Home

I Sarpsborg Arbeiderblad kan man lese at Fylkesmannen i Østfold vil moderere forslaget om forbud mot niqab ved fylkets skoler. Niqab er det heldekkende plagget man ser på bildet.

Har dette plagget noe å gjøre i Norge i det hele tatt? Eller muslimen du så vidt skimter inni plagget?

Fra SA:

Fylkesrådmann Atle Haga mener fortsatt niqab skal være forbudt i klasserommet, men vil tillate det ellers på skoleområdet.

Dermed modererer fylkesrådmannen forslaget sitt om å totalforby ansiktsdekkende hodeplagg på de videregående skolene.

I sitt saksframlegg til fylkespolitikerne, skriver fylkesopplæringssjef Frid Sandemo Sørensen at det er mange faktorer som peker i retning av en regulering av bruken av slike plagg. Målet er å sikre god kommunikasjon i undervisningssituasjoner.

– Slik fylkesrådmannen vurderer det, er det ikke nødvendig at resten av skolens område berøres av bestemmelsen, skriver hun.

På Rights.no kan man også lese om muslimsk kleskode i denne artikkelen av Helle Merete Blix. Der sammelignes hodeplagg for muslimske kvinner med kyskhetsbeltet. Denne artikkelen er nærmere sannheten, og mer nyttig i kampen mot islam enn den debatten som går om forbud eller ikke, utfra pedagogiske og læremessige vurderinger.

Fra et libertalt(sic) ståsted er det vanskelig å støtte forslag om forbud. Ett forbud vil trolig ikke gjøre annet enn å fjerne problemet fra overflaten. «Ute av syne, ute av sinn».

Det som trengs er holdninsgsskapende arbeid.
For det første må det bli klart for alle at dette er uniformering. Dessverre er ikke muslimske menn sterke nok til å uniformere seg selv. De må derfor, som alltid, sende kvinnene foran seg når det er snakk om fredelige møter med omverdenen. Det eneste muslimske menn kan og forstår er vold. Den voldelige jihaden tar de seg av, og i den fredelige jihaden får de god hjelp av kvinnene. Her er ett eksempel på dette.

Vi som støtter et samfunn basert på sekulære verdier, humanisme, fornuft og vitenskap, må få øynene opp for at hodeplagget kvinnene bærer er ett symbol på det diametralt motsatte av det vi står for. Det er symbolet på «guddommelig styring», umenneskelighet, irrasjonalitet og dumskap. Islam.

Dette må, dessverre, møtes med forakt og respektløshet. Folk som stolt går rundt og signaliserer at de støtter noe så umenneskelig og menneskefiendtlig som islam fortjener ingen respekt. De er faktisk å sammenligne med folk som ville ønsket å kunne gå med nazi-symbolet, hakekorset, på armen. Ville disse blitt møtt med forståelse og dialog? Er dette noe man kan tenke seg å diskutere om skal bli lovlig?

Nei, selvsagt ikke. Alle forstår hva dette symbolet står for. Dessverre er det ikke alle som har forstått at muslimske kvinnelige hodeplagg også i hovedsak er et symbol. Symbolet for en ideologi som ikke på noen måte er bedre enn nasjonal-sosialismen.

Er det noen som ville begynt å diskutere om en nazist i uniform kanskje ikke ønsker å gasse jøder slik Hitler gjorde?
Nei. Så klart ikke. Hvorfor skal vi da diskutere om muslimer som har underkastet seg en «religion» med samme mål, å utrydde jøder, og utrydde eller undertrykke alle andre mennesker, kanskje ikke mener det som faktisk er hovedmålet i «religionen»?

Hvor naiv er det mulig å bli? Det er ikke engang muslimene selv som kommer med slike unskyldninger, naturligvis ikke fordi de da ikke ville vært muslimer etter boka, det er istedet apologeter fra venstresiden som diskuterer slik, fordi de på en eller annen måte ser seg tjent med utbredelsen av islam.

Hvordan det norske forsvar nå kan tillate symboler for hat, som en uniform i uniformen, er helt uforståelig.

Dessverre er det her, i den mest alvorlige utfordringen vesten har stått ovenfor, islam, at den vestlige verdens menneskelighet spiller oss et puss. Det ligger ikke til oss å være mot mennesker, selv ikke når disse uttaler at de skal overta verden og utrydde eller underkaste oss selv.
Vi må forstå at det å være mot islam uten å være mot muslimer er håpløst, og at det å være mot muslimer ikke er det samme som det å være mot mennesker.
Muslim betyr ikke menneske, muslim betyr den som underkaster seg islam. Muslimer, mennesker som underkaster seg en totalitær menneskefiendtlig ideologi har ingen plass i det vestlige samfunn. Når de likevel er her, og stolte sprader rundt og vedkjenner seg ondskapen i «religionen» de ofte har flyktet fra, må de møtes med holdninger og forakt. Dessverre er dette trolig det eneste som nytter.

Den dagen de legger av seg uniformen, og kommer til oss og sier seg villig til å diskutere ideologien de hengir seg til, kan vi starte en dialog. Frem til det skjer er det ingen vits å diskutere islam. Frem til da er det livsnødvendig at vi alle jobber mot dem og deres hat-ideologi. For muslimene jobber for islam, mot oss.

Les også: Hat

Reklamer

2 thoughts on “Symbol- bruk

  1. Tilbaketråkk: Klar tale |

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s