Home

Det er ikke alltid like lett å finne navn på en post, noe tittelen på denne posten illustrererer. Samtidig som tittelen kanskje kan beskrive følelsen man får når man vurderer overraskende, ny og svært troverdig informasjon.

Endel artikler på nettet i det siste har nå endelig bragt meg til å skrive om en for meg inntil nylig ukjent historie, som jeg og de fleste andre trolig ikke engang ville vurdert å ta på alvor, tidligere.

En artikkel er denne, en av mange ukentlige anti-nazi-propaganda artikler, som har til formål å skremme oss med hvor farlig det er når hvite mennesker, istedet for å hate seg selv, slik vi er opplært til å gjøre, begynner å stå samlet i forsvar for seg selv og sine egne verdier.
At en av de første slike organisasjonene ble dannet i ett amerikansk fengsel er vel ikke så rart, når man tenker på at det vel er få steder hvor hvite er mer i mindretall og trenger mer beskyttelse enn nettopp der.

Videre ser jeg at Gasse-Geir har gjort ett grundig arbeid med å avdekke at NDL, EDL og andre anti-islam bevegelser ikke er grasrotbevegelser som de liker å fremstå som, men nøye planlagte, godt organiserte og rikelig finansierte nettverk som styres av internasjonale aktører. Dette kan man lese om her, her og her.

Jeg er selv en som har våknet opp til den reelle trusselen Islam utgjør mot vårt folk, vår frihet og vår kultur, så jeg kritiserer ikke de som er medlemmer eller sympatiserer med disse organisasjonene, men jeg mener at det er viktig at vi fører den pågående kampen på våre egne premisser, for våre egne interesser.
Jeg tror heller ikke at mange av lederne i Norge for eksempel forstår hva de egentlig blir brukt til.
Jeg mener at det er viktig at vi ikke ukritisk støtter organisasjoner startet av ideologer som helt feilaktig har fått det for seg at kors, jødestjerner og korsfarere er noe vanlige «dumme» europeere vil falle for i det lange løp. Faktisk er alle disse symbolene symboler for imperialisme og internasjonalisering, og ikke symbol for nasjonalisme og selvråderett som  er det eneste som i dag kan redde Europa.

Jeg skriver nasjonalisme, og vil understreke at jeg ikke er nasjonal-sosialist, en ideologi som jeg forresten ser er på sterk fremmarsj i Europa, til tross for internasjonalistenes forsøk på å svartmale denne ideologien.
Ettersom jeg også ser at alle vestlige land er sterkt sosialistiske vil jeg våge å påstå at det egentlig er den nasjonalistiske delen av NAZI de egentlig er imot. Den samme delen som jeg er for. Trolig vil flere også etterhvert se at nasjonalisme er det eneste rette i kampen vår. Kampen mot de jeg kaller IAZI’er, internasjonale sosialister, når alle inntrykkene fra virkeligheten får sige helt inn og tanken klarner.
Jeg vil også minne om at det også finnes noe som heter nasjonal-liberalisme, ett begrep som verken er, eller høres ut, like ille som nasjonal-sosialisme. Etterhvert som denne retningen også blir mer kjent og kjær, vil vel IAZI’ene måtte ta i bruk andre virkemiddel enn ordspill og verbal vold som de hittil stort sett har kunnet nøye seg med.

I Gasse-Geirs artikler kommer det tydelig frem at disse organisasjonene som vi snakker om er skapt for å så splid og fiendskap i Europa, og at de er skapt av de samme som vil tjene på slik fiendskap, de som tjener på alle kriger, men som offisielt også er mot splid og fiendskap. Det er altså snakk om kunstig bygde organisasjoner. Motstandsbevegelse og fiendebilde. Som vi selv er ment å skulle fylle opp rekkene i, fordi vi ikke forventes å gjennomskue bløffen ved å se det store bildet: At kampen egentlig står mellom nasjonalisme, som betyr å styre seg selv og sitt eget land, og internasjonalisme, som betyr å styre andre folk og andre sine land.

