Home

Her er en video som tar opp noe av det vel-regisserte spillet som vi daglig ser rundt oss. Krigen i Irak, den arabiske våren, verdenssamfunnets støtte til de muslimske opprørerne i Syria, den negative pressen mot Russland, og sist men ikke minst hvordan Europa manipuleres inn i borgerkrig mot muslimene.
Det er klart at noe må gjøres med islam i Europa, men ville det ikke vært greit om vi gjorde det for oss selv, på vår måte, istedet for å gjøre det med vold for andre.

4 thoughts on “Hva skjer?

 1. Han sier altså omtrent det samme som jeg selv har konkludert med: Muslimene slippes inn for at vi skal begynne å hate hele gjengen og rope etter de store bombene. Occam’s razor.

  • Jeg tror ikke at hverken jøder eller anti-hvite har nok kontroll eller er smarte nok til å klare en slik strategi.

   Basert på egen erfaring når det gjelder medlemmer av eliten, så er de stort sett kun gode på å tro at de forstår noe, og at de derfor gjør selvdestruktive ting hele tiden.

   • Men det er forskjell på eliten og eliten. Selvsagt er det mange oikofober med pene meninger som tror på det de selv sier og er døve for motforestillinger bare fordi de ikke greier endre sitt eget verdensbilde. (Siden det er sterkt knyttet til deres egen identitetsopplevelse.) Jeg tenker på de lange linjene om samling av makt på færre og færre hender der storkrig spiller en nødvendig og avgjørende rolle. Den harde kjernen i makten bak makten behøver ikke være verken særlig jødiske eller spesifikt anti-hvite, de står rett og slett seg selv og sine egne slektslinjer nærmest og har ingen lojalitet til folk lenger nede i pyramiden, uansett øvrig gruppekjennetegn. Den såkalte «eliten» her på berget er nok som du sier kun gode på å tro at de forstår noe og – i sin iver etter å frelse en hel planet av asylbarn – gjør selvdestruktive ting hele tiden.

 2. «Den harde kjernen i makten bak makten behøver ikke være verken særlig jødiske eller spesifikt anti-hvite,»

  Selv tror jeg ikke at noen varig makt bak makten finnes, selv om det er perioder hvor enkelte land styres på denne måten. Når det gjelder Norge, så er det ukjente byråkrater og militære med makt, men etter hva jeg har sett og hørt, er disse også mest opptatt av å få sine kjepphester overført til praktisk politikk.

  Problemet slik jeg ser det, er at det er blitt umulig i dagens anti-hvite virkelighet å være ærlig samtidig med at man har makt. Kun de som hykler, lyver og skylder på andre er i dag stand til å beholde en toppjobb, da virkeligheten er blitt alt for rasistisk for en ærlig mann å ikke ta hensyn til.

  For å se på det positive med utviklingen, så er det egentlig helt greit at idioter og drittsekker styrer de anti-hvite, da de aldri vil komme opp med en innvandringspolitikk som virker. På den andre side er grupper som oss fritatt for denne forurensingen, da smarte egoister holder seg langt vekk fra noe så sosialt ødeleggende som å kjempe mot dagens sakte folkemord på hvite.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s