Home

Da det gikk opp for Jens at Hadia Tajik var integrert i det nye ”vi” som Jonas ivrer så sterkt for!

Den vellykkede og integrerte nye kulturministeren skal  lede oss inn på rett vei, slik Jonas ivrer sterkt for. Vi skal få kjenne gleden  av å bli velsignet inn i det nye Norge, et stort og  herlig ”VI” som Jonas ynder å kalle det. Att Erna Solberg er hjertens enig med  Jens og Jonas her underbygger bare troverdigheten til Erna. Du kan føle deg  trygg og se frem til en stor berikelse av folk og fedreland slik den  fredselskende presten Bondevik lovet oss for mange år siden.

Om  du ser frem til dette og vil at muslimer skal berike fedrelandet til det  ugjenkjennelige med fred og harmoni i moskeene over det ganske land, så er Erna  den du må stemme på om du er godt lei av Jens. Ja, Erna er en sikker vinner om  du vil ha mer fres i islamiseringen og ikke syns det går fort nok med Jens og  Jonas.

De  bakstreverske rasistene som vil bevare og bygge fedrelandet med eget folk og  kultur for fremtidige generasjoner og stemmer på Siv må bare skamme  seg.

Dette var ett bidrag fra en leser

Her er det bare å si takk men ikke amen, istedet understreker vi at det finnes kun ett eneste reelt alternativ til et islamsk Norge, FRP.

Les også: Jens hater norsk kultur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s