Du blir ikke nasjonalist av å hate andre folk og land,
nasjonalist kan du kun bli ved å elske ditt eget folk og land.

Etter hundreår med massiv propaganda og hjernevask, med tillegg av at vi blir matet med fryktelige fiendebilder er det dessverre ikke mye igjen av det som engang var vårt eget, men det er trolig ikke for sent å snu denne trenden likevel.

Selv tenker jeg at informasjon, sannhet, og historisk kunnskap fra vår side, sammen med avsløringer av våre fienders arbeidsmetoder kan hjelpe.
Derfor kommer denne lille avsløringen, som viser med all tydelighet hvor langt noen er villig til å gå for å lure andre:

Mange av oss har sett filmen Blues Brother som kom ut i 1980. Selv husker jeg ikke stort mer enn at de to brødrene Jake og Elwood var «On a mission for God», som de sa, for å støtte ett eller annet katolsk barnehjem, og at de med bilen sin pløyde gjennom en folkemengde av nazister som var ute for å demonstrere. Slik at nazistene, for å redde livet, måtte hoppe fra en bro og ned i en elv. Dette var stor underholdning som fikk alle til å le, samtidig som det selvsagt var holdningsskapende.

Jeg ler visst fortsatt av denne snutten, men nå også kanskje av flere årsaker enn tidligere.

Som vi hører hater The Blues Brothers «Illinois Nazies». Men, hvem var disse «Illinois Nazies» egentlig?
Vi hører politimannen si at de nettopp har vunnet en rettsak. Hvilken rettsak?

Det har seg slik at det på 70-tallet i USA plutselig dukket opp en gjeng med amerikanske Ny-nazister, det er disse som er modell for denne scenen i filmen. Det var ledet av en mann som hette Frank Collin, han var «Der Fuhrer» for denne gruppen, som kalte seg National Socialist Party of America.
Gruppen var naturligvis ikke populær og de måtte tilsynelatende kjempe en årelang kamp i media og i det amerikanske rettssystemet før de endelig, på slutten av 70-tallet, fikk lov til benytte seg av grunnlovens forsamlingsrett og ytringsfriheten.
Dette til tross for at de helt siden starten i 1971 hadde hatt mange offentlige opptredener.
Denne årelange prosessen ble behørig dekket av all amerikansk media, og Collins fikk masse mediatid for å forklare hvor ond han og nazistene hans var. Det var ingen tvil om at Frank og naziene hans var oppriktig lei seg for at Hitler og tyskerne ikke hadde klart å utrydde flere enn 6.000.000 jøder i Holocaust.

frank-collin-211

Frank Collin, lederen for National Socialist Party of America

Men, i «the land of the free and the brave», seiret prinsippene såvidt tilslutt med 5 mot 4 stemmer i høyesterett, og Collin og naziene fikk lov til å demonstrere. De stilte vistnok opp 12 mann, i Skokie, Illionois, hvor det angivelig raskt ble banket opp av flere hundre jødiske Holocaust overlevere. Etter dette forsvant Collin og partiet hans fra media en stund, inntil han ble arrestert for barne-sex med to gutter. Da fikk han 7 års fengsel, men ble benådet etter tre års soning, før han da ble «Pagan» og også henga seg til studier av den nordiske hedendommen og han fortsatte også såkalt historisk «nazi-forskning», legenden om Atlantis o.l.

Javel, intet merkverdig med dette så langt, det synes som Collin var proto-typen på ett ondt menneske, og selvsagt var han da Nazi, hedensk og til og med pedofil. Men, det er en ting som ikke er så godt kjent om denne mannen. Hvem han egentlig var:
Han var Jøde, og påstår seg å være født i en tysk konsentrasjonsleir i 1944. Dette følger av at faren hans, Max Simon Cohen, var konsentrasjonsleirfange i Dachau. Navnet hans er egentlig Francis Joseph Cohen. Og jeg anbefaler folk å sjekke opp denne linken til wikipedia.

