Home

Som man ser har document.no nå begynt å dekke saken om muslimene som tok seg til rette i Odense.
De var ikke med i starten av saken, da det var tydelig, for ikke å si umulig å skjule, at det var snakk om muslimer, og at bråket hadde sitt utspring i en månefest som utartet seg. Noe det ofte kan gjøre når muslimer glemmer at de er i et sivilisert land og i stedet tror at det er islam og sharia som styrer. Nå truer de med flere opptøyer om ikke de 6 muslimene som er arrestert løslates straks.

Islam apologeten Nina Hjerpeset-Øslie, hun som ikke «gadd» å skrive om trusselbrevet fra ansar-al-sunnah, er igjen ute med to artikler. Artikler som unskylder ungdommene og ikke nevner bakgrunnen, islam, med ett eneste ord.

https://www.document.no/2012/08/lokalpolitiker-gi-politiet-mer-makt/

I denne artikkelen har hun hentet frem en muslim, Mohammed Mansour, som mener politiet har for lite makt over «unge» som samfunnet ikke har klart å integrere. Takk koran-opplæringen og islam for det siste. Takk naive sosialister for det første. Problemet blir likevel kulturen og «religionen» ungdomene lever i. Eller rettere sagt, at denne kulturen og «religionen» lever i Europa. 

https://www.document.no/2012/08/fordi-vi-gjor-dem-til-ofre/

Her har hun hentet frem en annen god muslim, Mehmet Ümit Necef. En skikkelig luring som i stedet for å plante ansvaret der det hører hjemme, i det islamske miljøet, velger å skylde på politikerene som har fritatt «innvandrer» ungdommer for ansvar. Dette har politikerene angivelig gjort ved å akseptere og å bygge opp under påstander om at innvandrer-ungdom blir urettferdig behandlet. 
Hvordan kan denne mannen beskylde noen for slikt når han gjør eksakt det samme selv, fritar gjerningsmennene for ansvar, ved å skylde på politikerene?
Dette er renkespill, i klasse står det ikke engang tilbake for selveste profeten Muhammed . Dette er islam.
Det er riktig at politikerene gjør feil, vi får tro at det skyldes manglende kunnskap om islam og ikke vond vilje.
Mehmet derimot, gjør det med god viten om islam, da blir det vond vilje, mot oss.
Om Hjerpset-Østlie har motiv eller unskyldning er fortsatt ukjent.

Hans Rustad, redaktøren, følger opp den førstnevnte artikkelen med undersøkelser om at politiet ønsker våpen. Selvsagt ønsker politet det, og det må de ha skal de kunne forsvare seg selv og oss mot religiøse fanatikere som er hjernevasket til å tro at samfunnet de lever i er urent og forkastelig og at de selv egentlig står over samfunnet. I Frankrike, kan vi lese på snaphanen.dk, er det allerede borgerkrig, politimenn er drept.
Det som er utrolig er at ikke politet ser, eller i hvert fall ikke våger å uttale, hva som er det grunnleggende problemet. Islam. Politet kan væpne seg til tennene og klare å holde litt mer orden en stund, men etterhvert vil de tape likevel.
Grunnen er, litt humoristisk men likevel alvorlig sagt, at politiet ikke formerer seg i samme tempo som muslimer.

Å fokusere på symptomer, som bilbranner og voldtekter slik document gjør, går bare ett stykke. Temporære løsninger og lindring, som bevæpning av politiet det samme. Forstår ikke document dette?

Jo, selvsagt gjør de det. Det er derfor de holder på på denne måten. Document sin misjon er å lindre smerten og få utsatt behandlingen. Nå er snart tiden for behandling løpt fra oss. Sykdommen har spredd seg, og sprer seg mens vi snakker. Heksedoktoren har holdt oss opptatt, sågar frarådet all annen behandling.
Nå kommer tiden for aksept av skjebnen. Aksepten av forfallet og slutten. Rustad er der allerede.
Hva annet kan vel være grunnen til å poste artikler som denne: Malmø fortapt. Her prøver Rustad å få oss til å akseptere at vi har tapt. Eller ønsker han å spre desperasjon?

Jeg kan heller ikke unngå å nevne kommentaren ras. En rystet Rustad går motløs gjennom en knusende dom over regimet han er en del av, alt han kan gjøre, som vanlig, er å moderere så langt det går uten å avsløre seg. Det smerter en gammel Pioner-ungdom, det stråler ut mellom linjene. Likevel, han må ha det på trykk dessverre, for media har løpt løpsk, han må henge med. Regimet er ikke lenger i kontroll. Folk våkner. Det var ikke meningen at pressen og vanlige folk skulle våkne, meningen var å dysse de som allerede var våknet.

Hva er løsningen da? Når vi har sett hvor landet ligger.
Jo, vi skal fokusere på sykdommen, vi skal snakke om den og hvordan vi kan behandle den. Ikke sitte og syte over hvor vondt det er eller dope oss ned med bedøvende svada. Vi skal være beinharde med de som har latt sykdommen spre seg i landet, de skal konfronteres i alle fora. Sist men ikke minst, vi skal kreve svar, og handling. Ikke mer smertestillende takk. Mer smertelindring må møtes med ett prinsipp:
Aktiv dødshjelp, nei takk.

P.S.
Kampen er ikke tapt, den starter nå.

Reklamer

2 thoughts on “Document blanco

  1. Det som er utrolig er at ikke politet ser, eller i hvert fall ikke våger å uttale, hva som er det grunnleggende problemet. Islam. Politet kan væpne seg til tennene og klare å holde litt mer orden en stund, men etterhvert vil de tape likevel.
    Grunnen er, litt humoristisk men likevel alvorlig sagt, at politiet ikke formerer seg i samme tempo som muslimer.

    Ja, det var en artig og humoristisk samfunnsanalyse!:) Hvilke emdisiner bruker du å ta?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s