Home

Aftenposten har våget seg til å trykke ett innlegg av Fjordmann om islamiseringen som foregår. Det er bra.
Fjordmann forklarer i dette innlegget at det foregår en reell islamisering av Europa, og ikke som noen forsøker å gi inntrykk av, at islam-kritikere forfekter budskapet om en ikke-eksisterende, men påstått hemmelig muslimsk konpirasjon.
Dette er vi helt enig med Fjordmann i, det er høyst reellt. Han nevner også organisasjoner som NATO som støttespillere i islamiseringsprosessen.

Ravnagaldr har hatt en artikkel om det vi vil kalle islamisering av forsvaret. Noen vil mene dette er en for drøy påstand, da det kun er snakk om å tillate et enkelt hodeplagg og små religiøse symboler. Men, setter man ting i sammeheng blir ikke denne saken så liten. Samensatt informasjon blir bevis på Fjordmann sine påstander i innlegget.
Som man kan se i vår artikkel setter vi også søkelys på forsvarets nye motto:

“Fra annen verdenskrig – til ny verdensorden
Fra kamp for frihet – til forsvar av freden”

En høyst ukjent og underlig endring av forsvarets mål, som vel de færreste har hørt om før.

Setter man igjen denne informasjonen i sammenheng med de planlagte grunnlovsendringene i Norge, som vi også har skrevet om, hvor Norge nå skal implementere FNs menneskettigheter i grunnloven, og på den måten avstå nasjonal suverenitet til FN, begynner et større bilde å tre frem. 

Tar man så informasjonen i denne artikkelen fra Marie Krarup, medlem av Folketinget i Danmark for Dansk Folkeparti, med i betrakningen, ser man at det ikke bare er Norge som har slike problemer. Hun advarer mot menneskerettighetene i Danmark. Marie advarer også mot at FN har flest medlemsland med islamsk bakgrunn.

Fjordmann har fullstendig rett. Det er en konspirasjon, vi ser den over hele Europa, og som Fjordmann sier, den er ikke hemmelig, hverken på makro eller mikro nivå.
Den er dog vanskelig å få øye på og den er ukjent for mange. Ikke minst fordi pressen er nærmest fraværende i dekningen av slike alvorlige spørsmål. Dekker pressen noe så skjer det kun på mikro nivå. Informasjon blir aldri fremstilt helhetlig. Det store bildet blir aldri tegnet opp og forklart.

Vi blir islamisert. På alle fronter. Det går fort. Og, sist men ikke minst, DET ER LIVSFARLIG.

Her er Fjordmanns innlegg, slik det fremkom i Aftenposten. Det finnes også på Snaphanen.dk.

Bård Larsen og Morten Kinander skriver i en ellers god kronikk om partiet Rødt, som støtter en kommunistisk ideologi som har tatt livet av anslagsvis 100 millioner mennesker og vært en total fiasko i flere verdensdeler, at fiendebildet til partiet ikke er «så veldig mye mindre konspiratorisk enn Fjordmanns».

De antyder sannsynligvis med dette at jeg tror det finnes en hemmelig muslimsk konspirasjon for å kolonisere og dominere Europa, og at vestlige myndigheter delvis støtter islamske organisasjoner i å nå sine mål. Det er ikke riktig. Jeg har aldri sagt at dette er hemmelig.

Det er slett ikke hemmelig at store og mektige organisasjoner som Det muslimske brorskapet ønsker å kolonisere Europa og at islam skal dominere verden, noe som faktisk bare er vanlig islamsk teologi. Flere av Brorskapets ledere, blant annet deres sjefsideolog Yusuf al-Qaradawi som er blitt besøkt av en delegasjon støttet av regjeringen Stoltenberg, skryter åpenlyst av at muslimer skal kolonisere Europa. Deres godt utbygde nettverk blant moskeer i mange land, også i Vesten, viser at dette ikke er en tom trussel.

Samtidig støtter nå EU, NATO og vestlige ledere helt opp til president Obama at Det muslimske brorskapet kommer til makten i viktige land som Egypt. Dette skjer rett foran øynene på oss. Det vil nok vise seg at denne støtten til grupper som sprer sharialover på internasjonal basis har vært en strategisk kjempebommert. Vestlige land vil da angre bittert på at de ikke lyttet mer til oss islamofober.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s