Home

Jan Hårstad har en god artikkel i Aftenposten i dag. Den kan leses her.

Han setter der ting i et tidsperspektiv og viser hvor fort holdninger til politisk overvåking kan endre seg.

Han tar ikke opp temaet om finansiering av PST, men la oss inderlig håpe at PST får midler til å drive seriøs overvåking, av reelle trusler, hvor de måtte finnes, uten å måtte støtte seg på halv-proffe agent-spirer fra den radikale venstresiden. La oss også håpe at PST får jobbe i fred, uten for mye politisk innblanding ovenfra, slik Martin Kolberg i går tok til ordet for.

Alene det å ha partiboka og de politiske grunnholdingene i orden er ikke nok når det virkelig gjelder og kritiske samfunnsinsitusjoner settes på prøve. Det har vi fått tydelig bevist. Dagbladet tør heldigvis sette fokus på manglende reell og faglig kompetanse i toppledelsen hos politiet.

Som så ofte når dårlig politikk spiller fallitt er løsningen fra dårlige politikere mer av det samme. Som her med Kolberg. Denne iboende uviljen mot å sammenligne kart og terreng underveis er noe av det farligste med sosialismen. Det blir kanskje slik med de som har vært utsatt for dyp politisk indoktrinering og massiv selvsuggesjon. Det gjelder uansett om man utsetter seg for det frivillig eller om man er et «passivt» offer slik de fleste i Norge i dag er.

Reklamer

One thought on “Politisk over- våking

  1. Tilbaketråkk: Overvåking av islam-kritikere i Norge |

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s