Home

Vi som har sett litt på islam og koranen lurer jo ofte på hvor galskapen kommer fra. Foreksempel den barbariske tradisjonen med steining for utroskap.
Dette er ikke en video av steining, men en kort video med en lærd muslim som forklarer hvor noe av visdomen i islam kommer fra. Se og lær mer om denne store «religionen».

Uten selvsagt å påstå eller insinuere at alle som kaller seg muslimer, altså de som underkaster seg islam, er på dette nivået, finner vi det relevant å illustrere med foto som viser andre likhetstrekk med primatene denne «religionen» henter inspirasjon fra.

I en «religion» med en «profet» som selv kaller folk med andre livssyn for aper og griser er vel også takhøyden stor?

2 thoughts on “Steining i islam

  1. Det var ikke meningen. Det er mulig jeg også burde presisert dette mer tydelig.
    Uansett er dette noe som må tas opp med lærde innen islam. Når noen av de mest troverdige innen islamsk tolkning og forståelse åpenbart fikk seg til å lyge om aper for å legitimere sin egen forkvaklede tankegang, er det dog lite håp om at slike klager vil føre frem der i gården.
    Denne videoen var sjokkerende selv for meg og stimulerer forhåpentligvis til ettertanke hos norske myndigheter, biskoper og geistlige som ikke synes å kunne tøyle seg i omfavnelsen og annerkjennelsen av islam.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s