Home

Fjordman er ute med en god artikkel på Frontpagemag.com. Han tar opp at LO fra 2012 vil gi en halv million kroner til Antirasistisk Senter. Pengene skal senteret bruke på å overvåke internasjonale nettverk som er kritiske til multi-kulturalismen. Han skriver også om båndene mellom LO og Arbeiderpartiet. Og om hvordan LO gjennom sitt nettverk i arbeidslivet har blitt ett av de sterkeste nettverk på generasjoner.

Les hele artikkelen her.

Blir dette for negativt i en kamp hvor vi trenger mer optimisme kan vi minne om at Jyllands-posten nå også er kritiske til islam. De avsluttet nylig en leder slik:

Giv os gerne indvandring. Masser af indvandring. Giv os masser af mellemfolkelig udveksling. Men fri os fra import af mellemøstlig og arabisk voldskultur.

Trolig er det heller ikke lenge til norske redaktører også blir nødt til å innrømme at våre politiske ledere har ført både dem og alle oss andre bak lyset i mange ti-år.

Vi skal også huske at ikke engang LO, Arbeiderpartiet, og Antirasistisk senter tilsammen er mange nok til å overvåke alle de som etterhvert har fått øynene opp for hva islam er.

De fleste av oss som har våknet  prøver på en eller annen måte å informere andre om farene. Det er bra.

Så lenge vi har sannheten på vår side, og de andre har løgn, svik og bedrag som sitt viktigste våpen, kan vi aldri tape. Vi har også sett mange eksempler på at politikere som åpenlyst jobber i mot sitt eget folk ikke pleier å tjene på det.

Les også: Politisk Overvåking

Reklamer

One thought on “Over- våking av islam-kritikere i Norge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s