgjøre er kjent fra real og ingenørfagene, men i samfunnsfag og politikk er det ennå slik at teorien trumfer virkeligheten.

   Årsaken til at vi ikke ønsker jøder og muslimer inn i styre og stell, er at all empiri viser at dette er skadelig for vertsbefolkningen. Hvorfor det er slik, kan man finne mange teorier om, men jeg kan ikke tenke på et eneste eksempel fra virkeligheten på hvor jødisk eller muslimsk innvandring har vært en fordel over tid for den hvite lokalbefolkningen.

   Ser vi på hva jøder og muslimer sier i media og på blogger er det ikke vanskelig å se at begge grupper propaganderer en så massiv innvandring til hvite land, at et sakte folkemord vil være uunngåelig over tid. Igjen er det vanskelig å si akkurat hvorfor de gjør dette, men det er ikke vanskelig å se AT de faktisk støtter anti-hvit politikk daglig.

   Poenget mitt er at det kan være vel så greit å fokusere på hva jøder og muslimer gjør av anti-hvite handlinger i dag, for deretter å erklære de anti-hvite. Ved å basere seg på historie, religiøse bøker, samfunnskunnskap, konspirasjoner etc, gjør vi fort samme feil som dagens samfunnsvitere, hvor vi lar teorien overkjøre fakta.

   Siden vi ikke kan vite hvorfor noen oppfører seg anti-hvitt, så er det bedre å fokusere på hva anti-hvite de gjør i dag av handlinger som er skadelige for oss hvite, enn å gå tilbake i tid, for å prøve å sette de anti-hvite handlingene i sammenheng.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s