Amerikas mest kjente Nazi gjennom tidene var altså jøde, og kjempet med sin jødiske advokat en lang og hard kamp i Amerika for å få retten til å fortelle Amerika hvor bra nazismen var.

Her er en video til som bekrefter det meste av informasjonen i denne artikkelen, men selvsagt uten å nevne at denne nazien var Jøde.

For å si det forsiktig: Jeg tror man skal være rimelig tett i pappen dersom ikke dette får en til å stille en haug med spørsmål omkring en del viktige og fundamentale premisser i den vanlige oppfatningen av verdenshistorien.

Jeg håper også at dette samtidig øker forståelsen for at alt ikke nødvendigvis er det som det utgir seg for å være.
Og tilslutt, dette er heller ikke en dårlig aprilspøk dersom noen mistenker det.

Reklamer

11 thoughts on “Tja

 1. Takk for nyttig info og bra artikkel. Tviler på at «IAZI» kommer til å slå an, dessverre.

  Apropos GGs innlegg her:

  gasskammer.blogspot.no/2013/03/hvem-lenker-miff-til-mon-tro.html

  MIFF linker også til Rockefeller/NWO-stiftelsen Council on Foreign Relations, en organisasjon med bånd til Skull & Bones.

  • «MIFF linker også til Rockefeller/NWO-stiftelsen Council on Foreign Relations, en organisasjon med bånd til Skull & Bones.»

   Hvis (når) vår memespredning om de anti-hvite og deres forsøk på et hvitt folkemord begynner å endre hvordan menigmann tenker vedrørende ikke-hvit innvandring, vil vi bli sett på en konspirasjon eller hemmelig brorskap vi også, selv om vi ikke har en organisasjon, spiler under demokratiske spilleregler og er helt åpne om hva vi gjør.

   • Så litt på CFR, under Nord-Europa, de syntes å være veldig opptatt av at jøder skal kunne gå med «david-hatt» her hos oss, uten å bli mobbet. At tusenvis av skandinaviske jenter blir voldtatt nevnes ikke med ett ord.
    http://www.cfr.org/denmark/alas-denmark/p29664
    http://www.cfr.org/religion-and-politics/scandinavia-jews/p28805

    De tar seg heller ikke bryet med å forklare hvor denne såkalte anti-semittismen kommer fra(muslimer). Men, istedet virker det som de skal ha det til at vi etniske skandinaver har forandret oss. jfr. sammenlignen av Danmark under krigen kontra nå.

    CFR var rett og slett en veldig dårlig og ensidig blogg, tatt i betraktning midlene og det angivelige formålet ihvertfall.

   • De tar seg heller ikke bryet med å forklare hvor denne såkalte anti-semittismen kommer fra(muslimer). Men, istedet virker det som de skal ha det til at vi etniske skandinaver har forandret oss

    Det er rigtigt! Det er fortrinsvis muslimer, der begår den, men mange jøder vil gerne skyde skylden for den på alle etniske (nord)europæere generelt, fordi det skulle være vores skyld at det sker, idet det er vores lande det foregår i. Muslimerne bliver brugt i zionismens spil, de fatter det bare ikke selv.

   • Ja, det var en dårlig blog. 🙂

    Ja, men på en måte har ikke muslimene noe å tape, sett fra Mekka, de som er her er utsendte og de skal kjempe, de har alt å vinne og ingenting å tape ettersom dette ikke er islams land i utgangspunktet.
    Det er verre for oss som har alt å tape, det er derfor ekstremt viktig at vi forstår at vi selv også er/blir brikker i et spill.
    Men, nå har jeg nettopp lest at Odin har beseiret Jahve tidligere, så det går vel bra til slutt.

