Home

Aftenposten har idag to artikler om innvandrere, innvandring og integrering. Den ene er om FRP og hva de har advart om i flere tiår. Nå innrømmer Aftenposten at FRP kan si: Velkommen etter.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Frp-topp-Velkommen-etter_-Ap-6980886.html

Den andre viser hvordan AP tror de kan snakke seg ut av den enorme faren de har satt land og folk i ved at de ukritisk har tillatt islamsk innvandring. AP er så vidt inne på problemet selv i artikkelen.

Vi vet at noen holder damene sine hjemme, og skylder på kultur og religion. Det er disse familiene som topper statistikken for fattigdom og barnefattigdom.

Her leser vi at AP ønsker å gi disse mer støtte og penger. Ja, kanskje man kan kjøpe fred en tid ? Eller sågar bare tid.

På spørsmål om innvandrer-kvinner kan tvinges ut i samfunnet sier AP:

– Vi kan ikke tvinge, men må legge til rette. Vi har for eksempel endret overgangsstønaden og stiller krav til deltakelse.

Nå er det på høy tid at vi velgere vurderer nøye om vi vil ha politikere som ser problemene i forkant, eller om vi vil ha politikere som kun kan tilby prat, sang og samhold – etter at katastrofen er et faktum.

Vi kan heller ikke unngå å smile når vi leser om gruppen Støre har nedsatt:

Trettebergstuen sitter i Jonas Gahr Støres arbeidsgruppe som jobber med kapitlet «samhold og tillit,» i det nye partiprogrammet.

Det var vel den delen av programmet de egentlig ville kalle samholdskraft. Den såkalte Quisling-tabben til Arbeiderpartiet.

Les også, «Harde fakta», denne glimrende artikkelen i Bergens Tidende. Den viser ansvarsløsheten og tåkepratet vi dessverre har sett og hørt så altfor mye av fra Arbeiderpartiet.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s