Home

Samliv og likestilling har ikke denne bloggen vært noe særlig inne på, kanskje det skyldes at det er ett emne som er svært komplisert og personlig. Noe hvert enkelt menneske og hvert enkelt par best kan vurdere og styre selv.

Her er et kulturelt bidrag som belyser noen av de problemstillingene som må vurderes. Det er ikke enkelt som man hører, men det spørs om det likevel er riktig å melde pass som denne karen tydeligvis har gjort.

Reklamer

8 thoughts on “Samliv og likestilling

 1. Jeg måtte le litt der.

  Her er annen norsk folketone, som beskriver hvordan utlendinger stjeler ei norsk dame, og hvordan de «ædelige» menn må våkne.

 2. Ja, vi må le litt også.
  Videoen din var veldig bra. .
  Men, er det ikke ett programkonsept nå på TV som handler om nettopp dette? Selvsagt ikke i norsk favør da vel å merke.

  • Visst faen er det dét. Ren og skjær psykologisk terror. Eller kulturterrorisme, muligens. Ingen skal fortelle meg at ikke hensikten med det programmet er å spytte hvite menn i trynet. Med den nye SV-kødden i sjefsstolen er det bare å forvente mer av denslags framover. Hvilken motreaksjon er det de ønsker seg med denslags prosjekter, mon tro?

   • At de anti-hvite er redusert til å måtte markedføre ikke-hvite menn over hele gammelmedia for å få noen få dumme og/eller stygge hvite damer til å gifte seg ikke-hvitt, forteller derfor alt hvor dårlig det egentlig virker.

    Selv ikke de anti-hvite damene på venstresiden har giftet seg med en neger eller muslim, men valgt å få fedre slik at de kan få små søte blåøyde og blonde barn.

    Nå de første svarte dukket opp, var de populære, men etterhvert som alle hvite damer vet de kan få en brun mann like lett som en norsk mann kan få ei thaidame, blir den sosiale statusen lik null.

    På en måte så har de anti-hvite også på dette området kommet til veis ende, da blandingsekteskaps-propagandaen allerede er så fremtredende, at mer av den, bare vil senke verdien på de ikke-hvite på ekteskapsmarkedet ytterligere.

 3. @ Ytringer

  Tror det heter «Kjæresten til Leo Ajkic»og at det er del av en serie som heter «Kjæresten til …»

  @ mediakrig

  Den standhaftige Marthe Michelet har ihvertfall ofret halve arvematerialet sitt på integreringens alter. Alt for saka!

  Jeg kjenner en fyr som sier han synes blandingsforhold er «ekkelt» uten å ville diskutere hva som er den bakenforliggende årsaken («Det er bare ekkelt»), men selv mener jeg at det skyldes noe man kan kalle «rasesjalusi», og at dette er en evolvert strategi for å sikre seg lojaliteten til flokkmedlemmer som ligner mest på en selv.

  • Michelet er vel en innvandrerfamilie, og hun er både svartmusket og lite pen, så det er ikke noe rart hun hatet de blonde perleøredobb-jentene hun vokste opp med.

   Jeg vet ikke om rase-sjalusi er riktig begrep, men jeg tror helt klart at det er en evolvert uvilje mot å fø på folk som du vet ikke er lojale med deg, fordi de ser anderledes ut.

   • «… og hun er både svartmusket og lite pen,…»

    Ja, det er ikke tvil om at Ali Esbati også har ofret seg for saken. Det Nye Menneske skal visst skapes ved å smelte sammen Marx og Muhammed allerede på kjønnscelle-nivå, ser det ut til.

    “I have love in me the likes of which you can scarcely imagine and rage the likes of which you would not believe. If I cannot satisfy the one, I will indulge the other.”

    ― Mary Shelley, Frankenstein

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s