Home

Vil kjøpe seg fred. Ytterligere innpøsing av penger i bydelen Vollsmose synes å være det eneste et politisk korrekt Danmark kan reagere med mot opptøyer, kriminalitet og manglende respekt og forståelse for Danske samfunnsnormer.

Panikken skyldes den siste tids opptøyer og voldsepisoder. Dette var i forbindelse med en muslimsk markering av Eid. Avsluttningen av Ramadan. Derpå kom muslimske trusler om ytterligere opptøyer dersom ikke staten Danmark ville annerkjenne at muslimer står over dansk lov, ved straks å løslate 6 arresterte muslimer.

Ytterligere «investeringer», over 50 millioner DKR, skal øke valgdeltakelsen med 13 % frem til valget i 2013, opp fra 53% valgdeltakelse til 65 %, og samtidig få kriminaliteten ned med 0,88 % rapporterer Den Korte Avis.

Er det mulig spør vi ? Hvor korrupte kan samfunnet og politikerene bli ? Er dette kjøp av stemmer ?

Dansk Folkeparti vil stemme imot forslaget om enda mer penger. Fott sier vi, og spør: Løsepenger?

”Det her er absurd. Vi har ikke fået andet end ballade og kriminalitet for alle de millioner, kommunen har hældt i Vollsmose,” siger Pernille Bendixen, politisk ordfører for Dansk Folkeparti i Odense byråd, til Den Korte Avis

Les hele saken her og spør deg selv hvor dette vil ende dersom ikke flere snart tør å kalle en spade for en spade.

Fra: Den korte Avis.

Politiker jaget ud af Vollsmose. Flaskekast mod politiet. Hærværk mod taxa

Medens byens politikere efter skyderierne i Vollsmose sidste mandag under Eid-festen og det efterfølgende angreb på byens skadestue står rådvilde tilbage, fortsætter det kriminelle regime i bydelen ufortrødent

 I lørdags blev folketingsmedlem Trine Bramsen (S) sammen med et hold fra TV2 i løb jaget ud af bydelen af hætteklædte beboere.

Ligeledes i lørdags blev en politibil angrebet med sten af en hætteklædt mand, da politiet ville forlade området efter at optaget rapport om taxa, der fik sin bagrude smadret, medens politiet var derude i andet ærende.

Betjentene tilkaldte forstærkning, men da den nåede frem, var den hætteklædte mand forsvundet i mængden.

Torsdagen inden var der blevet kastet en flaske mod politiet. Den forfejlede sit mål, og ramte i stedet politibilen, der fik bagruden smadret.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s