Home

Ja, så er det for alvor igang, arbeidet med å legge Grunnloven og landet inn under FN og deres menneskerettigheter. Også kjent som Den Nye Verdensorden.

Forsvarets nye motto

Forsvarets nye motto

“Fra annen verdenskrig – til ny verdensorden
Fra kamp for frihet – til forsvar av freden”

Og dette sier «forsvaret» og FN(Det internasjonale samfunn) som vel aldri har kriget så mye som i disse dager.

Om dette virkelig er første skritt, slik ABC-nyheter formidler det, er vel heller tvilsomt. Det er vel heller siste skritt i en lang, lang prosess som de fleste er ukjente med.

Les også:

https://ravnagaldr.wordpress.com/2012/08/15/grunnlovsendringer/
https://ravnagaldr.wordpress.com/2012/08/26/menneske-rettigheder-er-farlige-for-danmark/
https://ravnagaldr.wordpress.com/2013/03/01/kulturelt-kriminell-kalvo/

Og se også hvor sleip «Senator»Jagland er, som fremstiller disse radikale endringene som ett spørsmål om personvernsrettigheter:

http://www.aftenposten.no/meninger/Personvernet-inn-i-Grunnloven-7140011.html#.UUIBmByQWrg

Sist, men ikke minst, hjelp til å dele informasjon om dette overgrepet og statskuppet som nå er i emning. Del på Facebook og andre medier, og viktigst av alt snakk med folk om dette.
Takk!

Reklamer

7 thoughts on “Første skritt mot ny Grunnlov?

 1. Jeg tror Jagland er en ekte narsissist, og er forelsket i sitt selvbilde som den O så store lederen, som jobber utrettelig for en bedre verden.

  Jeg tror også han deler denne narsissismen med de fleste andre høyere anti-hvite, da de ser ut til å være mer opptatt av symbolske handlinger som gir positiv medieomtale, enn noe som faktisk hjelper de fattige i verden.

  De ser f.eks ikke ut å være interessert i å bekjempe korrupsjonen i FN-systemet, selv om et ukorrupt FN ville være det beste våpenet i å skape denne nye verdensordenen de er så opptatt av.

  Ting som den globale oppvarmingsbløffen FN har vært med på å spre ved å oppføre seg korrupt, er en gave til oss FN-motstandere, da det for hvert år som går, blir lettere å se at oppvarmingen stoppet for mange år siden.

 2. Jeg tror at han er en som ikke vil oss vel, for å si det forsiktig.
  I tillegg til å være narsissist og maktsyk.
  Jeg kaller han heretter «Senator Jagland», imperie-byggeren.

  Målet er ikke å gjøre verden bedre, men å kontrollere verden, uansett hvor ille den er. Det er faktisk så galt tror jeg, at det ikke nødvendigvis heller trenger være verden slik den er og fungerer, men slik den skal være og skal fungere i henhold til deres gamle marxistiske doktriner.

 3. «Målet er ikke å gjøre verden bedre, men å kontrollere verden, uansett hvor ille den er»

  Hva som er det personlige målet til Senator Jegland, vet vi ikke. Det kan være å kontrollere verden, men det kan også være at han er en som lever ut en livsløgn om at han er en verdensredder.

  Det kan også hende at han bare er en dum anti-hvit, som tror på det marxistiske pisset om at paradiset vil komme automatisk, bare vi får en verdensregjering som kan rydde opp.

  Ikke at det er viktig hva Jagland tenker for min del, da målet vårt er å få mange nok av de som tror på det pisset Senator Jagland sier han tror på, til å slutte å tro på at en verdensregjering under FN er en god ting.

  Når vi har klart å få spredd tankegangen om at anti-rasister egentlig ikke er anti-rasister, men anti-hvite, så vil FN automatisk også få et stempel som en anti-hvit organisasjon.

 4. Det siste du sier er vel det enkleste, det er jo bare å sjekke hvilke land det er flest av i FN, slik som f.ex. muslimske land, som vi trygt kan kalle anti-hvite.
  Når disse blir enda flere i FN, skal det bli moro å se hva FN synes om menneskerettighetene som nå altså skal innføres slik at de kan overstyre Norges Grunnlov.

  Her er en interessant blogg, som jeg nevner nå, kun fordi den idag har en post som snakker om hvite harer. Gode gamle nordiske hvite harer + litt til. Eller er det egentlig våre hvite kanin forfedre?

  http://tannhauser3.wordpress.com/2013/03/14/stora-pavar-och-sma/

  🙂

 5. Tilbaketråkk: Penger |

 6. Tilbaketråkk: Jagland og Ungarn |

 7. Tilbaketråkk: Grunnloven undergraves |

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s