Home

nyhetsrullen.no fant vi denne interessante artikkelen. Nyhetsrullen anbefales å følge med på. Ettersom denne artikkelen er tidløs og ikke minst viktig «reblogger» vi den idag:

Da Siv Jensen fra FRP ville bruke 4 milliarder kroner til sykehus og nytt utstyr, mente Jens Stoltenberg at det var uansvarlig.

 

 

Mens her hjemme råtner allting opp på rot, så er det ingen grenser for hva Stoltenberg er i stand til å prestere når det gjelder om å sende mange hundre milliarder ut av landet hvert år til tvilsomme stater, og like tvilsomme prosjekter, for slett ikke å nevne idiotiske oppkjøp av eiendommer, gater, og andre ting som aksjer i noe så katastrofalt usikker som Facebook.

For å remse litt opp i hvor våre skattemilliarder blir av, ønsker jeg å offentliggjøre en liste som jeg har mottatt i posten rett før fellesferien satte inn. Listen gir et fingerpek om hvorfor vi ikke har råd til infrastruktur i Norge.

Jens Stoltenberg & Co. har i snart 8 år sendt kr. 500.000.000 hver uke, over 27 milliarder i fjor i såkalt utlandshjelp til bl. a. 12 afrikanske land, hvorav 11 blir styrt av korrupte statsledere, eller voldelige islamske ledere.

Stoltenberg & Co. ga også India 3 milliarder kroner som de kjøpte 2 atomdrevne ubåter for, men Jens Stoltenberg ønsket å gi mer, derfor fikk Mugabe 400 millioner som han brukte 350 millioner av til privat jetfly. Listen går så videre og EU fikk låne 570 milliarder til EU kassens sorte hull. man har for nylig lånt ut 70 milliarder til Japan, og da Hilary Clinton var på besøk, fikk hun sannelig med seg 500 millioner til bruk ved en tvilsom vaksinasjonsprosjekt, og utvikling av nye «GIFTVAKSINER»?

Stoltenberg selv har brukt 1 milliard til pr. av seg selv og Arbeiderpartiet. 300 milliarder brukes til innkjøp av nye jagerfly, mens 20 milliarder er tapt på månelandingen på Mongstad. 87 milliarder er tapt på oljefondet ved tvilsomme aksjespekulasjoner eller aksjespill.

9 milliarder er det gått til Brasil til å bevare regnskogene, som uansett blir hugget ned, og da kunne vi tenke oss å vite hva de 9 milliardene var ment å skulle brukes til?

640 millioner sendte Jens og Støre til Gaza, hvor Hamas kjøper moderne raketter i Iran som de så kan bruke til å terrorisere den Israelske befolkningen med hver eneste dag. 700 millioner sendes til Syria, samtidig med at Europa må gjøre seg klar til å ta imot over 200.000 flyktninger fra Syria. Noe som også vil koste svimlende summer opp i en like svimlende finanskrise, hvor det ene landet etter det andre bukker under, da man ikke har økonomi til å holde gang i landene deres.

Og mens Stoltenberg bruker over 100 millioner på rettsaken mot Anders Behring Breivik, så forfaller skolene, sykehuskøene vokser, kreftrammede får ikke den medisinen som er testet ut med gode resultater i Danmark. Veiene våre smuldrer opp tross at bomringene popper hurtigere opp av jorden enn popkorn fra gryten. Vannrør er i full oppløsning, det er kloakksystemene også. Kriminaliteten bare øker på, og koster vanvittige summer, og med grovere voldsepisoder, overfall, og voldtekter, er landet blitt et utrygt sted å være.

Innvandringspolitikken er helt på gale veier, asylsøkere stikker av, men Stoltenberg vil fortsatt ha enda flere ikke vestlige innvandrere inn, selv om tallene fra alle statistikker viser at denne formen innvandring ikke lønner seg.

Og Jens Stoltenberg selv? Jo, han har stort sett vært taus de siste 3 måneder, vi hører stort sett ikke så mye som et pipp fra ham. Media er også tause, og er veldig opptatte av å sensurere på sidene deres, fjerne debatter, og stenge ut folk for å holde skjult hva som egentlig går for seg i dette landet.

Samtidig så dukker spørsmålene opp om hvilke tanker Stoltenberg selv gjør seg. Hva har han tenkt med alle disse generøse utbetalinger til utlandet? Hva ønsker han å få ut av at hele Norge faller sammen? Hva vil han oppnå ved å kjøre hele Norge i grøfta? Og ved siden av alt dette, dukker det nå opp spørsmål som vedrører hendelsene d.22.7.2011 Hvor var Stoltenberg denne dagen?

Har Stoltenberg andre problemer av en mer privat karakter som krever at han bruker tid på det? Ekteskapelige problemer kanskje? Var han på fjellet sammen med konen rett før ABB utførte terrorhandlingene sine for å jobbe med ekteskapet?

Slik som det er i dagens Norge, så blåses alt fra andre partier, og da spesielt de fra høyresiden opp i alle media, men Stoltenberg slipper som oftest unner fordi media ikke tør å skrive om det, da A-pressens medier er kjøpt og betalt av Arbeiderpartiet for å tie ihjel sannheten, og kvele ethvert tilløp mot «folkesladderen», eller populært kallet folkedebatten. Sensureringen på A-pressens sider er for tiden ufattelig påfallende.

Det er mye spekulasjoner omkring Jens Stoltenberg og de tvilsomme handlingene og løftene hans, noe som jeg vil vende tilbake til etterhvert når jeg får ork og energi til å skrive om det.

Men i mellomtiden er det nok viktig at vi alle begynner å stille spørsmål ved den rødgrønne regjeringens, og da spesielt Arbeiderpartiets pengebruk som absolutt ikke kommer den norske befolkningen til gode.

Her til lands har vi ikke råd til noe som helst, men når det gjelder afrikanske land, og Gaza, så har de norske oljemilliarder fritt flyt, samtidig med at folk her i landet dør fordi Stoltenberg nekter dem hjelp og behandling.

ABB har d. 22.7.2011 drept 77 mennesker som følge av terrorhandlingene hans. Vi alle forakter ham for det, og vi alle tar avstand fra handlingene hans. Men 4000 andre mennesker har dødd i landet i samme periode grunnet feil behandling, eller fordi de ble nektet medisinsk hjelp, fordi medisinen er for dyr. Bør ikke vi alle forakte Stoltenberg for det? Bør ikke vi alle ta avstand fra handlingene hans også? Eller er syke mennesker mindre verd sett fra Arbeiderpartiets synspunkt?

Si din mening i debatten under artikkelen, og del videre på alle sosiale medier som facebook og twitter, så flere kan få opp øynene for hvorfor vi ikke får noe som helst igjen av våre surt tvangsinnbetalte skattekroner.


Les også: Jeg føler meg dypt krenket på nyhetsrullen.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s