Home

For litt siden gikk det en infotainmentserie på NRK med tittelen «Skaperverket». Denne serien munnet ut i et forslag om å erstatte Løven i riksvåpenet med en klatt slimåler. For vi har jo ikke løver i Norge, ikke sant? Jeg kan godt se at en del nordmenn fortjener betegnelsen «slimål», for eksempel Sturla Stålsett og Ludvig Løkholm Lewin, den snurrbebartede moromannen som ledet denne programserien, men dét å derfra  trekke slutningen at slimålen er et representativt bilde på alle nordmenn er selvsagt en temmelig stygg logisk brist.

Ludvig Løkholm Lewin. Ja, han heter faktisk dét. En vits av en mann med en vits av et navn.

«Skaperverket» er heldigvis en avsluttet serie, men nå bærer altså statskanalen mer ved til bålet for Administrasjonspartiets dekonstruksjon av nasjonalstaten ved hjelp av «humor», eller trakassering, om du vil, og det siste skuddet på selvmordsstammen heter «Riksforsamlinga». «Riksforsamlinga» er en programserie hvor Are Kalvø skal dikte opp en ny grunnlov med hjelp fra «mannen i gata». Men i god kommunistisk NWO-ånd må jo det gamle sables ned før det nye kan bygges opp. Så hva med å skape litt forakt for Eidsvollsforsamlingen i den anledning? De var jo så dumme.

«Grunnloven er laga av ein gjeng skitne, rasistiske, mannssjåvinistiske bønder og kjøpmenn på seminar.»

– Are Kalvø

Dette må vel kunne sies å være en type psykologisk krigføring som en hvilken som helst hatefull og skadefro sosialantropolog med full respekt for sin egen forvirring kunne satt godkjentstempelet sitt på. Når selv den blindeste av alle formløse, feminiserte og flerkulturelle Ola Dunkere til slutt ser det ulogiske og suicidale i at alle etniske grupper utenom hans egen har en soleklar rett til å bevare eget land og egen kultur skal han ha blitt så flau over å være norsk at han får lyst til å henge seg bare ved synet av en brunost.

Det første som skal til pers i grunnloven er paragraf én. Man kan jo ikke være skikkelig solidarisk med importert stemmekveg hvis Kongeriket Norge er fritt, selvstendig, udelelig og uavhendelig, ikke sant? Så alle disse ordene må altså skiftes ut, og Are Kalvø skal finne nye ord som beskriver samfunnet folk helst vil ha. Nye ord til det nye Norge. Når Kalvø fisker i folkedypet etter nye ord får han blant annet «Glede», «Boligbygging» og «Folkeliv» på kroken. Med tanke på hvor elendig den norske enhetsskolen er, er det vel ingen grunn til å bli forbauset over at folk flest ikke aner hva et adjektiv er for noe, men omsider får vi endelig ett fra en nonne – som forøvrig ikke vet forskjell på «karma» og «karisma» (Herregud!) – og det er det høyt avholdte ordet «flerkulturelt». Who would have guessed? Ordet kan vel ikke ha vært plantet av programredaksjonen? Sikkert ikke. Alle digger jo flerkultur!

Har alle fått med seg at direktøren for NRKs «underholdningsavdeling», Charlo Halvorsen, er gift med Kristin Halvorsen? Etter at en annen NRK-slimål, Runar Henriksen Jørstad, reporteren bak den skandaløse romkvinne-reportasjen, er ferdig med hva enn han har blitt satt til av propagandajobbing i den forkastelige «Brennpunkt»-redaksjonen, skal man ikke se bort i fra at underholdningsdirektør Charlo Halvorsen gir ham et holdningsskapende underholdningsprosjekt å leke med, etterhvert. Det disse landsforræderklovnene står for sorterer alt under samme betegnelse: Søppel-TV.

Ordet «fritt» får være med nesten helt til siste slutt i Kalvøs kriminelle dekonstruksjon, men må omsider gi tapt når det oppdages at det er et «gammeldags» ord. Og dette var vel det viktigste ordet å bli kvitt.

Politisk korrekt humor: Fest setebeltet og husk spypose.

Officially certified dickhead.

8 thoughts on “Kulturelt Kriminell Kalvø

 1. Dette var bra. Var inne på de samme tankene da jeg så vidt sveipet innom det det nye programmet til Kalvø.
  Om han er en landsforræder eller bare en nyttig idiot gjenstår å se.

  Saken er i alle fall at dette er ett ledd i regimets arbeid med å svekke motstanden mot de planlagte grunnlovsendringene. Her snakker vi om radikale endringer som f.ex. at FNs menneskerettigheter skal inn i grunnloven, eller om man vil, at Norges grunnlov skal underlegges FNs mennesekrettigheter.

  Dette bør man lese mer om her:

  https://ravnagaldr.wordpress.com/2012/08/15/grunnlovsendringer/

  og her:

  https://ravnagaldr.wordpress.com/2012/08/26/menneske-rettigheder-er-farlige-for-danmark/

  • Ja, man bør vel være litt forsiktig med «landsforræder»-stempelet. Jeg får meg likevel ikke til å endre på det, for Are Kalvø er ingen idiot, og «nyttig idiot» er i grunnen det eneste alternativet. Jeg hadde respekt for den fyren en gang, han har gjort mye bra, og derfor blir jeg ekstra forbanna.

   Det er vel ikke så stor trafikk på denne bloggen at man behøver forhåndsgodkjenning av kommentarer?

 2. Ok. Om han ikke er idiot, så er han vel da en landsforræder. Selv tror jeg ikke han ser hva han egentlig gjør. Men det er vel kanskje min egen blåøydhet å laste.

  Tror ideen her på bloggen var ingen sensur, men likevel tror jeg den første kommentaren må godkjennes av hver skribent. Innebygd i wordpress.

  • Men jeg skrev en kommentar under «The Rise…», nettopp, den første kommentaren under artikkelen, og for meg ser det ut til at den gikk rett inn?

 3. Tilbaketråkk: Første skritt mot ny Grunnlov? |

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s