Home

Fra en leser har vi fått dette kortfattede og  klare innlegget:

Begrunnelsen for å tildele  årets fredspris til EU er feil, dårlig formulert og helt gal.
EU får  prisen for sitt arbeid for fred. Feil!
Det er medlemslandene som har  opprettholdt freden i Europa. Ingen demokratier har noen gang gått til krig mot  hverandre, og alle EUs medlemstater er demokratier.
De var demokratier  da EU ble opprettet på grunnmuren av Den europeiske kull & stålunion. De  østeuropeiske statene som nå er blitt medlemmer, kom inn som fullverdige først  efter at de ble demokratiske.
EU er ikke demokratisk. Ingen av EU-kommisjonærene er demokratisk valgt, men utpekt. Disse trer nå sine beslutninger ned over hodene på demokratisinnede EU-borgere, inkl. Norge som ikke en gang er EU-medlem.

Kommentarene på denne tildelingen har vært mange og negative overalt i media. «Tulleprisen» for fred blir den nå kalt. Nordmenn har bevist at de har sans for humor sier noen.

Aldri hadde vel Alfred Nobel sett for seg at noen noengang skulle være frekke nok til å gi prisen til seg selv! Han regnet trolig ikke med de internasjonale sosialistene (iazistene).

Slik Europa idag ser ut, som følge av den internasjonaliseringen som EU står for og er en av pådriverene for, er det også betimelig å spørre seg selv om ikke det er stillheten før stormen Jagland nå belønner som «fred».

At Nobelkommiteen under ledelse av Jagland betydelig svekker prisens anseelse verden over er ikke lenger til å komme ifra. Hele freds-delen av Nobel-institusjonen har blitt en vits for de eksterne og en sandkasse for de interne.

Mer er det egentlig ikke å si om den saken. Men, ett spørsmål reiser seg likevel:

Hvor lenge skal det norske folk akseptere å fornedres av brudehester som Jagland og hans like?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s