 2. IAZI vil en dag bli like populært som NAZI, håper jeg.

  Linker ja, det viser bare at det meste i dag er styrt av internasjonale organisasjoner og globalistene bak dem. Derfor er det kun nasjonalisme, selvråderett og egne nasjoner, som kan demme opp for all den galskapen og grådigheten som styrer verden i dag.

  Noen tror at konspirasjoner er noe som folk som oss dikter opp, men konspirasjoner finnes over alt i samfunnet, og når man etterhvert avdekker dem ser man at det er noen ekstreme galninger bak dem, og en haug med nyttige idioter foran dem.

 3. «Linker ja, det viser bare at det meste i dag er styrt av internasjonale organisasjoner og globalistene bak dem.»

  Jeg tror ikke det står noen globalister BAK organisasjonene, de er helt synlige som toppledere. «Konspirasjonene» de utfører skrives ned i møteprotokoller og spres som egenprodusert informasjonsmateriell.

  Det er jo ingen konspirasjon eller hemmelighet at frimurere jobber for interreligiøs forbrødring eller at Jagland er anti-hvit, og at han som leder av Europarådet, setter i gang anti-hvite propagandakampanjer.

  • Nei, det er ikke ukjent for meg og deg lenger, det er vel derfor vi blogger. Men du kan ikke påstå at Jagland har vært åpen og ærlig i spørsmålet om sin anti-hvite agenda.
   Faktisk er han ekstremt uærlig, ett eksempel er nå i forbindelse med den helt nye revolusjonerende grunnloven som skal vedtas i neste stortingsperiode.
   Han prøver å fremstille dette, som i realiteten blir et statskupp, som kun ett ønske om å styrke personvernet. Du finner link til hans artikkel her:

   https://ravnagaldr.wordpress.com/2013/03/14/forste-skritt-mot-ny-grunnlov/

   • Dette er fra regjeringen Jagland sin tid, og 16 år tilbake i tid.

    http://www.regjeringen.no/nb/dokumentarkiv/Regjeringen-Jagland/kad/Andre-dokumenter/Tidsskrift-og-nyhetsbrev/1997/nr-5_-4-4-1997.html?id=270253

    Jagland har vært åpent anti-hvit lenge før jeg visste at begrepet anti-hvit eksisterte. Jeg er enig at han er uærlig, men det har aldri noen hemmelighet at Jagland har kjempet for hvitt folkemord, hvis man ser etter hva han har sagt og gjort offentlig.

    Problemet er at ingen har sagt det rett ut at Jagland er anti-hvit, fordi den politikken han støtter vil føre til et sakte folkemord på de Europeiske folkeslagene. Hva pro-hvite har gjort inntil vi begynte, er å prøve å være «respektable» i sin kritikk, og argumentert logisk hvorfor politikken er uheldig, da den vil føre til mer voldtekter, ran, offentlig fattigdom, osv.

    Som vi kan se av historien, fungerte ikke den respektabe motstanden, da vi ikke beskrev dem som onde, mens vi ga de anti-hvite fritt spillerom for å betegne oss som onde nazister hvis høyeste ønske var å gasse jøder.

    Hvis de siste måneder vekst er en begynnende trend, så fungerer aktivt angrep hvor det er de anti-hvite som er onde, siden de ønsker en politikk som ender opp med et folkemord på hvite.

   • «Problemet er at ingen har sagt det rett ut.»
    Det er riktig, men problemet er også at mange ikke har sett det, eller orket å tenke tanken helt ut.
    I tillegg kommer selvsagt at de anti-hvite har lagt premissene og kontrollert debatten selv.

    Dette er det nå slutt på ser det ut som, fordi flere og flere tør å kalle en spade for en spade, og snakke med egne ord istedet for de ufarlige og upresise ordene regimet vil at vi skal bruke.

    Det er en kommentar på Sian.no idag ser jeg som også er inne på det å snu forestillingene om de «gode» og de «onde».

    http://sian.no/node/1895

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s