Home

Litt av ideen med denne siden var å sette informasjon i perspektiv. Tidsperspektiv. Koble tanken i dag med minnet fra i går. Viktigheten av dette er grunnen til at Odin har to ravner. Hugin og Munin.

Da kan det være interessant å se på denne «gamle» artikkelen fra 2006. Og sammenligne med Akthar Chaudry sine siste uttalelser: De er få men sterke og farlige. 
Nå begynner realitetene å vise seg. Sannheten om sviket fra stemmekåte rødgrønne politikere begynner å demre for flere og flere. Naiviteten er i ferd med å avta hos det norske folk. Derfor lager man ikke lenger slike reportasjer i dag. Legg spesielt merke til advarselen og kravene avslutningsvis.
Tittelen var «Norge er et muslimsk paradis«:

Norge er svaret på muslimenes paradis, mener SV-politikeren Akthar Chaudhry. 

– Muslimer i Norge sier at de bokstavlig talt har havnet i et lite paradis.  Det blir fremhevet av muslimer både i Norge og i utlandet fordi det er  rettferdighet i Norge, sier Akhtar Chaudhry, som er fraksjonsleder i  Sosialistisk Venstrepartis bystyregruppe i Oslo, til TV 2 Nettavisen. 

Velferdsstaten = paradis Chaudhry er ikke overrasket over meningsmålingen  til TV 2 Nyhetene som viser at innvandrere i Norge stemmer blodrødt.

Bystyrepolitikeren synes det er interessant å spørre hvorfor innvandrere i  Norge stemmer på RV, SV og Ap. Selv mener han at svaret ligger i at Norge er  svaret på muslimenes paradis som blir omtalt i Koranen. 

– Politiske partier bør reflektere over hvorfor muslimske velgere velger  venstresiden. Muslimer verden over lengter etter en stat der rettferd og  likhet for loven er grunnleggende. Ifølge deres religiøse overbevisning er  de forpliktet til å opprette en stat som ligner på Norges, sier han. 

– Skal dele Chaudhry viser til at Koranen påbyr muslimer å dele,  noe som preger den norske velferdsstaten.

Akhtar Chaudhry mente muslimer følger Koranen når de stemmer rødt.Akhtar Chaudhry mener muslimer følger Koranen når de stemmer rødt. 

– Grunnprinsippet i islam er at det du tjener er ikke ditt. Du skal beholde  det du har bruk for, resten er fellesskapet sitt. Dersom naboen går sulten  til sengs, er du ikke en god muslim. Og det er staten som førende etat som  skal ha ansvar for at folk har det bra. Den skal hente fra de har det bra,  og levere til de som ikke har. 

– Mange vil si at innvandrere stemmer på venstresiden fordi disse  partiene krever lite av innvandrerne, men vil gi desto mer? 

– Muslimer bidrar like mye som andre. Pakistanerne som kom hit på 60 og  70-tallet jobbet så mye at de ble kjørt på sykehuset. Arbeidsgiverne kan  bekrefte at de jobber hardt. Men det betyr ikke at det ikke er  unnasluntrere. Det finnes i alle nasjonaliteter. 

Fyller bensin selv Chaudhry mener muslimer i Norge blir sjarmert  av politikere som ikke bor i svære palass, men som oppfører seg som «mannen  i gata». 

– De ser at statsministeren står og fyller bensin på sin bil, på lik linje  med drosjesjåføren. Det er en drøm som går i oppfyllelse for dem.  Innvandrere ser jo også at internasjonal solidaritet er veldig viktig for  den norske staten. Norge er for rettferdighet for palestinerne, for  sørafrikanere, og venstresiden står imot USA sin brutale politikk overfor  Irak. 

– Kan innvandere i Norge bli en politisk kraft? 

– Ja, det er vi allerede. Vi er rundt ti representanter i bystyret med  innvandrerbakgrunn. Det viser at velgerne er bevisste, de bruker  innflytelsen sin på en aktiv måte, sier Chaudhry, som også har en advarsel  til regjeringen. 

– Regjeringen må vite at disse velgerne ikke er blinde og lojale. De vil  kreve at regjeringen leverer. At det blir minst mulig avstand mellom  velgerne og makthaverne, og at velferds-Norge utvikler seg videre. At det  blir billigere barnehager og gratis skole til alle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s