Home

Jens «Pinnochio» Stoltenberg FOTO: freddystangnes@wordpress.com

I denne artikkelen på NRK.no kan man blant annet lese om hvordan Jens Stoltenberg igjen prøver å vri seg unna sitt ansvar ved å bløffe.

Han brukte samme strategi da han informerte Stortinget i forrige uke, som da han trolig løy til 22.juli kommisjonen.
Han spiller uvitende og overrasket. Til Stortinget presterte han å si at han var overrasket over Gjørv-kommisjonens funn.

Som NRK Dagsnytt fortalte mandag morgen ble statsminister Jens Stoltenberg allerede i 2010 informert om ukultur, mangel på styring og hemmelighold i Fornyings- og administrasjonsdepartementet (FAD).

Stedfortredende sikkerhetsleder i Departementenes servicesenter, Jorid Bodin varslet Statsministerens kontor om alvorlig svikt i regjeringens datasystemer i 2010. Sikkerhetsmanglene var så alvorlige at dokumentasjonen om svikten ble sikkerhetsgradert, fordi den kunne skade rikets sikkerhet.

Det var to år før 22. juli-kommisjonens rapport.

Likevel sa Stoltenberg til Stortinget i forrige uke at han var overrasket over Gjørv-rapportens funn.

Enten er han en løgner eller så får han ikke med seg viktig informasjon og da faktisk uvitende om svært viktige forhold i samfunnet. Hva som er verst av disse egenskapene er vanskelig å si, men ingen av dem er egenskaper vi som velgere bør belønne ved neste valg.

I artikkelen kan man også lese om det som kalles en fryktkultur i norske samfunnsinstitusjoner.

– Fryktkultur

Justispolitikere på Stortinget har gjennom flere år mottatt fortvilte advarsler fra grasrota i politiet – samtidig som politikere på TV forteller hvor bra tilstanden er.

LES OGSÅ: – Politifolk tør ikke si fra

– Mitt inntrykk er at politimestre er åpne når de skal gå av med pensjon om et halvt år, ellers tør de ikke, sier Andre Oktay Dahl, justispolitisk talsmann for Høyre.

FrP-leder Siv Jensen sier til NRK at mange i nødetatene, i Forsvaret og i administrasjonen, ønsker å være anonyme når de kommer med sine bekymringsmeldinger.

 Parlamentarisk nestleder Martin Kolberg i AP sier til NRK at regjeringen vil ha full åpenhet om ting som ikke er bra.

– De opplever at de ikke blir tatt på alvor, og at man ikke er opptatt av å få disse tingene frem, fordi man heller vil ha frem glansbildene, sier Jensen.
 
Det er etterhvert mange som spør seg selv hvordan dette landet kunne ende opp med så dårlig lederskap som det vi har. Svaret er ikke sløvhet som mange tror, men løgn og massiv propaganda fra Arbeiderpartiet. I tillegg til massiv internasjonal og nasjonal korrupsjon.
Arbeiderpartiet har ved å gi et inntrykk av ansvarlighet fått hånd om vår største nasjonale ressurs, oljen. Denne «bank-kontoen» brukes internasjonalt for å kjøpe goodwill hos allierte stater og hos FN.
Nasjonalt kjøpes goodwill i pressen gjennom pressestøtten og direkte politisk eierskap, gjennom LO.
I tillegg kommer ulike støtteordninger til ulike organisasjoner og befolkningsgrupper. Utstrakt bruk av konsulenttjenester og PR- kampanjer gjør også sitt til at selvskrytet og løgnene går udetektert hjem hos befolkningen.
De enorme «inntektene» fra oljen, og aktiviteten i oljesektoren, gjør det også mulig og nødvendig å hente inn enormt mange arbeidsinnvandrere, som igjen fører til behov for bygging og anleggsaktivitet. Landet kan da fremstilles som et prakteksempel på produksjon, fremgang og suksess. Dette er et falskt bilde. La oss minne om at det ligger ingen produksjon i å hente opp og svi av ikke-fornybare natur-ressurser. Når det engang er slutt på oljen sitter vi kun igjen med større forpliktelser.
Makten til arbeiderpartiet er blitt så stor kan man se, at det skaper frykt hos de som ser at alt ikke er som det skal være. Enten det er på mikro eller makronivå. Det føles trolig ubehagelig å stå frem og  si sin mening etterhvert.Vi øyner i dag et lite håp om at vi lever i et reellt demokrati og at Arbeiderpartiet kan fjernes fra regjeringsposisjon demokratisk gjennom neste års valg. Vil dette holde seg frem til valget, eller er dette bare nok et spill for galleriet, som, når det nærmer seg valget igjen vil snu til fordel for AP ?

Vi skal i alle fall gjøre alt det vi kan for at folk skal få blåret ut av øynene og se ting som de virkelig er.
Egentlig burde det vært nok å vise til denne  nesten utrolige artikkelen fra 2001.  Gjør deg selv den store tjenesten det er og les den nøye  og merk deg overlegget og kalkulasjonen i handlingen. Den viser i all sin gru hvilken støpning Jens Stoltenberg er av. Overskriften gjenspeiler på ingen måte hele det faktiske forhold som man kan lese i artikkelen:
http://www.dagbladet.no/nyheter/2001/12/08/299904.html 
Vurder også om Arbeiderpartiet skal få tillit til å endre Norges grunnlov til fordel for menneskerettighetene i høst, slik de planlegger – uten debatt. Les om dette her:
Grunnlovsendringer
Menneskerettigheder er farlige for Danmark
 
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s