Home

Her er en lang og interessant post fra en annen blog om jøders rolle i verden idag. Vi blir mer og mer klar over at vi har et problem med Islam i Europa idag, men få er klar over at mye av den perversitet og ondskap man finner i Islam også er å finne i dens «fetter» jødedommen.

Når man også  ser at kristne fundamentalister i Norge og internasjonalt mobiliserer og fremhever korset som ett symbol i kampen mot islam og samtidig kaller Jøder for «guds utvalgte folk» føler jeg at det er på tide å balansere og nyansere debatten og samtidig bringe den ned på jorden.

Om det er lite kunnskap om jødedommen eller egen fanatisme og overtro om ett spesielt folks suverenitet som er grunnen til den ukritiske jøde-sympatien vet jeg ikke. Men, i den følgende artikkelen  er det i alle fall mye interessant informasjon om jødedommen.

Selv ble jeg, da jeg begynte å se på jødedommen, mest overrasket over å finne at religions-kritiske organisasjoner helt korrekt kan  påpeke og kritisere ondskapen i islam og samtidig fullstendig ignorere ondskapen i en annen religion.

Det jeg derimot ikke er overrasket av å finne er at to religioner eller kulturer fra det samme området av verden, utviklet av stort sett de samme semittiske folkene, er så like hverandre, og samtidig så totalt uforenelige med den kultur og mentalitet som har hersket i Europa.

Denne lange og gode artikkelen anbefales for den som vil vite mer om jødedom og jøders rolle i samfunnet:

https://hammersmeden.wordpress.com/2013/03/20/det-jodiske-problem/

5 thoughts on “Jødenes Problem

 1. Vårt problem er at de fleste av oss tror at jøder er feilfrie.
  Artikkelen til Hammersmeden viser at det er mye galt med dette folket og den kultur de har utviklet.
  Og, som man ser, deres ideer om verdensherredømme og underkastelse skiller seg ikke mye fra islam sine ideer om det samme.

  Den dagen vi alle forstår at Europa har en egen kultur, uendelig mange ganger mer human og høyverdig enn disse kollektive dødskultene som disse ørken-folkene noen gang har klart å utvikle, vil ikke problemet lenger være vårt men deres eget.

  Dessverre er denne opprinnelige og storslåtte kulturen nærmest glemt etter å konstant ha vært undertrykt av kristendommen i over 1000 år.

  Men, man kan lese om dette her, dersom man vil forstå og ikke kun er ute å spre forakt for andre kulturer uten å kunne tilby ett bedre alternativ:

  https://ravnagaldr.wordpress.com/2012/08/19/religios-hedning/

  • Ja, det ser ut som både jødedommen og islam har, og alltid har hatt, problemer med folk som er istand til å tenke selv.
   Kristendommen og marxismen også, for å ta med alle de 4 store kollektivistiske semittiske religionene.

   Jødedommen, som forøvrig også synes å ville ha monopol på begrepet semittisk, er trolig den farligste fordi den opererer i det skjulte og på mirakuløst vis har klart å få oss Europeere til å ønske å utrydde oss selv.

   Jeg så du hadde denne og synes den er treffende:

   Kollektiv Germansk skyld.

   Kollektiv Germansk skyld kan man lese mer om her:
   https://ravnagaldr.wordpress.com/2013/03/05/hvorfor-multi-kultur/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s