Home

Jeg har i det siste observert at gammel-media har kjørt noen artikler om at vi trenger mer forståelse for religion, samt sett mantraet «Gud er tilbake».
Her er noen eksempler på den statlige kampanjen som kjøres gjennom staten sitt propaganda-apparat, gammel-media.

http://www.dagbladet.no/2012/01/21/nyheter/politikk/erik_solheim/tro/gud/19887521/

http://blogg.bt.no/preik/2013/02/12/religion-vil-bli-viktigere-for-folk/#.USJTDqU02rg

http://www.aftenposten.no/kultur/–Vi-kan-bli-religiose-analfabeter-7117685.html

Jeg kunne funnet utallige flere eksempler, men dette får holde for å illustrere kampanjen som for tiden kjøres.

Dessverre er ikke sannheten at vi trenger å få mer forståelse og kunnskap for religion, men derimot at vi må få økt tolereanse for religiøse villfarelser.
For min egen og mange andre realitets-orienterte personer sin del blir dette å beskrive som at smerteterskelen for religiøse villfarelser og religiøs intoleranse i samfunnet må justeres opp.

Samtidig vet vi at Stoltenberg har lovet oss mer åpenhet og mer demokrati.

Spørsmålet blir da: Er alt dette mulig å kombinere?

Svaret er bare et museklikk unna. Hvordan dette vil ende forstår alle, inkludert staten og deres propaganda-apparat, derfor forbereder de oss nå på fremtiden med den over nevnte kampanjen.
Forbered deg selv på fremtiden ved å se gjennom denne videoserien om sammenhengen mellom religiøs tro, intelligens, demokrati, toleranse og innvandring.

Foredraget holdes av den danske Dr.Phil. Helmuth Nyborg.
For ordens skyld, mitt standpunkt er at Tor og Odin, eller de greske gudene, heldigvis aldri har forlatt oss.
For de som ønsker utdypning av denne påstanden, samt virkelig forståelse for religion, og for hvordan det som var et sunt europeisk LIVSSYN har blitt korrumpert og fordreid til det som idag hovedsaklig forstås med religion, anbefaler jeg å følge med denne bloggen i den nærmeste fremtid.

Reklamer

6 thoughts on “Fremtiden – i våre eller Guds hender?

 1. Sier Solheim, og det er lett å tro på- skal vi si 25% rasjonalitet og resten på irrasjonalitet?:
  Men ærlig er han i det minste, det skal han ha.

  «- Det er i hvert fall ikke slik at jeg tar alle beslutninger kun på basis av full rasjonalitet og kunnskap om alle sidene ved en sak. Man tar en beslutning på bakgrunn av fakta og de verdier og idealer man har, sier han. «

  • Jeg la også merke til den 🙂 Men jeg ville ikke skrive for mye, da det er foredraget til Nyborg som er viktig.
   Det er rett og slett skremmende hva som er mulig å si idag i forhold til å blotte sin egen kunnskapsløshet og manglende rasjonalitet, uten å miste tillit i den generelle befolkningen. Alt er blitt følelser.

 2. Nei hvordan forskningen i Norge er styrt og hvordan de tenker avslørte jo Eia med serien «hjernevask». Den serien anbefales for alle og ligger på youtube.(Tror den ble fjernet fra NRK nettarkiv).

  Men, boken selvmordsparadigmet av Ole Jørgen Anfindsen tar jo opp mye av det samme. Det er en ekstremt nøye og grundig dokumentert bok som jeg anbefaler alle å lese. Han er vel den eneste jeg vet om som tør å ta opp slike tema i Norge. Når man får foredrag som Nyborg sitt presentert på en slik lettfattelig måte, og tenker gjennom hva det betyr for samfunnet vi idag tar for gitt, forstår man hvorfor man trenger å forske på og diskutere slike ting, slik Anfindsen gjør på en meget grundig og god måte i boken.
  http://www.honestthinking.org/no/

 3. Men det er ikke noe selvmord, da befolkningen i Vesten aldri er blitt spurt. Innføringen av multikulten er drevet gjennom av en anti-hvit elite på tross av hva folket mener, og det er derfor mer korrekt å kalle det et folkemord.

 4. Det er riktig observert.
  Men, vi liker å tro at demokrati er helt fantastisk, og at det er folkets vilje som vinner frem. Ubehagelig for folk å bli minnet om noe annet.
  Det er konspirasjonsteori VKII.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s